Javacl
Registered User
سلام جواد جان خسته نباشی ...
منم چند تا سوال میپرسم با دقت جواب بده :دی
از کی شدیکاربر فعال Wordpress به چه دلیل ؟ آیا با مدیران دست های پشت پرده داری :دی
تو پنل نیکت دامین تاپ داری ؟ اگه آره خریدارم :دی
چند نمونه از طراحی هات رو که از نظر خودت بهترین هستند رو قرار بده تا فیض ببریم :دی
این 2000 و اندی پستی که داری رو چه جوری بدست آوردی ؟ ایا فقط بوده اسپم اسپم اسپم :دی یا آموزش هم داشتی :دی
خدمت مقدس کدوم شهری ؟ کسری مسری هم داشتی ؟
بری خدمت ایا میری کلا تو غیبت کبری ؟ یا به بچه ها سر هم میزنی ؟ حال و احوال ما رو میپرسی یا ن ؟
نظرت راجه به خشنود چیه ؟ @Web-Master مثه این که داره نمایندگی بیمه میزنه :دی پس با این تفاسر صنف میخوابه :دی چون هر جایی دست بزاره اونجا به کلی تعطیل میشه ...
سلام میلاد جان، سلامت باشی ...
والا دقیق یادم نیست کِی بود که کاربرفعال شدم، دلیلش این بود که من سایت وردپرسی زده بودم، دیدم فروم وردپرس اینجا خیلی سوت و کور بود، یکی دوتا تاپیک زدم و یه کم توش پست فرستادم، بعد اونموقع من بیشتر توی گفتگوی آزاد فعال بودم، بعد یکی از مدیرهای گفتگو آزاد بهم آمار داد که توی فروم مدیران، یکی پیشنهاد داده که شما کاربر فعال بشی، و قبول شده، اونی هم که پیشنهاد داده بود، دوسته من نبود، ولی میشناختمش دورادور، بعد هم که کاربر فعال شدم، فعالیت داشتیم، تا اینکه نمیدونم چی شد یهو دیدیم همه بچههای اینجا اومدن تو فیسبوک، اونجا توی پیغام خصوصی مشکلات رو باهمدیگه حل و فصل میکردیم، نتیجتاً حضور اینجا کمرنگ شد.
توی پنل نیک دامینهای فیلتر شده زیاد دارم، که امروز اِکسپایر میشن، فرداش یه نفر ثبتش میکنه ) نمیدونم به چه دردشون میخوره.
در مورد نمونه طراحی، نمیدونم والا کدوم رو بدم، لینک پیج رو میذارم، خودت ببین: اینجا
این تعداد پست هم نمیدونم دقیقاً کجاها بوده، ولی قبلاً که نرمافزار فروم ویبالتین بود، توی پروفایلم مینوشت کجاها زیاد پست دادم، اونموقع بیشترین پست برای همین قسمت وبمسترها بود، البته حدود 4 هزار پست توی گفتگو آزاد به ثبت رسیده بود که اونا پاک شدن، تازه تعداد پست های گفتگو آزاد بیشتر هم بود، چون تاپیک زده میشد، تا صبح 100 تا پست میفرستادیم، صبح مینا_استر میاومد تاپیک رو پاک میکرد -_-
خدمتم تهرانه، نیرو زمینی ارتش، کسری هم ندارم
برم خدمت، اگر بشه کنارش کار بیرونم رو ادامه میدم، در کل سعی میکنم باشم.
امین بچه خوبیه، چند روز پیش باهاش تلفنی حرف زدم، کلی اطلاعات خوب بهم داد، دوسش دارم، زندگی سختی داشته و داره، و امیدوارم در آینده زندگیش همراه با آرامش باشه ... من توی فروشم سایتم بهش، فهمیدم به شدت انسان خوبیه ...