دوستان برای مشاهده خرید و فروش این کوین و مارکتی که بتوانید کوین را با بیتکوین معامله کنید به آدرس زیر مراجعه کنید:
https://www.anything-e.com/market/ZPC/BTC
عزیز اونم نمیخرن همه میخوان بفروشن !یعنی ما ثبت نام کردیم واسه 50 هزار ساتوشی؟ :|
دوست من فکر کنم بشه.هنوز هم میشه ثبت نام کرد و جمع کرد؟
یه شبه که قرار نیست هیچ کوینی به قیمت بالا برسه. یه ثبت نام 5 دقیقه ای مگه چقدر هزینه برای شما در پی داشت. ممکنه در روزهای آتی ما شاهد افزایش قیمت باشیم.سوای اون که چندتا اکانت بسازید یعنی ده تا اکانت دیگه که بسازی میشه 500 هزارتاو شما میتونید که قیمت فروش خودتون رو کمتر 90 بزنید مثلاً 80. اونطوری که من دیدم خرید و فروشش خوب داره پیش میرهیعنی ما ثبت نام کردیم واسه 50 هزار ساتوشی؟ :|
پائین صفحه به این قسمت توجه کنید:عزیز اونم نمیخرن همه میخوان بفروشن !
چیزی که قابل حدس بود این بود که با اومدن مارکت یا ثبت نام ها محدود میشه یا ارزش هدیه دادن سایت میاد پائین که الان به علت تعطیلات کریسمس ثبت نام ها متوفق شده. الان بعد تعطیلات کریسمس ببینیم چیکار میکنن.هنوز هم میشه ثبت نام کرد و جمع کرد؟
]چطور مگه؟فکر کنم توی سایت ها دل خوشی از این کوین ندارن.
فعلن که میشه خرید و فروشش کرد. بلخره یه نوع سرمایه گذاریه.نخوندم زیاد پست هاشونو ولی خیلیا سرمایه گذاری کرده بودن و زیپ کوین خریده بودند حتی تو بعضی پست ها دیدم گفتن اسکم ! .
موبایل نیازی نیست فقط حواستون باشه که چطور منتقل کنید. من 2500 کوین از دست دادم در بی دقتی خوب حواستون رو جمع کنید و اگر هزارتا کوین دارید یهوئی هزارتاشا وارد نکنید هر بار 100 یا دوستا و برای هربار تکرار باز برگردید بهمتاسفانه سایت معرفی شده باید تلفن و ایمیل تایید کرد که ایمیل راحته ولی من هنوز نتونستم موبایل رو تایید کنم.
عزیز واسه ورود که مشکلی نیست اون خروجه که سنگ جلو پات میندازه . الان من به بیت کوین تبدیل کردم میخوام ببرم بیرون میگه موبایل و ایمیل رو تایید کن.
برا من وریفای ایمیل نفرستاد نمیدونم چرا. شمارتو چطور نوشتی تو سایت؟عجب - با کلی دردسر موبایل رو تایید کردم حالا میگه مینیمم پرداخت 0.01 بیت کوینه . عجب
مشکوک به اسکم هست اکسچنجر.
- Minimum withdraw amount : 0.01000000 BTC.
وای خدا الکی الکی 2500 تا از دست دادم میذاشتمشون تو این سایت میفروختمشون بهتر بودیه سایت هم هست که دو روز دیگه باز میشه فکر کنم مبدل رسمی زیپ کوین باشه.
zpc.co