• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

6630 نوكيا يا D500 سامسونگ؟

Patriot Salman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بين 6630 نوكيا و دي 500 سامسونگ كرومش بهتره؟ :blink:

D500.jpg
nokia-6630-1.jpg

mori

Registered User
لایک‌ها
14
6630 :eek:

البته من شنیدم کیفیت speaker گوشي D500 خيلي عاليه و يك اسپيكر جانبي داره كه صدا رو قويتر ميكنه
اما نه سيمبين هستش و نه مموري كارت ميخوره و به نظر من اصلا در هيچ حالتي ارزش نداره سراغ سامسونگ بري :D

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

جان من راستشو بگو
سوال رو جدي پرسيدي يا قصد مزاح داشتي ؟؟؟؟؟
:wacko: :wacko: :wacko:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
من که سامسونگ رو توصيه نمي کنم
جديه جدي!

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نظر من هم سامسونگ فقط یک مهره سوخته واسه انتخاب گوشی محسوب می شه!! اصلا رو سامسونگ فکر هم نکن

Patriot Salman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني ميگين 6630 بگيرم؟ اصلاً تو اين مايه قيمتا چي خوبه ؟ يه چيزي كه جواب بده.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
من امروز 6630 گرفتم
Mp3 player ش که از k700 خيلي سرتره
سيمبين هم که هست
من راضيم
تقريبا هر نرم افزاري هم مي خواستم روش نصب کردم

mori

Registered User
لایک‌ها
14
تنها کمبودش راديو هست به نظر من
که البته External ش هست

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باباى من يه D500 داره .. خيلى ازش راضيه، عاليه .. مخصوصا اون اسپيكرش، كلا جالبه، ولى در برابر 6630 هيچى نيست !! البته مى گه خيلى راحت تر از نوكياس ..
به نظر من قيمتش اگه 100 تومن كمتر بود خيلى بهتر مى شد ! :D
سامسونگ نگير نوكيا هم نگير ! فقط SE .. :rolleyes:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
البته نمي خواستم نظري بدم چون در حيطه خريد موبايل "فقط" وجود نداره همه گوشيها براي خودشون محاسن و معايبي دارن و لي براي محض اطلاع شما دوستان عزيز در مورد 6630 :
هرچند كه گوشي خوبيه ولي مشكل دار هم هست يعني از هر 100 تاش شايد 25 تاش يه گيرهائي داره :cool: اگه مي خواهيد سمبيني بگيريد توصيه من به شما 7610 است زيرا اكثر نرم افزارها روش خوشكل نصب ميشه ولي من تست كردم خيلي نرم افزارها روي 6630 مشكل داشتند صفحه 7610 هم به نظر شفاف تر ميرسه قيمتشم كه پائينتره مين چند روز پيش يكي از دوستان يه 6630 گرفت باتريش 9 ساعته خالي ميكرد با تعويض باتري هم مشكل حل نشد بر د شركت رديفش كنه و با توجه به شنيده ها بايد در خريد اين گوشي كمي تامل كرد :rolleyes: يكي از گيرهاي اين 6630 دوستاني كه نرم افزار photosms رو روش نصب كردن ميدونند كه امكان استفاده از تصاوير ايجاد شده در اين نرم افزار روي اين گوشي نيست ولي در 7610 يه منوي اضافي براي اينكار داره ....و مورد هاي ديگه نرم افزاري يعني اگه جز خوش شانس ها باشين كه يه 6630 مشكل ندار به پستتون بخوره در دراز مدت متوجه ميشين كه سمبين 7 سوار شده روي 7610 خيلي جالب توجه تر از سمبين 8 سوار شده روي 6630 است :)
موفق باشيد

tiesto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Patriot Salman :
از بين 6630 نوكيا و دي 500 سامسونگ كرومش بهتره؟ :blink:

الف) نوکیا 6630 ب) سامسونگ دی 500 ب) الف و ب د) هیچکدام ×

mori

Registered User
لایک‌ها
14
6630 با Photo SMS هيچ مشکلي نداره

Patriot Salman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
البته نمي خواستم نظري بدم چون در حيطه خريد موبايل "فقط" وجود نداره همه گوشيها براي خودشون محاسن و معايبي دارن و لي براي محض اطلاع شما دوستان عزيز در مورد 6630 :
هرچند كه گوشي خوبيه ولي مشكل دار هم هست يعني از هر 100 تاش شايد 25 تاش يه گيرهائي داره :cool: اگه مي خواهيد سمبيني بگيريد توصيه من به شما 7610 است زيرا اكثر نرم افزارها روش خوشكل نصب ميشه ولي من تست كردم خيلي نرم افزارها روي 6630 مشكل داشتند صفحه 7610 هم به نظر شفاف تر ميرسه قيمتشم كه پائينتره مين چند روز پيش يكي از دوستان يه 6630 گرفت باتريش 9 ساعته خالي ميكرد با تعويض باتري هم مشكل حل نشد بر د شركت رديفش كنه و با توجه به شنيده ها بايد در خريد اين گوشي كمي تامل كرد :rolleyes: يكي از گيرهاي اين 6630 دوستاني كه نرم افزار photosms رو روش نصب كردن ميدونند كه امكان استفاده از تصاوير ايجاد شده در اين نرم افزار روي اين گوشي نيست ولي در 7610 يه منوي اضافي براي اينكار داره ....و مورد هاي ديگه نرم افزاري يعني اگه جز خوش شانس ها باشين كه يه 6630 مشكل ندار به پستتون بخوره در دراز مدت متوجه ميشين كه سمبين 7 سوار شده روي 7610 خيلي جالب توجه تر از سمبين 8 سوار شده روي 6630 است :)
موفق باشيد
7610 مدت فيلمبرداريش 10 دقيقه است در صورتيكه 6630 يك ساعت فيلم مي گسره. نظرتون در اين باره چيه؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
7610 مدت فيلمبرداريش 10 دقيقه است در صورتيكه 6630 يك ساعت فيلم مي گسره. نظرتون در اين باره چيه؟
دوست عزيز در مورد گوشي هاي سمبيني با نصب نرم افزار مربوطه و نصب رم اضافي شما مي تونيد زمان فيلمبرداري خودتونو افزايش بدين :) البته من فكر نمي كنم 10 دقيقه باشه چون تا اونجائي كه من مي دونم 7610 حدود 64 مگ رم داره در ضمن اينو بخاطر داشته باشين كه رم 6630 بمراتب گرونتر از 7610 است روي همين حساب پول اونم رو حساب كنيد و به سبد خريدتون اضافه كنيد گوشي كه مي گيريد حداقل بايد 256 رم داشته باشه در ضمن در نظر داشته باشين كه مقايسه اي كه من كردم با سامسونگ بود و اينكه شما فقط به سمبين بودن گوشي خودتون توجه كرديد صد البته 6630 از خيلي جهات امتيازهاي بيشتري نسبت به 7610 دراه منجمله همين سرعت سي پي يو بالا و همچنين استريو بودنشه سرعت كارش كه خيلي عاليه و من گوشي نديدم فعلا از لحاظ سرعت به 6630 برسه و لي بحث اينه كه اگه كسي فقط مي خواد يه گوشي سمبيني مناسب داشته باشه و پول زيادي هم نده 7610 مناسبه سواي اينكه اشكالاتي كه در 6600 بوده اينجا برطرف شده .... اگه خيلي به اين تيپ گوشي ها علاقه داري واستا 6681 بياد كه چيز رديفيه قيمتشم مياد پائين
در مورد 6630 گوشي خوبيه ولي در بازار سمبين 7 خيلي استيبل تره و نرم افزارهاش بيشتر فعلا و اتا بخواد سمبين 8 جا بيفته خريد 6681 منطقي تر به نظر ميرسه :rolleyes:

نظر من :
اگه من بين اين دو تا گوشي مونده بودم و حاظر نبودم هيچ گوشي ديگه اي رو انتخاب كنم بدون شك 6630 رو مي گرفتم و كوچكترين ترديدي هم نمي كردم و حاظر بودم تمامي مشكلاتشو بجون بخرم قياس ايندو اصلا امكانپدير نيست و 6630 يك سر و گردن از دي 500 بالا تره و اينكه سواي برتريهاي محسوس اين گوشي ...ختم كلوم ...عزيز جان اين نوكياست

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
D500 باتريش هم خيلى ضعيفه !! :) 2 تا موزيك با اسپيكر جانبيش گوش بدي نصفه شارژش رفته !

armiin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موري جان ميشه يك مقدار در مورد راديو external براي 6630 براي من توضيح بدي .. من شديدا به يك همچين چيزي احتياج دارم يا اگر برات ممكنه لينكي يا تصويري ... ممنون.

Patriot Salman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
دوست عزيز در مورد گوشي هاي سمبيني با نصب نرم افزار مربوطه و نصب رم اضافي شما مي تونيد زمان فيلمبرداري خودتونو افزايش بدين :) البته من فكر نمي كنم 10 دقيقه باشه چون تا اونجائي كه من مي دونم 7610 حدود 64 مگ رم داره در ضمن اينو بخاطر داشته باشين كه رم 6630 بمراتب گرونتر از 7610 است روي همين حساب پول اونم رو حساب كنيد و به سبد خريدتون اضافه كنيد گوشي كه مي گيريد حداقل بايد 256 رم داشته باشه در ضمن در نظر داشته باشين كه مقايسه اي كه من كردم با سامسونگ بود و اينكه شما فقط به سمبين بودن گوشي خودتون توجه كرديد صد البته 6630 از خيلي جهات امتيازهاي بيشتري نسبت به 7610 دراه منجمله همين سرعت سي پي يو بالا و همچنين استريو بودنشه سرعت كارش كه خيلي عاليه و من گوشي نديدم فعلا از لحاظ سرعت به 6630 برسه و لي بحث اينه كه اگه كسي فقط مي خواد يه گوشي سمبيني مناسب داشته باشه و پول زيادي هم نده 7610 مناسبه سواي اينكه اشكالاتي كه در 6600 بوده اينجا برطرف شده .... اگه خيلي به اين تيپ گوشي ها علاقه داري واستا 6681 بياد كه چيز رديفيه قيمتشم مياد پائين
در مورد 6630 گوشي خوبيه ولي در بازار سمبين 7 خيلي استيبل تره و نرم افزارهاش بيشتر فعلا و اتا بخواد سمبين 8 جا بيفته خريد 6681 منطقي تر به نظر ميرسه :rolleyes:

نظر من :
اگه من بين اين دو تا گوشي مونده بودم و حاظر نبودم هيچ گوشي ديگه اي رو انتخاب كنم بدون شك 6630 رو مي گرفتم و كوچكترين ترديدي هم نمي كردم و حاظر بودم تمامي مشكلاتشو بجون بخرم قياس ايندو اصلا امكانپدير نيست و 6630 يك سر و گردن از دي 500 بالا تره و اينكه سواي برتريهاي محسوس اين گوشي ...ختم كلوم ...عزيز جان اين نوكياست
D500 نمايشگر TFT داره ولي فكر ميكنم مال 6630 LCD باشه. بعدشم قيمت 6681 تا چه خدي مياد پايين و تا كي؟

Memo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Patriot Salman :
D500 نمايشگر TFT داره ولي فكر ميكنم مال 6630 LCD باشه. بعدشم قيمت 6681 تا چه خدي مياد پايين و تا كي؟

گوشي 6230i هم نمايشگرشTFT هس

بروبچ اين گوشي رو چجوري ارزيابي ميكنيد؟

دوربينش كه 1.3 مگا پيكسله - راديو داره-usb ميخوره- قيمتش هم از 7610 و هم 6630 كمتره

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بعدشم قيمت 6681 تا چه خدي مياد پايين و تا كي؟

با توجه به اينكه نوكيا سري N رو داره ميده بازار و همه معطل اين مدلهاي نوكيا هستند و با توجه به اينكه 6681 از سري 6680 در اين مدلها افت قيمت زيادي رو ميشه پيش بيني كرد چون همه از همين حالا روي سري n سوئيچ هستند واقعيتش كي رو نمي دونم ولي اين رو استنباط ميكنم ;)

در مورد 6230 و كلا خانواده 6230 كلا گوشيهاي خوبي هستن من قبلا هم گفتم اين گوشيها سمبيني نيستن اگه گوشي غير سمبيني ميخواهيد بهترين انتخاب هستند ...من خودم 6230 د ارم وخيلي هم راضي هستم :cool: ولي اگه مي خواهيد بريد تو رنج سمبين طبيعتا بايد بريد سراغ گوشيهاي ديگه بدين شكل :

اگه مي خواي زياد پول ندي : 6600

يه كم پول بيشتر وسمبين بهتر و كم خطاتر و داراي سرعت بهتر: 7610

اگه خيلي هولي ومي خواي گوشي توپي بگيري : 6630
اگه اهل صبر و حوصله هستي و فعلا احتياجي به گوشي نداري : 6681

اگه صبرت مثل حضرت ايوبه و حاضري واستي ....پس صبر كن سري n نوكيا بياد بازار و قيمتشم بياد پائين ;)
از نظر من اگه گوشي تو دستتون هست عجله براي خريد نكنيد چون خريد 6681 و سري n واقعا وسوسه كننده است :blush:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از armiin :
موري جان ميشه يك مقدار در مورد راديو external براي 6630 براي من توضيح بدي .. من شديدا به يك همچين چيزي احتياج دارم يا اگر برات ممكنه لينكي يا تصويري ... ممنون.

اينم راديويي که گفتم

enhancements_pop_radio.jpg

Now it's easier to add a radio to your compatible Nokia phone. Lightweight and stylish, the Nokia Radio Headset makes FM listening a snap when you're on the go.

It needs no separate battery, and the channel you're listening to is shown on the handy headset display. When you make or take a call, the radio mutes automatically, then returns to the muted channel when you hang up. The Nokia Radio Headset - there's music in the air!
Key Features:
Combination of FM stereo radio and headset
Automatic switch between radio and headset
No separate battery needed, powered by your compatible Nokia phone battery
Clear display shows the selected radio channel
Answer and End button on the headset for convenient operation
Automatic and manual radio channel seek function
Volume control with roller key
Last channel memory
در ضمن تو بازار يه سري راديوهايي هستش که حتي به 3310 هم ميخوره!
من دقيق نميدونم کجا دارن اما ميخوره به قسمت شارژ و برقش رو از اون ميگيره که ا لبته قابل مقايسه با ايني كه عكسش رو گذاشتم نيست

بالا