Patriot Salman
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 22
- لایکها
- 0
از بين 6630 نوكيا و دي 500 سامسونگ كرومش بهتره؟ :blink:
به نقل از Patriot Salman :از بين 6630 نوكيا و دي 500 سامسونگ كرومش بهتره؟ :blink:
الف) نوکیا 6630 ب) سامسونگ دی 500 ب) الف و ب د) هیچکدام ×
7610 مدت فيلمبرداريش 10 دقيقه است در صورتيكه 6630 يك ساعت فيلم مي گسره. نظرتون در اين باره چيه؟به نقل از cesoot :البته نمي خواستم نظري بدم چون در حيطه خريد موبايل "فقط" وجود نداره همه گوشيها براي خودشون محاسن و معايبي دارن و لي براي محض اطلاع شما دوستان عزيز در مورد 6630 :
هرچند كه گوشي خوبيه ولي مشكل دار هم هست يعني از هر 100 تاش شايد 25 تاش يه گيرهائي داره اگه مي خواهيد سمبيني بگيريد توصيه من به شما 7610 است زيرا اكثر نرم افزارها روش خوشكل نصب ميشه ولي من تست كردم خيلي نرم افزارها روي 6630 مشكل داشتند صفحه 7610 هم به نظر شفاف تر ميرسه قيمتشم كه پائينتره مين چند روز پيش يكي از دوستان يه 6630 گرفت باتريش 9 ساعته خالي ميكرد با تعويض باتري هم مشكل حل نشد بر د شركت رديفش كنه و با توجه به شنيده ها بايد در خريد اين گوشي كمي تامل كرد يكي از گيرهاي اين 6630 دوستاني كه نرم افزار photosms رو روش نصب كردن ميدونند كه امكان استفاده از تصاوير ايجاد شده در اين نرم افزار روي اين گوشي نيست ولي در 7610 يه منوي اضافي براي اينكار داره ....و مورد هاي ديگه نرم افزاري يعني اگه جز خوش شانس ها باشين كه يه 6630 مشكل ندار به پستتون بخوره در دراز مدت متوجه ميشين كه سمبين 7 سوار شده روي 7610 خيلي جالب توجه تر از سمبين 8 سوار شده روي 6630 است
موفق باشيد
دوست عزيز در مورد گوشي هاي سمبيني با نصب نرم افزار مربوطه و نصب رم اضافي شما مي تونيد زمان فيلمبرداري خودتونو افزايش بدين البته من فكر نمي كنم 10 دقيقه باشه چون تا اونجائي كه من مي دونم 7610 حدود 64 مگ رم داره در ضمن اينو بخاطر داشته باشين كه رم 6630 بمراتب گرونتر از 7610 است روي همين حساب پول اونم رو حساب كنيد و به سبد خريدتون اضافه كنيد گوشي كه مي گيريد حداقل بايد 256 رم داشته باشه در ضمن در نظر داشته باشين كه مقايسه اي كه من كردم با سامسونگ بود و اينكه شما فقط به سمبين بودن گوشي خودتون توجه كرديد صد البته 6630 از خيلي جهات امتيازهاي بيشتري نسبت به 7610 دراه منجمله همين سرعت سي پي يو بالا و همچنين استريو بودنشه سرعت كارش كه خيلي عاليه و من گوشي نديدم فعلا از لحاظ سرعت به 6630 برسه و لي بحث اينه كه اگه كسي فقط مي خواد يه گوشي سمبيني مناسب داشته باشه و پول زيادي هم نده 7610 مناسبه سواي اينكه اشكالاتي كه در 6600 بوده اينجا برطرف شده .... اگه خيلي به اين تيپ گوشي ها علاقه داري واستا 6681 بياد كه چيز رديفيه قيمتشم مياد پائين7610 مدت فيلمبرداريش 10 دقيقه است در صورتيكه 6630 يك ساعت فيلم مي گسره. نظرتون در اين باره چيه؟
D500 نمايشگر TFT داره ولي فكر ميكنم مال 6630 LCD باشه. بعدشم قيمت 6681 تا چه خدي مياد پايين و تا كي؟به نقل از cesoot :دوست عزيز در مورد گوشي هاي سمبيني با نصب نرم افزار مربوطه و نصب رم اضافي شما مي تونيد زمان فيلمبرداري خودتونو افزايش بدين البته من فكر نمي كنم 10 دقيقه باشه چون تا اونجائي كه من مي دونم 7610 حدود 64 مگ رم داره در ضمن اينو بخاطر داشته باشين كه رم 6630 بمراتب گرونتر از 7610 است روي همين حساب پول اونم رو حساب كنيد و به سبد خريدتون اضافه كنيد گوشي كه مي گيريد حداقل بايد 256 رم داشته باشه در ضمن در نظر داشته باشين كه مقايسه اي كه من كردم با سامسونگ بود و اينكه شما فقط به سمبين بودن گوشي خودتون توجه كرديد صد البته 6630 از خيلي جهات امتيازهاي بيشتري نسبت به 7610 دراه منجمله همين سرعت سي پي يو بالا و همچنين استريو بودنشه سرعت كارش كه خيلي عاليه و من گوشي نديدم فعلا از لحاظ سرعت به 6630 برسه و لي بحث اينه كه اگه كسي فقط مي خواد يه گوشي سمبيني مناسب داشته باشه و پول زيادي هم نده 7610 مناسبه سواي اينكه اشكالاتي كه در 6600 بوده اينجا برطرف شده .... اگه خيلي به اين تيپ گوشي ها علاقه داري واستا 6681 بياد كه چيز رديفيه قيمتشم مياد پائين
در مورد 6630 گوشي خوبيه ولي در بازار سمبين 7 خيلي استيبل تره و نرم افزارهاش بيشتر فعلا و اتا بخواد سمبين 8 جا بيفته خريد 6681 منطقي تر به نظر ميرسه
نظر من :
اگه من بين اين دو تا گوشي مونده بودم و حاظر نبودم هيچ گوشي ديگه اي رو انتخاب كنم بدون شك 6630 رو مي گرفتم و كوچكترين ترديدي هم نمي كردم و حاظر بودم تمامي مشكلاتشو بجون بخرم قياس ايندو اصلا امكانپدير نيست و 6630 يك سر و گردن از دي 500 بالا تره و اينكه سواي برتريهاي محسوس اين گوشي ...ختم كلوم ...عزيز جان اين نوكياست
به نقل از Patriot Salman :D500 نمايشگر TFT داره ولي فكر ميكنم مال 6630 LCD باشه. بعدشم قيمت 6681 تا چه خدي مياد پايين و تا كي؟
بعدشم قيمت 6681 تا چه خدي مياد پايين و تا كي؟
به نقل از armiin :موري جان ميشه يك مقدار در مورد راديو external براي 6630 براي من توضيح بدي .. من شديدا به يك همچين چيزي احتياج دارم يا اگر برات ممكنه لينكي يا تصويري ... ممنون.