• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

6630 نوكيا يا D500 سامسونگ؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Patriot Salman :
D500 نمايشگر TFT داره ولي فكر ميكنم مال 6630 LCD باشه. بعدشم قيمت 6681 تا چه خدي مياد پايين و تا كي؟

دوست عزيز اين جمله شما زياد درست نيست... چون tft هم نوعي lcd هست.. lcd تكنولوژي هاي مختلفي داره كه tft هم يكي اش هست... يك تاپيك سرچ كن به اسم tft & tfd بود اگه اشتباه نكنم... اونجا توضيح داده شده...

Patriot Salman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
دوست عزيز اين جمله شما زياد درست نيست... چون tft هم نوعي lcd هست.. lcd تكنولوژي هاي مختلفي داره كه tft هم يكي اش هست... يك تاپيك سرچ كن به اسم tft & tfd بود اگه اشتباه نكنم... اونجا توضيح داده شده...
منم اينو ميدونستم عزيز دلم. بحث سر چيز ديگه ايه. جريان آفتاب و اين صحبتا كه TFT تو آفتابم را ميده. بگذريم! از راهنماييتون متشكرم.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزيز دلم بحث سر چيه ؟؟؟ بگو ما هم شركت كنيم...
قربونت برم شما گفتي يكي lcd اون يكي tft ... من گفتم هر lcd رنگي در موبايل هاي امروزي يا tft هست يا tfd... مقايسه اون دو تا هم كه آدرس دادم فدات شم..

در مورد آفتاب هم نميشه با tft يا tfd بودن نظر داد... مسائل ديگه مطرح ميشه... contrast , brightness و غيره .. هر دو متغير هستن..... گوشي به گوشي مقايسه كني خيلي بهتره... از روي كاغذ و تكنولوژي اش نميشه نظر داد...

amingol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز

من هم با نظر دوستمون موافقم .
دوست عزیز بهتره صبر کنی تا مدل 6681 نوکیا به بازار بیاد . چون 100% از 6630 بهتره هم کیفیت صفحه اون 262000 رنگ هستش و دارای امکانات جدید Push to talk (PoC) application هست و از لحاظ زیبایی هم از 6630 سرتره .
در ضمن Sales Package اون هم خیلی خیلی کامله و هیچ گوشی نوکیا با همچین Sales Package تا حالا به بازار نیومده .

Sales Package Contents

tiesto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه نوكيا نه سامسونگ . :confused:
فقط سوني اريكسون

بالا