آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

70k send با مودم 56k ؟؟؟ شوخی میکنی ؟

شروع موضوع توسط NimaOnline ‏21 سپتامبر 2003 در انجمن شبکه

  1. NimaOnline

    NimaOnline کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    چند روز پیش از روتر گزارش گرفتم یکی از کاربرها70k send داشت با خط تلفن مودم 56k این همه 3 برابر receive یعنی میشه ؟؟؟ :shock:
     
  2. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    حالا يكي يه اشتباهي كرده ... تو چرا جدي ميگيري ؟!

    وقتي با Download Accelerator داري دانلود ميكني ... وقتي پاز بزني ... و بعد از چند دقيقه ادامه بدي ، دانلودد با 70k ( شايدم بيشتر ) شروع ميشه ... و با همين سرعت هم به فايلي كه داري ميگيري اضافه ميشه ! ... اين معنيش چيه ؟!؟!؟!

    با يه مودم 56 كه نميشه انقدر دانلود كرد ! نتيجه ميگيريم ... وقتي پاز ميزني ، Download Accelerator به كاره خودش ادامه ميده !!! و وقتي ادامه رو ميزني ، اون چيزايو كه تو مدت پاز گرفته بوده ، با سرعت بهت نشون ميده !

    اين قضيه هم احتمالا يه چيز تو اين مايه ها بوده !
     
  3. NimaOnline

    NimaOnline کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    70k ميانگين 5 دقيقه send كاربر از خط تلفنه روتر اشتباه نمي كنه. كمك!!!! پهناي باند به غارت رفت. :(
     
  4. pooyak

    pooyak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    سلام!

    يك بار كه ما همچين اتفاقي را ديدم به نظر مي آمد كه از ويروسي بودن كامپيوتر آن يوزر بوده، چون وقتيICMP را بستيم درست شد ولي باز خيلي عجيب بود كه چرا اينطوري شده. حدسي كه ما زديم اين بود كه چون مودم ها خودشون اطلاعات را مي توانند فشرده كننده و اين ويروسه داشته Packetهاي خالي مي فرستاده بنابراين توانسته خيلي با سرعت بالايي اين كار را انجام بدهد.


    -- پويا
     
  5. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    منم يه دفعه يك فيلم كاملا خالي كه ششصد مگ بود رو با سرعت 15 كيلوبايت برثانيه با imesh گرفتم.. توي تمام مدت داشتم فكر ميكردم كه چرا سرعت اين قدر رفته بالا.. فيلم كه دانلود شد دليلشو فهميدم!
     
  6. NimaOnline

    NimaOnline کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    كاش يه كاربر بود يك ماهه پهناي باند send ما پر شده هر بار گزارش مي گيريم چند تا كاربر send فضايي داردند ؟؟؟ :eek:
     
  7. panypay
  8. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    آي اس پي داري ؟!
     
  9. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    منم همين مشكل تو رو دارم ولي مال من يه كم شديد تره يه يوزر با سرعت 80 تا 120 داشت سند ميكرد كه من به داد پهناي باند رسيدم و يوزر رو قطع كردم بعدش كه سرور رو مونيتور كردم با كلي ICMP روبرو شدم . فكر كنم همينطور كه بقيه گفتن پكتهاي خالي ميفرسته .
     
  10. NimaOnline

    NimaOnline کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    ICMP رو بستيم ولي فرقي نكرد
     
  11. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    البته من به يك مورد ديگه هم برخوردم و اون اين بود كه يك يوزر بهد از حدود 45 دقيقه كار يه چيزي در حدود 80K ريسيو داشت و 60K سند يعني تقريبا هيچ . وفكر كنم اين ايراد به ويندوز برميگرده و يه جاي كارش ميلنگه كه گزارش غلط ميده .
     
  12. NimaOnline

    NimaOnline کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    ولي روتر اشتباه نمي کنه ؟
     
  13. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    اون ICMP Packet کار يه ويروسه. خود Cisco راه حل مشکلش رو ارائه داده.
    نوشتن Access List برای بستن ICMP Packet های با حجم بيشتر از 60 KB
     
  14. avajang.com .left
  15. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    چطوري ؟ اگه ميشه يه راهنمايي بكن؟
     
  16. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    چيش رو راهنمايی کنم؟
    Access List برای بستن درخواستهای بيشتر از 60 KB

    البته خيلی ها خودشون رو راحت ميکنن و کلا ICMP رو ميبندن.
     
  17. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    خب اگه كلا بسته بشه كه خيلي بهتره , هروقت لازم شد جايي رو پينگ كني 3 سوت بازش ميكني و بعد دوباره ميبندي , به نظر من هرچي محدوديت بيشتر باشه خود آدم راحت تره , چون مشكل كمتر پيش مياد , از اين ويروس نويسهاي علاف كه من ميبينم بر مياد فردا يك ويروس ديگه بنويسن كه با درخواستهاي زير 60 كيلو هم پهناي باند رو بگيرن
     
  18. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    خب Block کردن کل ICMP Packet ها روی بعضی ISP ها موجب اين مشکل ميشه که اگه به اون شبکه وصل بشی، هيچ جايی رو نميتونی پينگ کنی . . .
     
  19. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    خب منم فكر نكنم يوزر احتياج به پينگ كردن داشته باشه ؟ مگه اينكه يه جاي كارش بلنگه و قصد انجام بعضي كارها رو بكنه كه البته اونم به نظر من ديگه خيلي از موارد جواب نميده
    چون اولين كاري كه يك firewall انجام ميده روي يك كامپيوتر رد كردن درخواستهاي پينگه.
    و به جاي اون port scaning بهتر جواب ميده ( اينا چه ربطي به اين تاپيك داشت ؟ )
    ولي به هر حال براي من امنيت و كيفيت ارتباط توي شبكه مهمتر از همه چيزه و همين عقيده هم تا به حال جواب داده به عنوان مثال من با اينكه به تعداد كافي IP داشتم ولي بازم NAT كردم ( البته روي روتر ) و اين كار تا به حال حاشيه امنيت خوبي برام ايجاد كرده و جلوي خيلي خراب كاريها روي سيستم هاي خودم و كاربرها را گرفته . حتي همين مسئله باعث شده كه من حتي يك مورد آلودگي به MS- Blaster هم نداشته باشم .( خيلي از خودم تعريف كردم :oops: )
     
  20. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    آقا حسام، شما ميتونی کابل شبکه سيستمت رو هم قطع کنی تا ديگه هرگز نه ويروس به سراغت بياد و نه کسی برای تو و کاربرانت مزاحمت ايجاد کنه . . .
    عزيز من!
    امنيت که با قطع دسترسی ها بدست نمياد! البته بدست مياد ولی بدرد نميخوره!
    مثلا شما برای اينکه دزد بسراغت نياد، خونه ات رو خالی نگه ميداری و اسباب و وسايل براش تهيه نميکنی، يا اينکه چفت در رو محکمتر ميکنی ؟

    هميشه بدنبال بهترين راه حل باش، نه بدنبال راحت ترين !
     
  21. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    كورش جان هيچ دليلي وجود نداره كه راحت ترين راه بهترين نباشه البته شايد هم بهترين نباشه ولي خودتم ميدوني كه وجود سرويس اضافه روي سيستم عامل خطره و ريسك محسوب ميشه و براي يوزرهاي من كه تازه 1 ساله با اينترنت آشنا شده اند و فرقي بين Yahoo و اينترنت قائل نميشن و فكر ميكنن اينترنت همون Yahoo Massenger هستش , خيلي از سرويس ها اضافه هستش ولازم نيست.
     
  22. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    در مورد سرويس اضافه باهات موافقم، در آن شکی نيست. ولی با تکيه بر "اضافه"

    در مورد کاربرانت، من فکر کردم شما يه شبکه عمومی داری،
    در يک شبکه داخلی (مثلا داخل يک شرکت يا آموزشگاه) تمام سرويسها با توجه به نياز آماده ميشوند.
    خيلی جاها مثلا استفاده از وب نيز خيلی محدود شده است.
    ولی در مورد Ping که ساده ترين ابزار بررسی صحت عمل شبکه است، بايد با دقت عمل بيشتری برخورد بشه، چون در غير اين صورت، در آينده، مدير شبکه و کاربران رو با مشکل مواجه ميکنه . . .
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی