taraneh444
Registered User
- نوشتهها
- 74
- لایکها
- 3
این قیمت گرون نیست؟ از کجا معلومه اصل هستن؟
اگر اصل نبود ازتون پس می گیرم و 100میلیون تومن هم بهتون جایزه میدم
چون مشخص میشه شرکت بنز آلمان از مشتری هاش تو ایران کلاه بردرای می کرده و جنس تقلبی به اسم اصلی میداده دستشون
اونم یه جنسی که آلمانیه و اون زمان که دلار بود 1000 تومن شرکت اینو میفروخته 100 هزار تومن
قبل از اینکه خودم بخرم از این شرکت عکس محصول رو برای سازنده فرستادم و مطمئن شدم از اصالتش
وگرنه سرمایم رو به خطر نمینداختم
خیالتون راحت
اسم 100 میلیون جایزه به گوشم خورد کل انجمن رو بو کشیدم به سرعت برق و باد عین فشنگ خودمو رسوندم اینجا. دادا ما زنبیلمون رو گذاشتیم اول صف. شرط دریافت این 100 میلیون چی چیه؟ باید یدونه از این تشکا بسونیم ثابت کنیم تقلبیه؟؟؟ شدس با یدونه از این تشکا میرم تا خود المان کل کمپانی رو رسوا می کونم و بر میگردم!
سلام
از وقتی این جایزرو گذاشتم استرس ورم داشت نکنه یکی بیاد ثابت کنه پلاستیکش چینی بوده بد بخت شم
اومدم جایزرو کنسل کنم
ولی جدا از شوخی اصالتش تضمین میشه
خب از زبون استارتر شنیدیم پلاستیک چینیه دیگه بی برو برگرد حرفی توش نیست بنده هم تایید می کنم. شماره حساب بدم خدمتتون صد میلیون رو قربون دستت زحمتش رو بکش. اگه تا فردا نریختین به حساب همه از زبان خودتون خواهند شنید کارخونه سازندش هم داخل ایرانه!
اصلاً قصه نخور
دشت اولت رو خودم میدم
فقط یه تخفیف تپل اعمال بفرما برای دشت اول ایشالا دستم خوبه
به شخصه به دست خوب و بد اعتقاد دارم
محل سکونت رو هم بگو شاید حضوری اومدم
................
داداش اینا همون پشتی طبی باراک نیست که تلویزیون تبلیغ میکنه 60 تومن
من یدونه بخوام آخرش چند حساب میکنید؟
این دم و دستگاه جهت باد کردن بالشتک که عین دستگاه فشارسنجه
همینجوری همیشه وصلن؟
من برای صندلی کامپیوتر میخوام نه برا ماشین
من تقریبا روزی 14 15 ساعت پای کامپیوترم
یعنی چند ساعتی که قصد خواب دارم از کمر درد نمیتونم بخوابم
امروز تو فکر خرید این پشتی باراد بودم
گفتم یه سرچی تو پی تی کنم رسیدم به اینجا
اگر مناسبه بفرمایید
عزیزم من متوجه نشدمسلام
اون دستگاه تنظیمشه بصورتی که هر لحظه بخواین بشه باد داخلش رو کم یا زیاد کرد
این بالشتک مدل با پایه هست حالا فرق نمیکنه کجا ازش استفاده بشه
فقط مهم اینه که صندلیتون قابلیت سوار شدنپایه بالشتک رو داشته باشه ( بعضی مبل ها این قابلیت رو دارن+صندلی ماشین )
شما با نصب دو تا کش روی بالشتک می تونین همین رو تبدیل به مدل اداری کنین که قابلیت نصب بر روی همه صندلی های اداری و کامپیوتر رو داره
قیمتش هم به مناسبت شب یلدا برای دوستانی که تا فردا وجهشون رو پرداخت کنن + هدیه ویژه + پست رایگان فقط 87/654 تومن هست
عزیزم من متوجه نشدم
اون دستگاه مخصوص کم و زیاد باد جدا میشه یا همیشه هستش؟