• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<9>نهمین صندلی داغ با حضور بهزاد قطبی فر - parspatogh

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
@nassera چرا تحریم کرده بودی عاقا :دی
یادته جواد به سوالم جواب نداد منم از اون به بعد تحریمیدم ، :general710:
صندلی داغی که به سوالاتش جواب داده نشه و فقط به سوالات افراد گزینشی جواب بدن صندلی داغ نیست صندلی یخ هستش :general711:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
یادته جواد به سوالم جواب نداد منم از اون به بعد تحریمیدم ، :general710:
صندلی داغی که به سوالاتش جواب داده نشه و فقط به سوالات افراد گزینشی جواب بدن صندلی داغ نیست صندلی یخ هستش :general711:
قضیه جواد یه طور دیگست :دی وسط صندلی رفت سربازی :دی به همین خاطر وقت پاسخ گویی نداشت :دی

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
قضیه جواد یه طور دیگست :دی وسط صندلی رفت سربازی :دی به همین خاطر وقت پاسخ گویی نداشت :دی
نه آخه برخی سوال های بعد من جواب داده پشده بودن اما آیا نباید به سوال من پاسخ میدادن ، آیا ؟؟؟؟
آیا نمیتوانست 1 روز دیرتر بره و غیبت کنه ؟؟؟؟ صندلی داغ واجبه یا سربازیش ؟؟؟؟:general705::general705::general705:

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
سلام بهزاد @ParsPatogh
خوب ، کیف کوکی ؟ :دی درود و دوصد درود :دی
میخواهم چند تا سوال فنی بپرسم ازت :دی

برنامه نویسی برای چه محیطی رو دوست داری ؟ تحت وب ، موبایل یا PC ؟ والا همشون خوبن و دوس دارم ولی به ترتیب بخوام بگم اول PC , دوم Web و سوم موبایل
برنامه نویسی تحت وب کدوم زبان برنامه نویسی رو انتخاب میکنی ؟ PHP ، Ruby ، Python ، Node.js ؟ PHP & Python
نظرت در مورد فریمورک های MVC ، تو زبان های برنامه نویسی مختلف چیه ؟ ترجیج میدی از خودت از ابتدا کد نویسی کنی ، یا از فریمورک های آماده استفاده کنی یا اینکه خودت یک فریمورک MVC بنویسی؟
اگه از پایه و بیس نوشته بشه که خیلی خوبه :دی ولی کی حوصلش رو داره و کی وقتش رو ؟ :دی
کدوم سیستم عامل مویایل رو میپسندی ؟ اندروید ، IOS یا ویندوز فون؟ تا به حال برای کدومشون برنامه نوشتی ؟ IOS رو میپسندم ولی خودم دارم اندروید استفاده میکنم :دی برا اندروید چنتایی برنامه برا تست نوشتم که در حد حرفه ای نیست :دی
رابطه ات با جاوا اسکریپت چطوره ؟ نظرت درموردش چیه؟(به اعتقاد خیلی از برنامه نویس های معروف آینده توسعه وب رابطه تنگاتنگی با جاوا اسکریپت داره)
خب جاوا اسکریپت جزو قویترین و بهترین زبان های برنامه نویسی تحت وب هست و از اونجایی که شبیه جاوا هم هست : ))) دوسش دارم :دی
به نظر خودم آینده وب دست جاوا اسکریپت و پایتون خواهد بود :دی

نظرت درباره سایت github چیه؟ تا به حال باهاش کار کردی ؟ نظرت درباره امکاناتی مثل ، بررسی کد ، اشتراک گذاری به خصوص تو کارهای گروهی چیه ؟
واقعا سایت فوق العاده ای هست ، الان هر چیزی که بخوام تو جاوا استفاده کنم و گیرش نیارم حتما تو github پیداش میکنم : )
برا یه بازی ساده 2048 شونصد تا کد و متد مختلف براش قرار داده بودن :دی
ولی خب به عنوان یوزر فعال توش فعالیت نکردم ، در حد همون پیدا کردن سورس کد و ...

خلاقیت ات تو بخش طراحی چطوره ؟ :دی علاقه ای داری ؟
خلاقیت برام خیلی مهمه و دوس دارم خودم چیزای جدیدی خلق کنم تا اینکه از کار دیگران استفاده کنم
سیستم عامل مورد علاقت چیه ؟ مک ، لیتوکس یا ویندوز؟
لینوکس اوبونتو
دوست داری در آینده روی یک زمینه خاص تمرکز کنی ؟ یا اینکه مثل آچار فرانسه تو هر زمینه یک دستی ببری ؟
آچار فراسنه بودن بهتره :دی ولی بیشتر تلاش میکنم یه کار درست حسابی و ثابت جور کنم تا در کنارش به آچار فرانسه بودن ادامه بدم :دی
چندتا سوال عمومی
تا حالا سایت vk.com رفتی ؟ اگر آره از فیسبوک بهتره ؟ (من میگم بهتره ;دی)
نه والا نرفته بودم :دی
هیچی بهتر از فیس بوک نیست مگر شبکه اجتماعیی که خودم بنویسم : )))
سایت یوتیوب هم میری؟
یوتیوب که جزو برنامه روزانه هست ، هر روز My Subscriptions هارو چک میکنم و اگه چیز جدیدی اومده باشه دانلود میکنم
شهرت بهتره یا ثروت ؟
ثروت
ثروت بهتر یا قدرت ؟
قدرت
دوست داری به فضا سفر کنی ؟ (من که جز لیست آرزوهام هست ، البته با فضا پیما نه پیک نیک :دی)
با پیک نیک که خیلی سفر کردم :دی ولی قسمت نشده با فضاپیما برم : )))
دوست داشتی ومپایر بود و عمر جاویدان داشتی :general607: ؟ نه ، دوس دارم شوهر مادر اژده تو سریال Game Of Thrones بشم : ))))
اگر تلوزیون همزمان ، یک شبکه فوتبال بزاره ، یک شبکه سمت خدا ، یک شبکه هم والیبال ساحلی زنان، کدوم رو نگاه میکنی ؟
والیبال ساحلی زنان : )))))

این یه موردو من بگم ؟ :D
جاوا خوشش میاد
emoticon.ir_.00391.gif

احسنت :: )))))

سلام جالب بود سوالات و پاسخ ها ...

ایا دوزاده ساعت ماهی 200-300 ارزش داره ؟؟ دوازه ساعتی که من پشت سیستم همش کار نمیکنم که :دی
3-4 ساعت فیلم و سریال میبینم
1-2 ساعت کتاب میخونم
2-3 ساعت درس میخونم
1-2 ساعت وقت صرف یاد گرفتن چیزای جدی میکنم
یه ساعت هم میمونه برا کار که این روزا 200 -300 تومن خوبه : )))
ولی یه ماه هایی هم هست که درآمد بالای 2 میلیون تومن میشه

چرا بیشتر وبستمرها معتاد نت هستن ؟؟؟؟

خب فعالیت دیگه ای به جز وبگردی و مدیریت سایت و ... ندارن

اگر نت قطع بشه اون روزت را چیکار میکنی ؟؟؟
فیلم میبینم ، کتاب میخونم و سایر کارای روزمره رو انجام میدم

شما گفتین با بک لینک سایت ها بالای 7 هزار ای پی دارن یعنی بدون بک لینک نمیشه ؟؟؟
درسته ، به نظر من کسی نمیتونه بدون بک لینک گرفتن بازدید بالای 10هزار آیپی رو تجربه کنه :دی

چقدر بک لینک گرفتی برای وب سایتت ؟؟؟؟
خیلی زیاد :دی
مرسی از شما دوست عزیز
خواهش میکنم : )

سلام
این اولین بار تو عمرمه که توی تاپیک‌های صندلی داغ شرکت می‌کنم . درود بر شما و تبریک به خاطر شرکت در اولین صندلی داغتون :دی

الان بازدید متوسطت در روز چقدره؟ [اگه چندتا سایت داری فقط بهترینشون رو بگو] و به نظرت بازدید ایده‌آل برای یه سایت تخصصی چقدر باید باشه که راضی کننده باشه [میانگین]؟
من همه سایت هام رو فروختم و الان دارم رو چنتا پروژه که هنوز بالا نیومدن کار میکنم
یکیش حدود 50 میلیون تومن هزینه برداشته و مطمئنا بعد از بالا اومدن جزو 20 سایت برتر ایران میشه :دی اون موقع بازدیدش رو اعلام میکنم

بازدید هم بستگی به موضوعش داره ، مثلا برا یه فروشگاه همکاری در فروش روزانه 1000 آیپی ایده آل به نظر میرسه ، ولی برا یه سایت خبری حتی 20000 آیپی هم کمه : )
به نظرت ارزش داره یه سایت نوپا فقط پست‌های اختصاصی ترجمه کنه؟ یعنی منظورم توی این بازار خرابی که هرکی میرسه پست‌ها رو کپی میکنه و به اسم خودش ثبت میکنه
اگه قدرت پایین کشیدن یه سایتو داشتی کدومو انتخاب می‌کردی؟ [ایرانی]

@miladgraph با سلام ، من صندلی های داغ رو تحریم کرده بودم :general710::general710::general710::general710::general710::general710:
اما با شنیدن اسم آقا بهزاد تصمیم گرفتم منم یه چند تا سوال بکنم :general707: اما بازم با صندلی داغ قهرم :general405:

@ParsPatogh
0-سلام بهزاد قارداش نه خبر سلامتسن ;) درود بر شرفت قارداش :دی
1- دقیقاً چند سالتون هست ؟ 21
2- اسم اولین وبلاگتون که استارت وبمستری هست چی بود ؟ آدرسش خدابیامرز behzadonline.ir بود .
یه سایت هم که همیشه نگهش میدارم PCTech.ir هست : )

3- آیا کتاب پرشه نسخه چاپی هم داشت ؟ بانی این کار خیر کی بود ؟ از کتاب چند نسخه فروخته شد و چند نسخه بصورت آنلاین فروخته شد ؟
البته پورشه درسته :دی
بله نسخه چاپی هم داشت ، حدود یکی دو میلیون تومن فروش آنلاین و پونصد ششصد هزار تومن هم فروش نسخه چاپیش بود

4- پروژه جدید چی تو دس دارین ( بین خودمون میمونه کمی تا قسمتی در موردش شنیدم :general705: پ.خ هم بدین نمیگم کی گفته :general711: شاید چون میخواین کسی ندونه مام اسم نمیبریم اگه خواستین خودتون بگین)
بالا هم گفتم :دی
یه سایت خیلی بزرگ با سرمایه خیلی زیاد در مورد خودرو و چنتا پروژه که فارسی نیستن (یکیش برا کشور ترکیه و اونیکی دوزبانه به صورت فارسی وانگلیسی خواهد بود)

5- دامنه پروژه جدیدتون رو آیا ثبت کردین یا خریدین ؟ به چه قیمتی ؟
برا دامنه 14 میلیون تومن پول دادیم : )
6- تاریخ دقیقی از زمان شروع به کار پروژه جدید هست ؟ و آیا تو این پروژه از دوستان توی پی تی هم استفاده میشه و به چه صورت امکان همکاری دوستان خواهد بود ؟
تا آخر تابستون فاز اولش راه اندازی میشه ، از دوستان پی تی کسی نیست :دی
7- چون رشتتون هم کامپیوتره آیا تصمیم دارین منبع درآمد دائمی تون برای زندگی از راه وبمستری باشه یا هدف دیگه ای برای کار فیزیکی و استخدام و .....دارین ؟
والا میخوام کارشناسی ارشد رو تو رشته جامعه شناسی ادامه بدم :دی در نتیجه هیچی معلوم نیست که قراره چیکار کنم :دی
8- الان یکی بخواد با علاقه وارد رشته تحصیلی کامپیوتر و زمینه کاری وبمستری بشه آیا حمایتش میکنید یا منصرف ؟؟؟؟ آینده این رشته و زمینه شغلی رو تو ایران چجوری میبینید ؟
همه رشته ها مثل هم هستن ، تو هر رشته ای فعالیت کنی و درگیرش بشی صد در صد موفق میشی ، رشته کامپیوتر هم چون رشته جدیدی هست و خواهان زیادی داره توصیه میکنم ، به شرطی که با علاقه بخونین :دی وگرنه به هیچ دردی نمیخوره
9- امروز یکی بخواد برنامه نویسی و کد نویسی رو جدی آغاز و دنبال کنه چند سال بعد میشه بهش گفت حرفه ای ؟
والا بستگی داره : )
به نظر من یه نفر تو یه سال میتونه حرفه ای بشه و خیلیا هم هستن با 5-6 سال کار هم به جایی نرسیدن : )

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
@ParsPatogh در مورد دامنه خدایی خیلی گرون نبوده !!!!؟؟؟؟
همون دامنه 4 حرفی ای ار رو منظورته ؟؟؟؟ 14 میلیون تومن ؟؟؟؟؟
منم ماجرا رو از احمد و علی شنیدم و آدرس رو گفت هویز گرفتم و اسم شما رو دیدم ، بعد یهو دیدم چه سعادتی توی پی تی صندلی داغ نوبت شماست
سایت خودرو که به زبان فارسی هستش درسته ، امیدوارم موفق باشید ، کمک خواستی رو مام حساب کن ;)
آیا بنظرتون وب ایران و مردم ایران ، پتانسیل استفاده از چنین سایتی رو خواهند داشت !!!؟؟؟ و ضریب موفقیت و شکست رو چقدر برآورد کردین !!!!؟؟؟؟

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
@ParsPatogh در مورد دامنه خدایی خیلی گرون نبوده !!!!؟؟؟؟
همون دامنه 4 حرفی ای ار رو منظورته ؟؟؟؟ 14 میلیون تومن ؟؟؟؟؟
منم ماجرا رو از احمد و علی شنیدم و آدرس رو گفت هویز گرفتم و اسم شما رو دیدم ، بعد یهو دیدم چه سعادتی توی پی تی صندلی داغ نوبت شماست
سایت خودرو که به زبان فارسی هستش درسته ، امیدوارم موفق باشید ، کمک خواستی رو مام حساب کن ;)
آیا بنظرتون وب ایران و مردم ایران ، پتانسیل استفاده از چنین سایتی رو خواهند داشت !!!؟؟؟ و ضریب موفقیت و شکست رو چقدر برآورد کردین !!!!؟؟؟؟

صد در صد پتانسیل استفاده از سایت وجود داره
چون از هر لحاظ قراره فرهنگ سازی بشه
دولت هم قول هایی داده که قراره حمایت کنه

به نظر شخصی من ضریب شکست سایت در حد صفر هست : )
چون ما فقط یک بخش از مبحث خودروی کشور رو در نظر نگرفتیم بلکه همه جانبه و از همه نظر قراره دید مردم نسبت به فعالیت های اینترنتی در زمینه خوردرو رو تغییر بدیم : )

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
صد در صد پتانسیل استفاده از سایت وجود داره
چون از هر لحاظ قراره فرهنگ سازی بشه
دولت هم قول هایی داده که قراره حمایت کنه

به نظر شخصی من ضریب شکست سایت در حد صفر هست : )
چون ما فقط یک بخش از مبحث خودروی کشور رو در نظر نگرفتیم بلکه همه جانبه و از همه نظر قراره دید مردم نسبت به فعالیت های اینترنتی در زمینه خوردرو رو تغییر بدیم : )

با اکثر بحش های حرفهاتون مشکلی نداریم به جز بخش حمایت دولت که یه کم بحث برانگیزه و خیلی سخته نهادی به این راحتی بخواد از یه بخش خصوصی حمایت کنه ، مگر این که سودی برای خودش ببینه

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلامی بر دوست عزیزم اقا بهزاد عزیز. امیدوارم حالت خوب باشد.
ParsPatogh
بریم سر سوالات اصلی که صندلی را داغ می کند . چون خیلی ها سوالات وبی را پرسیدند.
سوال اول: دوست داشتی جای کدام بازیگر مرد ایرانی بودی و چرا
سوال دوم: بهترین کارگردان مورد علاقه ی طنز ایرانی ات کیه
سوال سوم: با توجه به اینکه تبریزی هستی ایا طرفدار تیم تراکتور سازی تبریز هستی یا نه. استقلالی یا پرسپولیسی هستی
سوال چهارم: دوست داری در نت ایران به کجا برسی. یعنی چه افقی را برای خودت ترسیم کرده ای
سوال پنجم: بهترین خواننده ایرانی از نظرت کیه
سوال ششم: چرا سایت مورد علاقه ات که pctech.ir هست را به روز نمی کنی. سایت خوبیه .
سوال هفتم: در برنامه ات چه درامد ماهیانه ای در نت ایران برای خود متصور هستی
سوال هشتم: ایا در زمینه وب خارج بالاخره قرار بود پروژه ها را استارت بزنی . زدی یا نه .
سوال نهم: وقتی به کسی قول می دهی ایا انجامش می دهی یا نه
سوال دهم: دوست داشتی کدام یک از سایت های زیر صد ایران مال تو بود و علتش را بگو
سوال یازدهم: ایا دوست داری فقط در نت ایران درامد زایی بکنی یا نه نت خارج هم مد نظرت هست
و سوال اخر : نظرت در مورد این افراد چی هست
محسن شهبازی
امین خشنود
داش ممد فخرایی
فرجاد
داش حمید
داش اشکی
ساشی
دایی علی ببر بابان
خودت
امیدوارم همیشه حالت خوب باشد و در زندگی به هر چیزی که دوست داری برسی

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
سلامی بر دوست عزیزم اقا بهزاد عزیز. امیدوارم حالت خوب باشد. درود بر ببر بابان :دی
ParsPatogh
بریم سر سوالات اصلی که صندلی را داغ می کند . چون خیلی ها سوالات وبی را پرسیدند.
سوال اول: دوست داشتی جای کدام بازیگر مرد ایرانی بودی و چرا
حامد بهداد ، چون مشتیه :دی
سوال دوم: بهترین کارگردان مورد علاقه ی طنز ایرانی ات کیه
مهران مدیری
سوال سوم: با توجه به اینکه تبریزی هستی ایا طرفدار تیم تراکتور سازی تبریز هستی یا نه. استقلالی یا پرسپولیسی هستی
به فوتبال ایران توجه زیادی ندارم ولی خب تراختور بهتره : ))
سوال چهارم: دوست داری در نت ایران به کجا برسی. یعنی چه افقی را برای خودت ترسیم کرده ای
دوس دارم یه شرکت بزرگ با کلی کارمند داشته باشم :دی و عمودی که برای خودم ترسیم کردم خیلی رویایی هست :دی نگم بهتره : )))
سوال پنجم: بهترین خواننده ایرانی از نظرت کیه
به ترتیب : صادق ، حصین ، مهراد هیدن ، امیر خلوت
سوال ششم: چرا سایت مورد علاقه ات که pctech.ir هست را به روز نمی کنی. سایت خوبیه .
آخه فعلا برنامه خاصی براش ندارم
سوال هفتم: در برنامه ات چه درامد ماهیانه ای در نت ایران برای خود متصور هستی
به نظر شخصی خودم ، تا سه چهار سال آینده درآمدی نزدیک 4-5 میلیون تومن دور از انتظار نیست : )
سوال هشتم: ایا در زمینه وب خارج بالاخره قرار بود پروژه ها را استارت بزنی . زدی یا نه .
آره ، دوتاش رو زدم : )
یکی برا کشور ترکیه و اون یکی هم سایت انگلیسی : )

سوال نهم: وقتی به کسی قول می دهی ایا انجامش می دهی یا نه
معمولا آره ، مگر اینکه چیزی خارج از برنامه پیش بیاد یا از کسی خوشم نیاد :دی
سوال دهم: دوست داشتی کدام یک از سایت های زیر صد ایران مال تو بود و علتش را بگو
دیجی کالا ، دلیلش خیلی سادس : دی
سوال یازدهم: ایا دوست داری فقط در نت ایران درامد زایی بکنی یا نه نت خارج هم مد نظرت هست
صد در صد نت خارج بهتر از نت ایران هست : )
اگه بتونم از ایران برم که کلا بیخیال نت ایران میشم : ))))

و سوال اخر : نظرت در مورد این افراد چی هست
محسن شهبازی : جزو با تجربه های نت ایران ، خیلی دوسش دارم و براش آرزوی موفقیت دارم
امین خشنود : یکی از صمیمیترین دوستام و میتونم بگم بهترین دوست اینترنتیم : )
داش ممد فخرایی : خدا بیامرزتش ، هرچی تجربه داشت بهم یاد داد بعد رفت گم و گور شد :دی
فرجاد : یکی فعالای وب پارسی ، دومینر خفن و کارش تو وردپرس بیسته
داش حمید : پیری و هزار درد ، یادم نمیاد کی هستن
داش اشکی : پیری و هزار درد ، یادم نمیاد کی هستن
ساشی : زیاد باهاشون در ارتباط نبودم ، فقط میتونم بگم بابت ایجاد تاپیک گفتگوی وبمسترا دمشون گرم باد :دی
دایی علی ببر بابان : بچه خوبیه ، فقط زیاد گیر میده و آدمو خسته میکنه : ))))
خودت : از 20 به خودم 12 میدم :دی ، چون هنوز به خیلی از چیزایی که میخوام نرسیدم
امیدوارم همیشه حالت خوب باشد و در زندگی به هر چیزی که دوست داری برسی
ممنون عزیزم ، ایشالا تو هم روزای خوبی پیش روت باشه : )

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
تشکر از بهزاد عزیز بابت وقتی که گذاشتن و به سوالات پاسخ دادن ... @ParsPatogh
همچنین تقدیر و تشکر از دوستانی که تو این صندلی شرکت کردند ...
بهزاد عزیز اگه صحبتی هست بفرمایید تا تایپیک رو ببندیم ...
پ ن : دوستان دیگه لطفا پستی ارسال نکنند مهلت صندلی به اتمام رسید ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا