درودسلام لطفا هزینه پست ترجمه , هرپست بالای 2000 کلمه رو بفرمایید؟ موضوع نقد اختصاصی فیلم و موسیقی
لطفا هزینه کلمه ای رو هم بفرمایید؟ تشکر
درودبرای سایت تخصصی هم مطلب میتونید جمع اوری (کپی نه) و همچنین ترجمه کنید
کاملا اختصاصی نمونه مطلب برای سایت های تخصصی را بفرستید
فیلم و عکس و دانلودی نه سایت تخصصی
سلامسلام
لطفا شرایط و تعرفه هاتون بفرستید
سایت انیمیشن+
نرم افزار پی سی و اندروید
با رعایت اصول سئو و
قرار دادن مطالب با سرچ خور بالا
اختصاصی و کپی و ....
درودسلام
هزینه برای ارسال مطب نیمه کپی یعنی نصف مطلب بازنویسی بشه+تغییر عنوان رو ارسال بفرمایید
همون طور که پاسختون رو در تلگرام دادم، شما قرار بود مبلغی رو یک هفته قبل بزنید، ولی بعد از گذشت یک هفته و بدون هماهنگی مبلغ رو واریز کردین. حالا باید صبر کنید تا سرم خلوت و کارتون انجام بشه.متاسفانه تا الان که چندین روز میگذره هنوز از ایشون کاری ندیدیم پولم گرفتن تا ببینیم در ادامه شاهد انجام کاری خواهیم بود یا نه !
شما به من اطلاع دادید تاخیر بوجود میاد ؟چیزی گفتید به من ؟یا فقط با دیر جواب دادن شما مواجه شدم ؟و یک موردی من قرار بود پول واریز کنم بهتون پیام دادم با مشکل روبرو شدم براتون واریز میکنم گفتید مشکل وجود دارههمون طور که پاسختون رو در تلگرام دادم، شما قرار بود مبلغی رو یک هفته قبل بزنید، ولی بعد از گذشت یک هفته و بدون هماهنگی مبلغ رو واریز کردین. حالا باید صبر کنید تا سرم خلوت و کارتون انجام بشه.
همچنین اینجور دیدگاه گذاشتن هم جالب نیست، شما اگر طبق قرار پیش میرفتین بهتر بود...
پیام هاتون هست عزیز. گفتید فردا واریز میکنم و نکردید!شما به من اطلاع دادید تاخیر بوجود میاد ؟چیزی گفتید به من ؟یا فقط با دیر جواب دادن شما مواجه شدم ؟و یک موردی من قرار بود پول واریز کنم بهتون پیام دادم با مشکل روبرو شدم براتون واریز میکنم گفتید مشکل وجود داره
نگفتید واریز نکنید
نمیتونید انجام بدید کنسل کنید لطفا