• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

970 390x vs... فوری

alii3516

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان من مانیتورم vx239h asusهستش(باصفحه نمایشfhd)
و حالا میخوام متناسب با این مانیتور یه کارت گرافیک بخرم.بینgtx970وmsi390xموندم...میگن390xبیشتر برای رزولویشن 4kهستش.پس با توجه ب مانیتوره من همونgtx970 بگیرم بهتر نیست؟(خودم 390xرو بیشتر دوستدارم ولی).
حالا بنظرشما خرجه اضافیه؟؟؟ یا اینکه میشه بازیارو
4kرو مانیتوره fullhdاجرا کنم؟؟؟؟؟

اختلاف قیمتشون هم زیاد مهم نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا گیج شدم...

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان من مانیتورم vx239h asusهستش(باصفحه نمایشfhd)
و حالا میخوام متناسب با این مانیتور یه کارت گرافیک بخرم.بینgtx970وmsi390xموندم...میگن390xبیشتر برای رزولویشن 4kهستش.پس با توجه ب مانیتوره من همونgtx970 بگیرم بهتر نیست؟(خودم 390xرو بیشتر دوستدارم ولی).
حالا بنظرشما خرجه اضافیه؟؟؟ یا اینکه میشه بازیارو
4kرو مانیتوره fullhdاجرا کنم؟؟؟؟؟

اختلاف قیمتشون هم زیاد مهم نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا گیج شدم...
سلام. متاسفانه باز هم حرفهای غیر تخصصی که برای مخ زدن مشتری و یا اظهار وجود زده میشه به شما فرمودن!
عزیز کارت گرافیک با هر مانیتوری(مگه اینکه مانیتور آشغال خیلی قدیمی باشه) بدون مشکل هماهنگ می شه. ضمنا وقتی که یک کارت گرافیک بتونه توی رزولوشن 4K سرویس دهی کنه , اگر روی حالتFull HD تنظیم بشه با سرعت و کیفیتی به مراتب بهتر سرویس میده چون 4K به سبب رزولوشن 2160*3840 پردازش بالاتری برای هر فریم تصویر می خواد نسبت به Full HD که رزولوشنش 1080*1920 هستش.
4096px-Digital_video_resolutions_%28VCD_to_4K%29.svg.png

پس اصلا فکر رزولوشن و هماهنگ بودن با مانیتور رو از سرتون بیرون کنید. مهمترین و اساسی ترین مقایس برای انتخای کارت گرافیک طبیعیه که کارآیی یا همون Performance هستش. اینم مقایسه بین این دو کارت:
http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-390X-vs-GeForce-GTX-970
اگر قراره بین این دو انتخاب بشه , با اینکه من خودم nVidia رو بیشتر می پسندم اما برنده بین این دو کارت R9 390X هستش.

alii3516

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام. متاسفانه باز هم حرفهای غیر تخصصی که برای مخ زدن مشتری و یا اظهار وجود زده میشه به شما فرمودن!
عزیز کارت گرافیک با هر مانیتوری(مگه اینکه مانیتور آشغال خیلی قدیمی باشه) بدون مشکل هماهنگ می شه. ضمنا وقتی که یک کارت گرافیک بتونه توی رزولوشن 4K سرویس دهی کنه , اگر روی حالتFull HD تنظیم بشه با سرعت و کیفیتی به مراتب بهتر سرویس میده چون 4K به سبب رزولوشن 2160*3840 پردازش بالاتری برای هر فریم تصویر می خواد نسبت به Full HD که رزولوشنش 1080*1920 هستش.
4096px-Digital_video_resolutions_%28VCD_to_4K%29.svg.png

پس اصلا فکر رزولوشن و هماهنگ بودن با مانیتور رو از سرتون بیرون کنید. مهمترین و اساسی ترین مقایس برای انتخای کارت گرافیک طبیعیه که کارآیی یا همون Performance هستش. اینم مقایسه بین این دو کارت:
http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-390X-vs-GeForce-GTX-970
اگر قراره بین این دو انتخاب بشه , با اینکه من خودم nVidia رو بیشتر می پسندم اما برنده بین این دو کارت R9 390X هستش.

بله ممنون
اینکه میگن nvidiaبرنامه نویسیه بهتری داره نسبت ب amd چی؟ حقیقت داره واقعا؟؟؟
nvidiaچه برتری ای نسبت به amdداره ک ونو برتر میدونن؟! من اگ انویدیا رو نگیرم ضرر کردم؟
چکار کنم الان من؟؟؟:(

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
بله ممنون
اینکه میگن nvidiaبرنامه نویسیه بهتری داره نسبت ب amd چی؟ حقیقت داره واقعا؟؟؟
nvidiaچه برتری ای نسبت به amdداره ک ونو برتر میدونن؟! من اگ انویدیا رو نگیرم ضرر کردم؟
چکار کنم الان من؟؟؟:(
خواهش . با اینکه خودم بیشتر به سبب سابقه nVidia رو می پسندم اما همیشه این دو رقیب دیرینه هم بودن. هر کسی بر اساس علاقه و بیشترین بر اساس تعصب بدون استدلال علمی و توجه به کارآیی نظر میدن. مهم کارآیی به نسبت قیمته که بین این دو 390x بهتره. هیچ ضرری هم نمی کنید. جوگیر شایعات نشید. همینو تهیه کنید و بعد از خریدتون هم با هیچکس در مورد اینکه خرید خوبی بوده یا نه مشورت نکنید. بازی بخرید و حال کنید. مطمئنا هر مشکلی هم پیش بیاد نرم افزاری هستش. کارت نو با گارانتی همراهه. نگران خرابی هم نباشید. پس به نظر من بدون سوء ظن 390X بخرید.

بالا