• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

_▂▃▅▇█▓▒⭐️⭐️بـــک لینک ارزان و مؤثر , برای هر سلیقه ای⭐️⭐️▒▓█▇▅▃▂_

mboy2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بابت قیمت منصفانه ، سرعت عمل و اخلاقه دوست داشتنی کمال تشکر رو از ایشون دارم. ان شاءالله نتیجه رو هم همینجا اعلام می کنم.

mohaghegh

Registered User
لایک‌ها
95

پست اول با سرویس های جدید بروز شد

alijah.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان
از اسم تاپیک مشخصه که فروش بک لینک در روش ها و پکیج های مختلف داریم

روش اول: ثبت بک لینک شما در وبسایتهای رنک بالا
مجموعه 1:
ثبت لینک شما در 12 وبسایت رنک بالا شامل:
یک سایت رنک 6 : دانلود بازی و بازی آنلاین
ده سایت رنک 5 : سایت تفریحی , اخبار اقتصادی , دانلود آهنگ جدید , اخبار سیاسی , دانلود برنامه اندروید , اخبار ورزشی , دانلود بازی , دانلود کتاب , گالری عکس , دانلود فیلم
یک سایت رنک 4 : اخبار علمی پزشکی

لینک شمارشگری که روی این وبسایتها قرار داده شده
تمامی وبسایتها روزانه بروزرسانی میشند که باعث بالا رفتن تعداد ایندکسشون توی گوگل میشه
پیج رنک و ولید بودنشون رو هم از اینجا چک کنید

قیمتها به ازای ثبت یک لینک توی همه سایتهای بالا:
ماهیانه 30.000 تومان
دو ماهه 50.000 تومان
سه ماهه 70.000 تومان

مجموعه های بعدی وبسایتهای رنک بالا نیز بزودی اضافه میشوند...

*********************************************************************************************************************************

روش دوم
: ثبت بک لینک شما در چندصد وبلاگ اتوریتی بالا

همه در مورد اهمیت بک لینکهایی که توی قالب وبلاگها میخوره اطلاعات کافی داریم
اکثر سایتهایی که قالب وبلاگ ارائه میدهند با قیمتهای بالایی این بک لینکها رو ارسال میکنند. نمونه
این لینک ها همه بصورت فالو بوده و چون توی بخش لینک دوستان وبلاگ ثبت میشوند بسیار مفید و کارآمد هستند.
توضیح درباره پیج اتوریتی

با توجه به تقاضای زیاد دوستان, تصمیم گرفتیم که وبلاگهامونو روی چندین سرویس بلاگدهی گسترش بدیم:

قیمت و مشخصات وبلاگهای رزبلاگ:
الف: ارسال بک لینک به وبلاگهای با اتوریتی 30 , هر لینک 150 تومان و حداقل سفارش هم 100 عدد یعنی 15000 تومان میباشد. اتوریتی بعضی از وبلاگها رو عکس گرفتیم تا بهتر متوجه قدرت بک لینکها بشید. عکس1 عکس2
در حال حاضر 600 وبلاگ اتوریتی 30 (6 پکیج 100 تایی )در اختیار داریم که بزودی به تعداد این وبلاگها اضافه خواهد شد
ب : (ویژه) : ارسال بک لینک به وبلاگهای با اتوریتی بالای 31 (31 تا 49), هر لینک 250 تومان و حداقل سفارش هم 100 عدد یعنی 25000 تومان میباشد.
مزایای بک لینکهای ویژه : کیفیت بالاتر وبلاگهای این دسته - خروجی لینک کمتر - آپدیت بیشتر - تعداد ایندکسهای بالاتر این گروه
در حال حاضر 400 وبلاگ اتوریتی بالای 31 (4 پکیج 100 تایی )در اختیار داریم که بزودی به تعداد این وبلاگها اضافه خواهد شد
این بک لینکها به شدت تاثیرگذار هستند
لینک شمارشگری که روی این وبلاگها قرار داده شده است

قیمت و مشخصات وبلاگهای میهن بلاگ:
ارسال بک لینک به وبلاگهای با اتوریتی 30 و بالاتر از 30 , هر لینک 150 تومان و حداقل سفارش هم 100 عدد یعنی 15000 تومان میباشد.
در حال حاضر 300 وبلاگ میهن بلاگ اتوریتی بالای 30 (3 پکیج 100 تایی )در اختیار داریم که بزودی به تعداد این وبلاگها اضافه خواهد شد

قیمت و مشخصات وبلاگهای پارسی بلاگ:
ارسال بک لینک به وبلاگهای با اتوریتی 30 و بالاتر از 30 , هر لینک 250 تومان و حداقل سفارش هم 100 عدد یعنی 25000 تومان میباشد.
در حال حاضر 100 وبلاگ پارسی بلاگ اتوریتی بالای 30 (1 پکیج 100 تایی )در اختیار داریم که بزودی به تعداد این وبلاگها اضافه خواهد شد

بعد از اتمام کار لیست وبلاگهای ارسالی تقدیم خریدار میشه
در ضمن این بک لینکها بصورت دائمی میباشند و نیازی به تمدید ماهانه نیست.
این وبلاگها هفتگی بروزرسانی میشوند

*********************************************************************************************************************************

روش سوم
: ارسال پست تبلیغاتی شما به چندصد وبلاگ با اتوریتی بالای 30

قیمت هر پست 300 تومان و حداقل سفارش هم 100 پست یعنی 30.000 تومان میباشد. این پست ها شامل سه یا چهار بک لینک به کلمات کلیدی شما و زدن چند برچسب مربوط به لینکهای شما میباشد نمونه 1 نمونه 2
این پستها نیز بصورت دائمی میباشند و نیازی به تمدید ماهانه نیست.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آدرس تاپیک قبلی جهت اعتمادسازی

پرداخت آنلاین

راههای ارتباط:
انجمن پرشین تولز
ایمیل: [email protected]
آی دی یاهو: hadsi_com
موبایل: 09300034600

غلامی

نظرات برخی از دوستان:
سلام به دوستان گرامی
من از سیستم کاری آقای غلامی استفاده کردم. و نتیجه مناسب گرفتم.
برای کلمات کلیدی سایتم از شیوه دوم استفاده کردم. برای ملاحظه نتایج می تونید در مورد عبارت کلیدی "مشاور بازاریابی و برندینگ" در گوگل برای سایت شخصی خودم در صفحه اول و دوم و حتی گاهی بین 5 جستجوی اول هستم. همچنین برای عبارت کلیدی "مشاور و مجری تبلیغات" برای سایت شرکتم هم بین صفحه اول و دوم قرار دارم. و این خوبه چون من با کم شروع کردم و قصد دارم برای کلمات کلیدی دیگه وب سایتم همین روش را ادامه بدم البته سئوی داخلی و مرتبط بودن مطالب با کلمات کلیدی هم مهمه البته خودتون استاد هستید.
برای یک فروشگاه هم روش سوم را در حال شروع با دوستان می باشم.اگر در این زمنیه هم نتیجه مطلوب بود اعلام می کنم.
البته یک نکته خوب دیگه که در همکاری با دوستان دیدم این بود که به عنوان یک مشاور بازاریابی و تبلیغاتی عملکرد دوستان در شیوه برخورد را هم مدنظر قرار داده بودم که خیلی با حوصله به حدود 20 ایمیل من در این زمینه پاسخ دادند و در نتیجه گیری من را راهنمایی کردند.
مرسی . خسته نباشید.

p30better

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام من
روش دوم: ثبت بک لینک شما در چندصد وبلاگ اتوریتی بالا
برای پارسی بلاگ (1 پکیج 100 تایی ) رو می خوام ...

25000 تومان باید بدم ؟ چه جوری خبرتون کنم ؟

mohaghegh

Registered User
لایک‌ها
95
سلام من
روش دوم: ثبت بک لینک شما در چندصد وبلاگ اتوریتی بالا
برای پارسی بلاگ (1 پکیج 100 تایی ) رو می خوام ...

25000 تومان باید بدم ؟ چه جوری خبرتون کنم ؟
سلام
با یکی از روشهای زیر میتونید با ما در تماس باشید
1 - پیام خصوصی انجمن
2 - ایمیل [email protected]
3 - آی دی یاهو hadsi_com
4 - موبایل 09300034600

seebzamini

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
برای سایت دانلود فیلم که یک ماهه راه افتاده کدام روش رو پیشنهاد میدید؟

Astalavista

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

آقا بک لینک میخوام. تضمینی.. که هم رتبه خوبی داشته باشه و هم بعدا به لیست سیاه گوگل نریم.

مرسی

Adorkala

Registered User
لایک‌ها
29
از کار آقای غلامی بسیار راضی هستم الان با کلمه هاست و دامنه ارزان و مطمئن در صفحه اول هستیم

Last edited by a moderator:

ismael.ikp

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
من ب : (ویژه) رو میخواستم فقط اگه میشه چند نمونه از وبلاگ ها رو معرفی بفرمایید برای بررسی

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
سلام و درود
بنده 3 پکیج خریدم
فقط امیدوارم که به موقع انجام بشه
مشخصات میل شد
شب عالی بخیر

TvUp

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری