من مصاحبه داور رو شبی دیدم ....چرا عوض شد؟
گفتش که 1 چاله توی زمین بود، ندیدم، رفتم توش، پام پیچ خورد !!!!!!!!!!!!!!!!
من مصاحبه داور رو شبی دیدم ....چرا عوض شد؟
من مصاحبه داور رو شبی دیدم ....
گفتش که 1 چاله توی زمین بود، ندیدم، رفتم توش، پام پیچ خورد !!!!!!!!!!!!!!!!
پاش پیچ خورد و عوض شدچرا عوض شد؟
خب بازی امروز هم که مساوی شد ، هر چند میتونستیم ببازیم و دقایق آخر هم امکانش بود که ببریم ! میشه اسمش رو گذاشت فرار از جهنم ورزشگاه یادگار امام تبریز :دی ! با اون همه تماشاگر حتی اگر تیم محلات هم میاوردن بردن سخت بود!
فقط میترسیدم که فجر هم بشه مثل برق پارسال که چند هفته اول بود بعد هم رفت فاطی مرغا...یک بازی هم که با سپاهان داریم که واقعا سخت هست . اونم نبازیم خوبه . : ))
هنوز مي توان جوانمردي در فوتبال ديد
آتي نيوز: تيم فوتبال مقاومت فجر سپاسي شيراز گرچه بعد از ظهر امروز در خانه خود باخت اما توانست با نزدن يک گل حتمي بازي جوانمردانه را به نمايش بگذارد.
آتي نيوز: امين متوسل زاده بازيکن تيم فوتبال مقاومت فجر سپاسي شيراز امروز در ورزشگاه اين شهر در حالي که دروازه تيم استيل آذين خالي بود و دروازه بان اين تيم به دليل مصدوميت روي زمين افتاده بود، توپ را به بيرون زد تا دروازه بان مداوا شود.
به گزارش آتي نيوز، امروز دو تيم فوتبال استيل آذين و فجر سپاسي در شيراز با هم ديدار داشتند که در نيمه نخست اين بازي فجر يک بر صفر جلو افتاده بود. پس از اين در نيمه دوم وقتي در يک حمله دروازه بان تيم استيل آذين مصدوم شده بود و روي زمين افتاده بود توپ به متوسل زاده رسيد ولي او به جاي شوت به دروازه توپ را به بيرون زمين زد تا داور اجازه دهد دروازه بان مداوا شود.
پس از اين در دقايق پاياني و پس از تساوي دو تيم استيل آذين گل پيروزي را زد و ميزبان را مغلوب خود کرد.
پس از پايان بازي استيلي درباره حرکت جوانمردانه «امين متوسل زاده» بازيکن تيم مقامت که هنگام مصدوميت دروازهبان استيلآذين با وجود خالي بودن دروازه حريف توپ را به اوت زد، گفت: اين حرکت متوسلزاده واقعا جاي تقدير و تشکر دارد و معتقدم اين کار به خاطر فرهنگسازي است که تيم مقاومت انجام ميدهد.
واقعا تبریک به تیم شهید سپاسی و تبریک به هواداران خونگرم این تیم به خاطر این روحیه جوانمردی
انشاا... تیم شهید سپاسی با جایگاهی خوب لیگ رو به اتمام برسونه. شاد باشید
سلام ساسان خان خوب هستی؟
من دیدم تایپیک با پست شما آپ شده گفتم احتمالا اخطاری در میون بوده :lol::lol:
انشالله همینطوری بشه که شما میگی ، اما خب این تیم هر سال بهترین بازیکناش رو از دست میده و همون 6 م تا 10 م هم بمونه باید خدا رو شکر کرد![]()
وصف جوانمردی متوسل زاده به اسپانیا رسید!
روزنامهی "مارکا" در صفحهی اینترنتی خود در گزارشی اقدام تحسین برانگیز "امین متوسلزاده"، بازیکن تیم مقاومت سپاسی شیراز در دیدار با استیلآذین را ستوده است.
اقدام زیبا و تحسین برانگیز "امین متوسلزاده" و حرکت جوانمردانهاش، اکنون بازتابی جهانی پیدا کرده است. روزنامه اسپانیایی "مارکا" در صفحهی اینترنتیاش با قراردادن تصویر ویدئویی صحنهای که امین متوسلزاده پس از اطلاع از مصدومیت بازیکن استیلآذین، توپ را به بیرون زده، گزارش کوتاهی از این اقدام تحسین برانگیز نوشته است. «یک بازیکن ایرانی به جای گلزنی به خاطر مصدومیت بازیکن حریف، توپ را به بیرون زد.» تیتر این گزارش است.
در این گزارش آمده است:« امین متوسلزاده، بازیکن تیم مقاومت سپاسی حرکت ورزشی و تحسین برانگیز را به نمایش گذاشت. او در جریان دیدار تیمش مقابل استین آذین در حالی که موقعیت ایده آلی برای گلزنی داشت، با مشاهده صحنه مصدومیت دروازه بان حریف، به جای آنکه برای گلزنی اقدام کند، توپ را به بیرون ارسال کرد.
در حالی که سنگربان استیلآذین با یکی از مهاجمان مقاومت سپاسی برخورد کرده و پس از برخورد به روی زمین می افتد، متوسلزاده به جای آنکه از فرصت مسلم گلزنیاش بهره ببرد و توپ را وارد دروازه استیل آذین کند، آن را به بیرون از زمین هدایت می کند.