دایرکتی داره میده 29 دلار ولی خوشم نمیاد ازشون بگیرم. دو دره بازن، هندیای ^&#$%!#$! :دیمحمد جان اين هزينه ي ssl ساليانه چقدره؟
بعد مگه مشكل اين مجانياش چيه؟
اس اس ال رایگان نیاز به تایید داره! و مستقیم بالا نمیاد ...
دایرکتی داره میده 29 دلار ولی خوشم نمیاد ازشون بگیرم. دو دره بازن، هندیای ^&#$%!#$! :دیمحمد جان اين هزينه ي ssl ساليانه چقدره؟
بعد مگه مشكل اين مجانياش چيه؟
دایرکتی داره میده 29 دلار ولی خوشم نمیاد ازشون بگیرم. دو دره بازن، هندیای ^&#$%!#$! :دی
اس اس ال رایگان نیاز به تایید داره! و مستقیم بالا نمیاد ...
Https نمیشه فیلترش کرد ...ميشه بيشتر توضيح بدي؟ اگه اينو بذاريم ديگه سايت فيلتر نميشه؟ اگه بعد فيلتر شدن بذاريم چي؟
Https نمیشه فیلترش کرد ...
آهان خيلي خوبه كه پس !!!
خب چرا مثلا پرشين تولز اينكارو نميكنه؟
راستي براي هر دومين بايد لايسنس خريد؟ هر دومين 29 دلار؟
مزاياي ديگه اي هم داره؟
برای اینکه جایی مثل پی تی که چند بار فیلـــــــتر و آزاد شده و مسلما هم در ساماندهی ثبت شده نمیتونه از این سرویس استفاده کنه. یه جورایی ممنوعه
شما چرا هی دنبال Https اپلود 24 میگردید ؟
مگه نمیدونید ایران تحریمه نمیشه واسه IR گرفت! + حیف نیست SSL بندازم رو دامین IR فیلتر شده ؟!
همین چند وقت پیش بود کل بانکا SSLـشون ترکیدا ... (الان مثه اینکه درست شده، نمیدونم از کجا میگیرن. شاید ترکیه، یا ...)
Https جز ممنوعاته فکر کنم تو قوانین جدیدشون یه بندی در این مورد هست.
گور باباشون که سهله، من میگم گور جد و آبادشون!آخه ملت ميرن تو ساماندهي اوكي ميكنن تا ديگه فيلتر نشن خب وقتي اينو راه بندازن ديگه گور باباي اونا ...
سایتهای بزرگ مثه فیس بوک، یوتیوب و ... نیازی به بازدید ایرانیا ندارن! هر کی هم دوس داره این سایتا رو ببینه شک نکن از فیلترینگ رد میشه ... + هنوز ایران تو تحریمه ها. اگه بخوان کل آی پی ایران رو میبندن حالا بیان هی فیلتر کنن!بعلاوه اينكه چرا صدها سايت خيلي بزرگ كه تو ايران فيلتر هستن از اين امكانم استفاده نميكنن ؟
گور باباشون که سهله، من میگم گور جد و آبادشون!
سایتهای بزرگ مثه فیس بوک، یوتیوب و ... نیازی به بازدید ایرانیا ندارن! هر کی هم دوس داره این سایتا رو ببینه شک نکن از فیلترینگ رد میشه ... + هنوز ایران تو تحریمه ها. اگه بخوان کل آی پی ایران رو میبندن حالا بیان هی فیلتر کنن!