من الآن بهت 1 ملیون بدم ، سر برج چقدر بهم میدی ؟
یا به عبارتی دیگر الآن چک یه ماهه با چه مبلغی بهم میدی ؟
من الآن بهت 1 ملیون بدم ، سر برج چقدر بهم میدی ؟
یا به عبارتی دیگر الآن چک یه ماهه با چه مبلغی بهم میدی ؟
سلام،بنده عرض کردم مورد دوم رو فقط با کاربر هایی که میشناسمشون و یا فعال هستند کار میکنم.
خب باهم آشنا میشیم بعد هم فعال میشم چون من هم تازه شروع کردم
اگه هم که نه انشا.. در کارتون موفق باشد![]()
با سلامشرمسارم..
عذر بنده رو پذیرا باشید!![]()
با سلام
دوست عزیز اگر بخواهم در جایی سرمایه گذاری کنم شما کجا را پیشنهاد میکنید
با تشکر
سلام مجدد!
خب خیلی ها هستند که سرمایه میگیرند و سود میدن، حالا ماهانه 5 درصد یا 10% ....اما اینکه کسی رو واسه معرفی کردن بشناسم نه،
بهترین راه( اگر مایل بودید) اینه که با اصطلاحات و...(فارکس) آشنایی پیدا کنید تا بتونید یک حساب باز کنید روی حساب شما اکسپرت رو ران کنم و هفتگی سودش رو تقسیم کنیم!![]()
با سلام دوباره
یعنی اینکه بتونم حساب باز کنم یا اینکه با نرم افزار فارکس کارکنم خیر آشنا نیستم
و اینکه شما میگوئید حساب باز کنم منظورتان اینه که شما روی حساب کار میکنید یا اینکه من باید کار کنم -
سلام مجدد!حساب رو که کاری نداره خودم بهتون یاد میدم! اما نرم افزار که شما قرار نیست کار کنی،!اون دست ماست!
کجای دنیا دیدین که بگن یک حساب فارکس باز کنید،پول بریزید توش،خودتونم روش کار کنید اگر سود کردید 50 درصدشو هم به ما بدید؟؟:happy:
ما کار میکنیم!
![]()
خوب دوست عزیز از کجا باید شروع کنم اول باید چه چیز هایی رو باید بدونم و با چه مقدار میتونم شروع کنم
راستی این بروکرها ایرانی هستند یا خارجی ؟
سلام!
بروکر ها خارجی هستند!
اگر قرار بر این شد که حساب باز کنی، 2 هفته با 150 دلار تست میکنی،اگه راضی کننده بود،بعد باید بیشترش کنی!!
سلام دوست عزیز
یک پیشنهاد داشتم اگر شما برای افرادی که تازه کار و تازه وارد هستند مورد دوم را برایشان اجرا بکردید بهتر بود
چون در عرض چند ماهی که با شما کار میکردند هم با مورد اول آشنا میشدند و از سودی که به دست می آوردند در مورد دوم هم راحتر سرمایه گذاری میکردند و هم از لحاظ اطمینان و اعتماد هم مشکلی نداشتند و دیگر انقدر شما را هم سوال پیچ نمیکردند ( مثل من ) (شما کار راحتر را گذاشتید برای حرفه ای ها ) بهر حال من به صداقت گفتار شما مطمئن هستم هم در مورد اول هم دوم .
اگر شما میگوئید که از مورد دوم شروع کنم مشکلی نیست لطفا شرایط و کاری که باید انجام بدهم بگید.
شرمنده که سرت را درد آوردم
OK حالا باید چکار کنم؟ببین دوست عزیز،
مشکل اصلی من اینه که دنبال پول کسی نیستم،و در واقع نیازی ندارم!فقط میخوام در کنار این سودی که میکنم درصدی رو هم به دیگران بودم!
همانطور که اسپمر های عزیز هم گفتند بنده میتونم از جاهای دیگر با سود ماهانه ی کمتری وام بگیرم و یا...اما این کار رو نکردم!
شما اگر همه چیز اکی هست! به من بگید تا نحوه ی عضو شدن در بروکر و مبلغ Deposit رو بهتون بگم!
اینم بگم که وقتی شما توی بروکر حساب باز میکنی ، همه چیز در اختیار خودتون هست(مخصوصا برداشت)!
منم وظیفم اینه که 1.حساب شما ضرر نکنه! 2.اگر ضرر داد ( که دلیلش من بودم ،تمام و کمال اون مبلغ رو به حسابتون واریز میکنم!
با این اوصاف،منتظر پی ام شما هستم!اگر دوست داشتید!
OK حالا باید چکار کنم؟
بهتون پیغام خصوصی میدم! با توضیحات کامل!
سلام
اگه ممکنه برای منم بفرستین
ممنون
سلام!
مورد اول یا مورد دوم؟![]()
مورد اول که فقط 100 تومنه !!
مورد دوم رو منظورم بود ،چون من حساب ندارم و راستش اصلا بلد نیستم :blush:
اما از پستای بالا(آخرین پستتون برای جناب MEHR22!!) فهمیدم که شما میتونین یه آموزش کوچولو برای را انداختن حسابو .... بدین
منظورم اونبود البته اگر مشکلی نیست
مرسی
آها..پس اگر بلد نیستید و میخواید حساب باز کنید،تا شب به من فرصت بدین! پیغام خصوصی کامل همراه با توضیحات رو واستون ارسال میکنم!
یا حق