من میتونم مسئولیت خطیر بردنش رو به گردن بگیرم. خدا این دل رئوف رو از ما نگیره!)
allthebest.ir
من میتونم مسئولیت خطیر بردنش رو به گردن بگیرم. خدا این دل رئوف رو از ما نگیره!)
allthebest.ir
سلاممنم مثل شما عشق n96 داشتم , هنوزم یکیشو دارم , به نظرم نفروش همه ش خاطره س :general307:
شرمنده من فکر کردم گفتید 2تاش داغون شده منظور اینه که کلا به درد نمیخوره , به همین دلیل گفتم که این یکی رو نگه دارید , خوب بفروشیدسلامکاملاً درست میفرمایید. من هم یه دونه دیگشو دارم که الان دست خودم داره کار میکنه و یه دونه هم که درب و داغون شده و در ویترین نگهش داشتم. در کل 3 تا دارم که یکیش برای فروشه.
دشمنتون شرمنده باشه دوست منشرمنده من فکر کردم گفتید 2تاش داغون شده منظور اینه که کلا به درد نمیخوره , به همین دلیل گفتم که این یکی رو نگه دارید , خوب بفروشید
سلامسلام چون آدم انتقاد پذیری هستید یه خواسته ازتون داشتم .
خواسته ی من و جمعی از دیگر داغ دیدگان اینه که لطف کن عنوان تاپیکت رو عوض کن به چند دلیل ذیل :
1 - ما چند ماهه داریم این عنوان رو رو صفحه اول فروم موبایل تحمل میکنیم و دیگه خیلی تکراری شده
2 - اسمبل وقتی تو چین و توسط یه تیم حرفه ای اعزامی از فنلاند صورت میگیره کلی از ارزش محصول کم میشه دیگه در نظر بگیر اسمبل توسط یه ایرانی صورت گرفته باشه ... پس حسن به حساب نمیاد و بیشتر مشتری میپرونه تا مشتری جذب کنه.
3 - یک مشخصه ی خاص توی عنوان تاپیک میتونه خیلی تاثیر زیادی تو کاهش بازدید داشته باشه چون چشم کاربر ها آشنا میشه بهش و تو ناخود آگاه از روش رد میشن و میگن این تاپیک که خیلی وقته هست و فروش نرفته لابد شرایطش خوب نبوده. پس برای مثال فروش N96 خیلی بهتر از فروش N96 خوشگل موشگل هست.
و در نهایت من الله توفیق بصورت گروهی .
سلاماخرش؟
سلام 140000
سلام
از پیشنهاد شما سپاسگزارم اما با این قیمت نمیتونم تقدیم کنم.
سلاماین گوشی هنوز فروش نرفته ؟ :دی
داداش اون 140 خوب بودا
الان شما فکن دارن سونی نئو رو میدن 200 تومن
دیگه کی میاد به گوشی 6 سال پیش تازه اسمبل شده بیشتر از این بده
اشتباه نکن به همین قیمتا بده بره وگرنه میمونه رو دستت
سلام و عرض ادبسلام آقا سعید,وقتتون بخیر.
قربان هنوز گوشی موجوده؟؟
اگه امکانش هست یه قیمت اخـــــــــــــــــــــــــــــــــــر هم برا ما بفرست
ممنونم
نه داداش,من توی هیچ تاپیکی که خریدار هستم قیمت نمیدم,کلا اینجوریه اخلاقمسلام و عرض ادبشب شما بخیر.
بله قربان، موجوده. شما قیمت مورد نظرتون رو بفرمایید، با هم مذاکره میکنیم![]()
اختیار دارید قرباننه داداش,من توی هیچ تاپیکی که خریدار هستم قیمت نمیدم,کلا اینجوریه اخلاقم
شما فروشنده ای,قیمت مدِنظرتون بفرمایید اگه درحدِ توانمون بود که میخریم,وگرنه توی افق محو میشیم![]()
سلام و عرض ادب به حضور شما خدایی دم استارتر با این حوصله و شوخ طبعی و جنبه گرم
از اخلاقت خوشم اومد