سلام خدمت كاربر محترم اينجكتر ،
بنده امين مهدوي هستم و در وبلاگ هم اسمم كامل روشن ذكر شده است .
وتمامي رفرال هاي بنده نيز با نام حقيقي بنده در تماس هستند .
اما در خصوص كاربري كه فرموديد به اسم بنده اعلام وجود كردند بنده اطلاعي ندارم . شايد تشابه اسمي بوده باشد .
بهرحال همه رفرال هايي كه از لينك بنده وارد محيط سايت ميشوند نام كاربري و نام حقيقي بنده رو ميتونن در فرم ثبت نامي مشاهده كنند و
جاي گمانه زني و مخفي كاري نيست .
اما در خصوص سيستم و سايت ، از همان تاپيك ابتدايي عرض شد كه هرگونه سرمايه گذاري آنلاين داراي ريسك بالايي است و هرگز افراد
بدون اطلاع نبايد وارد اين حوزه بشوند همانگونه در زمينه هايي مثل بت كه شما در تاپيك مربوطه فعاليت داريد بهرحال باخت و برد در كنار
يكديگر وجود دارد .
از ابتدا تا كنون شكر خدا پرداختي به موقع و منظم بوده است و بنده كاملا راضي بوده ام بهمراه افراد تيم .
و همانگونه كه همه افراد تيم بنده در جريان هستند :
اصل مهم اين است كه كي وارد شويد و كي خارج شويد .
هر سيستم و سايتي امكان رفتنش هست و اين اصل جدايي ناپذير اين عرصه تجارت است .
مهم اينجاست كه كي و با چه مبلغي وارد شويم و كي خارج شويم تا سود ببريم و جزو بازنده هاي احتمالي نباشيم .
با همان قدرتي كه وبلاگ را براي اطلاع رساني دوستان افتتاح كردم ، اگر روزي سيستم به مشكل پرداخت بخورد اولين فرد بنده خودم هستم
كه در وبلاگ اعلام ميكنم سيستم قابل اطمينان نمي باشد ديگر ...
پس فكر كنم شرايط كليت موضوع روشن بود و روشن تر شد .
هرگز اينوست را نه يك شبه پولدار شدن دانسته ايم ونه ميدانيم .
هنر اينجاست كه از هر سيستمي تا ميتوان كشيد ، و با سود خارج شد .
از بين صدها و هزاران سيستم كه در سايت هاي مختلف نظير :
goldpoll.com
hyip.com
وجود دارند مهم انتخاب است .
با تشكر از تمامي دوستان ، و دشمناني كه دانسته يا ندانسته اصل موضوع رو به چالش كشيدند .
و اين هم دريافتي امروز بنده :
مشاهده پیوست 96632
پس همانگونه كه بارها ذكر كردم :
تا زمانيكه اين سيستم تحت هر عنواني كه شما صدايش كنيد چه هايپ چه اينوست چه شركت هرمي و هرنام ديگري ، به بنده و همكاران
و رفرال هايم در حال پرداخت سود است . من فرصت رو غنيمت ميدونم . و اطلاع رساني ميكنم .
زماني هم به مشكل خورد با قدرت و درايت در وبلاگم و همين تاپيك اعلام ميكنم كه عمر اين سيستم به پايان رسيده است .
انشالله كه همه ما در هر فعاليتي هستيم با درايت پشتكار داشته باشيم .
و بتونيم سود كسب كنيم .
چه بت باشد و شرط بندي و قمار
چه اينوست باشد و هايپ و سود
و دوستاني كه خواهان توضيحات هستند :
توضيحات به قدر كفايت در اين تاپيك در پست هاي پيشين و همچنين در مطالب و فايل هاي وبلاگ موجود است .
پس انتظار نداشته باشيد بيهوده انرژي مصرف كنيم و دوباره گويي كنيم .
در طول روز كارهاي متعددي دارم و نميرسم هر لحظه به اين تاپيك سر بزنم .
با تشكر