• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

A3int.com سرمايه گذاري آنلاين

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
موافقم شديداً.

آقا خودت رو چرا مسخره میکنی با بیان فارکس این حرفا
این سایت یک سایت هایپ هست دیر یا زودم جمع میکنه میره
هرکی خوشش بیاد پوا میزاره هر کیم نخواد نمیزاره!
دیگه الکی پای تجارت فارکس ، من فلات تا زیر مجموعه دارم و اینارو نکش وسط

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
حرف دل ما را زدي..... حق با شماست....مدير سايت شما مسئول هستيد اگر بعدا اتفاق بدي بيوفته....هر چه سريعتر اين تاپيك ها را ببنديد...و يا اينكه اگر تاييد مي كنيد اين تاپيك را بايد رسما اعلام كنيد.
حق نگهدارتون
با سلام
دوستان گول این سایتهای کلاهبردار را نخورید
امثال این سایتها( حتی نمیشه گفت شرکت چون اصلا اینها شرکتی که در دنیا ثبت شده باشند ندارند هر چی که ادعا میکنند فقط یه مشت اراجیفه) قبلا هم بودند باز هم هستند و در آینده هم خواهند بود و تنها سر افرادی مثل ما در کشورهای جهان سوم رو میتونند کلاه بگذارند چون مردم کشورهای دیگه اینو میدونند که امکان پرداخت چنین سودی برای مدت طولانی وجود ندارد
به این سایتها پونزی میگویند یعنی پول شما رو میگیرند و به نفری که قبل شما سرمایه گذاری کرده پرداخت میکنند این کارو تا جایی ادامه میدند که میزان سرمایه گذاری کم بشه اونوقته که همه پولها رو بالا میکشند
سایت های مشابه این که قبلا پول خیلی از ایرانی ها رو بالا کشید سویس کش و... بود اونها هم خیلی از این ادعا ها داشتند

تو رو به خدا یه کم فکر کنید
در کشوری که سود سالانه بانکی زیر 3 درصد در ساله یه شرکت پیدا بشه بیاد 180 درصد ( یا 80 درصد) در 6 ماه سود پرداخت کنه بعدش مردم نیوزلند نرند پولاشونو اونجا نزارند بیان از ایران سرمایه قبول کنند؟؟
حاضرم شرط ببندم این شرکت اصلا وجود خارجی نداره یا خود همین آقای ircapital سایتشو درست کرده الان داره به ریش ما میخنده یا اینکه ایشون هم از گول خورده های همین سایتها هستند

از مدیر سایت خواهش میکنم برای جلوگیری از گول خوردن افراد ساده لوح هر چه سریعتر این تاپیک را ببنده و از دسترس خارج کنه

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
خوشحالم كه عزيزي مثل شما به تمامي نظرات منفي واكنش مثبت نشان داده است . صفحات تاپيك رو مطالعه كرديد .
هر سايت سرمايه گذاري آنلاين طول عمر مشخصي دارد .
و هيچ سايتي هم سود تضميني نداده و نخواهد داد .
مهم زمان ورود و خروج از سيستم است كه اگر كاربلد باشيد ميتونيد سود كنيد و اگر نه طبعا ضرر ميكنيد .

اينكه ادعاي بسته شدن تاپيك رو داريد ! موضوع جالب و ساده لوحانه اي است چون اين تاپيك در بخش تخصصي موضوعات عمومي و هايپ
كه در سرتيتر تالار اعلام شده است ، باز شده و به اطلاع رساني پرداخته است .
شما بهتر است اندكي با ديد بازتر به مطالب بنگريد .
در طول 4 ماه فعاليت سايت خوشبختانه هيچ فردي متضرر نشده است و انشالله تا دوماه ديگر عمر مفيد داشته باشد كفايت ميكند .
و يك دوره سوددهي كامل ميشود و پس از آن سايت پايين هم بكشد مهم نيست چون به سود نشسته ايم .

و بنده هم خواهش ميكنم از مديران انجمن كه جلوي حرافي هاي افرادي نظير شما رو بگيرند كه در تمامي تالارها با موضوعات تكراري و اسپم
سعي در افزايش تعداد پست هاي خود داريد .

هرچند انجمن مكاني است براي تبادل نظرات و افكار ... و ما هم شنونده ي همه نظرات منفي و غرض ورزانه شما نيز هستيم .
چون اين نظرات نه براي سيستم و نه براي بنده و همكاران موردي در بر ندارد .
پس ما همچنان به كسب سود مشغول خواهيم بود .
و شما هم به بيان نظرات خودتان .

دوستان با اجازه تون از بحث هاي حاشيه اي و بازخورد مطالب با همچين افرادي خودداري ميكنم و ديگر به قول معروف :

جواب ابلهان خاموشي است .

روز خوش

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
دوستان همانگونه از ابتدا ذكر شد اين تاپيك جهت اطلاع رساني در مورد سيستم مي باشد .
و جنبه تبليغي ندارد .
به همين دليل تا زمانيكه سيستم همچنان در حال پرداخت سود باشد بنده هم طبق وظيفه
اخبار و مطالب رو بروز ميكنم و اگر به مشكل خورد اتوماتيك تاپيك بسته ميشود .

با اين حال چون خوشبختانه تا به امروز نيازي به تبليغات از طريق اين تاپيك و انجمن نداشته ايم
هر زمان مديران صلاح بدانند تاپيك بسته شود من هم حرفي ندارم و استقبال ميكنم .

چون شكر خدا با وبلاگ و انبوه بازديدكنندگان و افراد تيم در خدمت اطلاع رساني هستيم و خواهيم بود .

ازادتمند شما

Last edited:

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
موضع گيري هاتون بيشتر از اينكه به نفعتون تمام بشه داره به ضررتون تمام ميشه. يه حدس و گمانهايي ميشه زد...
پيشنهاد مي كنم لطفا شخص ديگري هم كه مثل شما از اين سايت نفع برده باشه را معرفي كنيد تا از زبان ايشان هم بشنويم.....چرا فقط شما داريد طرفداري اين سايت را مي كنيد.... نكنه اين حرفهايي كه در مورد شما گفته شده صحت داره؟ اينكه شما خودتون مدير و ادمين سايت A3 هستين؟ و به همين دليل هم اينهمه دفاع مي كنيد... لطفا اگر اينجور نيست يه نفر ديگر را معرفي كنيم تا دو كلام هم از ايشان بشنويم....

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
دوست عزيز ،
اعلام نظرات هر كسي بر عهده خودشه و بنده نميتونم به كسي بگم بيا آقا تو اين انجمن نظر بده تا مباحث جدل برانگيز داشته باشيم .
شما اگر اطلاعات در حد كافي داشتيد متوجه ميشديد كه سايت بيشترين تعداد كاربرانش از اوكراين و ديگر كشورهاست .
ما و همكاران هم در ايران پول گذاشتيم و سود ميبريم ... حالا 4 ماهه افرادي نظير شما هي بيان و بگن فلانه و بهمانه !
ما كه داريم سود ميگيريم و حرف پول رو بهتر باور داريم تا سخنان افراد نامطلع رو .
و بنده هم به همه دوستانم توضيه كردم از بحث با افراد نامطلع جدا خودداري كنند چون واسه ما نون و آب نميشه و حاشيه است .

خيلي از دوستان بت ميكنند و پيشبيني و قمار و خيلي ها هم دلالي طلا و سكه و ارز و خيلي هاي ديگه هم اينوست و هايپ و سرمايه گذاري .
حالا شما با اين موضوعات مشكل داريد اين مشكل خود شماست نه افراد فعال در اين زمين ها .

من و دوستان هم كه شكر خدا تعدادشون كم نيست مشغول فعاليت خودمون هستيم و خواهيم بود .
فعاليتي كه بخواد با حرف دو نفر نامطلع مثل شما متوقف بشه بهتره اصلا از اول نباشه .

شما هم نظير بقيه دوستان تا ميتوانيد مطلب بزنيد و پست بديد ... ما سيستم و پولي كه مياد تو جيبمون رو باور داريم نه حرفهاي تهي رو .

از اين پس مثل روال گذشته من به عنوان استارتر تاپيك ، اخبار و پرداختي هاي خروجي رو در اين تاپيك ميذارم و از هرگونه بحث و حاشيه
كه سودي واسه مون نداره پرهيز ميكنم .

با تشكر

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
1_001.gif سامانه پيامك دادسراي ويژه رسيدگي به جرايم رايانه و فناوري اطلاعات 30007362

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
يه نكته جالب
وقتي بصورت مستقيم وارد سايت A3int.com شويم و بخوايم عضو بشيم با نام امين مهدوي به عنوان معرفي كننده مواجه مي شويم (Your Upline: Amin Mahdavi (Capital) شايد بپرسيد اين كجاش جالبه؟ بله؟ جالبيش اونجاست كه وقتي با لينك معرفي شده توسط آقاي كاپيتال به عنوان معرف هم وارد ميشيم باز هم نام آقاي Amin Mahdavi را مي بينيم...اين يعني اينكه ايشان تنها راه عضو شدن به عنوان معرف به اين سايتن...و اين نشان ميده كه هر چند ايشان در ساختن و اداره كردن اين سايت مهارت خاصي داشتن ولي اين نكات را فراموش كردن...آقاي كاپيتال بهتون پيشنهاد مي كنم كه هر چه زود تر از اين كار دست بكشيد قبل از اينكه شخصي را متضرر كنيد...
دوستان لطفا اطلاع رساني كنيد.

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
منتظر شنيدن توضيح آقاي كاپيتال در اين زمينه هستم

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
يه نكته جالب
وقتي بصورت مستقيم وارد سايت A3int.com شويم و بخوايم عضو بشيم با نام امين مهدوي به عنوان معرفي كننده مواجه مي شويم (Your Upline: Amin Mahdavi (Capital) شايد بپرسيد اين كجاش جالبه؟ بله؟ جالبيش اونجاست كه وقتي با لينك معرفي شده توسط آقاي كاپيتال به عنوان معرف هم وارد ميشيم باز هم نام آقاي Amin Mahdavi را مي بينيم...اين يعني اينكه ايشان تنها راه عضو شدن به عنوان معرف به اين سايتن...و اين نشان ميده كه هر چند ايشان در ساختن و اداره كردن اين سايت مهارت خاصي داشتن ولي اين نكات را فراموش كردن...آقاي كاپيتال بهتون پيشنهاد مي كنم كه هر چه زود تر از اين كار دست بكشيد قبل از اينكه شخصي را متضرر كنيد...
دوستان لطفا اطلاع رساني كنيد.

قبل از هرچیز از استارتر محترم بابت اینکه بحث داره از موضوع اصلی خودش خارج میشه عذرخواهی میکنم.

به به عجب !! من به این موضوع تا حالا دقت نکردم و ضمنا اگه ایشون امین مهدوی هستند پس کاربری بنام safeline کی هست؟! ایشون بارها نام خودشون رو تو یاهو به این اسم صدا زده بود و سپس به یکباره دیدیم که ناگهانی ناپدید شد. در اون زمان هم از جناب ircapital در انجمن خبری نبود. با این حساب اگه بگیم که دو نفر با یک اسم وجود دارند و هر دو هم مشابه مدیریت سرمایه میکنند واقعا خنده داره. اگه صفحات قبلی تاپیک رو ملاحظه بفرمایید جناب کپیتال این مسئله رو کاملا رد کردند اما با این حال دیگه مهم نیست و الان مسئله یه مقدار روشن شد. فکر نمیکنم لازم باشه در مورد سوء فعالیت safeline توضیحی بدیم.

به هر حال فعلا نمیشه نتیجه گیری درستی کرد اما توصیه میکنم مدیریت انجمن به لحاظ تشابه IPها اقدام کنه.

جلوه دادن هایپ های زیرخاکی به عنوان سیستم سرمایه گذاری نوین با امکان Invest مبالغ بالا هیچ تاثیری در اصل موضوع نداره و صرفا پاک کردن صورت مسئله برای افرادی با درک پایین است. البته دپوزیت کردن به هایپی که ادمین = یوزر باشه نه تنها هیچ ضرری نداره بلکه سرگرمی بسیار خوبی هست !!

باز هم از دوست عزیزمون کپیتال عذرخواهی میکنم ولی این موارد لازم بود که گفته بشه.

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
سلام خدمت كاربر محترم اينجكتر ،
بنده امين مهدوي هستم و در وبلاگ هم اسمم كامل روشن ذكر شده است .
وتمامي رفرال هاي بنده نيز با نام حقيقي بنده در تماس هستند .
اما در خصوص كاربري كه فرموديد به اسم بنده اعلام وجود كردند بنده اطلاعي ندارم . شايد تشابه اسمي بوده باشد .
بهرحال همه رفرال هايي كه از لينك بنده وارد محيط سايت ميشوند نام كاربري و نام حقيقي بنده رو ميتونن در فرم ثبت نامي مشاهده كنند و
جاي گمانه زني و مخفي كاري نيست .

اما در خصوص سيستم و سايت ، از همان تاپيك ابتدايي عرض شد كه هرگونه سرمايه گذاري آنلاين داراي ريسك بالايي است و هرگز افراد
بدون اطلاع نبايد وارد اين حوزه بشوند همانگونه در زمينه هايي مثل بت كه شما در تاپيك مربوطه فعاليت داريد بهرحال باخت و برد در كنار
يكديگر وجود دارد .

از ابتدا تا كنون شكر خدا پرداختي به موقع و منظم بوده است و بنده كاملا راضي بوده ام بهمراه افراد تيم .
و همانگونه كه همه افراد تيم بنده در جريان هستند :
اصل مهم اين است كه كي وارد شويد و كي خارج شويد .
هر سيستم و سايتي امكان رفتنش هست و اين اصل جدايي ناپذير اين عرصه تجارت است .
مهم اينجاست كه كي و با چه مبلغي وارد شويم و كي خارج شويم تا سود ببريم و جزو بازنده هاي احتمالي نباشيم .

با همان قدرتي كه وبلاگ را براي اطلاع رساني دوستان افتتاح كردم ، اگر روزي سيستم به مشكل پرداخت بخورد اولين فرد بنده خودم هستم
كه در وبلاگ اعلام ميكنم سيستم قابل اطمينان نمي باشد ديگر ...

پس فكر كنم شرايط كليت موضوع روشن بود و روشن تر شد .

هرگز اينوست را نه يك شبه پولدار شدن دانسته ايم ونه ميدانيم .
هنر اينجاست كه از هر سيستمي تا ميتوان كشيد ، و با سود خارج شد .

از بين صدها و هزاران سيستم كه در سايت هاي مختلف نظير :
goldpoll.com
hyip.com
وجود دارند مهم انتخاب است .

با تشكر از تمامي دوستان ، و دشمناني كه دانسته يا ندانسته اصل موضوع رو به چالش كشيدند .
و اين هم دريافتي امروز بنده :

مشاهده پیوست 96632

پس همانگونه كه بارها ذكر كردم :
تا زمانيكه اين سيستم تحت هر عنواني كه شما صدايش كنيد چه هايپ چه اينوست چه شركت هرمي و هرنام ديگري ، به بنده و همكاران
و رفرال هايم در حال پرداخت سود است . من فرصت رو غنيمت ميدونم . و اطلاع رساني ميكنم .
زماني هم به مشكل خورد با قدرت و درايت در وبلاگم و همين تاپيك اعلام ميكنم كه عمر اين سيستم به پايان رسيده است .

انشالله كه همه ما در هر فعاليتي هستيم با درايت پشتكار داشته باشيم .
و بتونيم سود كسب كنيم .
چه بت باشد و شرط بندي و قمار
چه اينوست باشد و هايپ و سود

و دوستاني كه خواهان توضيحات هستند :
توضيحات به قدر كفايت در اين تاپيك در پست هاي پيشين و همچنين در مطالب و فايل هاي وبلاگ موجود است .
پس انتظار نداشته باشيد بيهوده انرژي مصرف كنيم و دوباره گويي كنيم .

در طول روز كارهاي متعددي دارم و نميرسم هر لحظه به اين تاپيك سر بزنم .
با تشكر

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
احتمالا هایپ شما هم خوابید با توجه به اینکه به چند تن از دوستان و مانیتورینگ ها پرداخت نداشتند...لطف میکنید دانشتونو بیشتر در اختیار دوستان قرار بدید؟

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
سلام خدمت دوستان ،

سايت در حال پرداخت مي باشد ولي با توجه به رعايت قوانين سرمايه گذاري در سيستم هاي آنلاين
و اينكه به اتمام يك سيكل كامل در حال نزديك شدن هستيم :

به دوستان توصيه ميكنيم در حال حاضر اكيدا از سرمايه گذاري جديد خودداري كنند .
با تشكر

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0
پول حروم خوردن هم عالمی داره
دوستان یه سیکل کلاه برداری تموم شد سایت هم بستن رفتن ، ایشالا سیکل بعدی با سایت جدید و کلاه برداری جدید
به زودی ...

بالا