pouria_terror
Registered User
- نوشتهها
- 1,563
- لایکها
- 141
آقا فرق این دوتا چیه ؟
ion HSPA
ion LTE
ion HSPA
ion LTE
آقا فرق این دوتا چیه ؟
ion HSPA
ion LTE
دوستان کسی اطلاع داره که ion رنگ سفید هم داره داخل کشور یا نه؟!
در پاسخ به دوستانی که میگن ionبهتره باید بگم عزیزه من رو هوا نظر نده بقیه رو هم گمراه نکن.ion . شک نکن
در پاسخ به دوستانی که میگن ionبهتره باید بگم عزیزه من رو هوا نظر نده بقیه رو هم گمراه نکن.
1-ionبا 4.5 اینچ 323ppi رو تو خودش جا داده در مقابل acro sبا 4.3اینچ 342ppi..با صفحه کوچکتر و تراکم پیکسلی بالاتر تا اینجا برتری با acro s.
2-ion همزمان 4 تا انگشت رو پشتیبانی میکنه اما acro s از 10 انگشت همزمان پشتیبانی میکنه.برتری با acro s.
3-قسمت پشت گوشی ion دارای یه لایه شیشه براق هست که بعد از 2 ماه کار کردن و تماس با دست پوسته پوسته میشه و از چشم میفته.اما acro s اینطور نیست.برتری با acro s.
4-اگه مطالعه داشتی باشی و کار کرده باشی میبینی که ion در اجرای همزمان چند برنامه عملکرد خوبی نداره و هشداری مبنی بر بستن برنامه ها میده.که برای cpu 2 هسته ای واقعا ضعفه و باگ هم محسوب میشه.اما acro s وافعا روان و سریع هست.برتری با acro s.
5-ion پیشفرض اندرویید 2.3 اما acro s پیشفرض 4..برتری نسبی با acro s.
6-acro s ضد آب و ضد گرد و غبار هست که در مقابل ion به شدت اثر انگشت رو بجا میزاره رو خودش و دائم باید تمیزش کنی برتری با acro s.
7-ion کلیدهای لمس پایینی عملکرد خوبی نداره.میتونید از هر کسی سوال کنید.ضعیف عمل میکنن.acro s روون و سریع هستن.برتری با acro s.
در آخر هم بگم که محصول acro s جدیدتره و باگهای مدلهای قبلی برطرف شده.(مثل هشدار ion توی اجرای همزمان چند بازی یا برنامه سنگین)
بازم بگم عزیزه من؟ اول یکم مطالعه کن بعد نظر بده تا بقیه هم استفاده کنن.
با تشکر از همه.
یا حق.
acro s شک نکن...
عزیزم 3 ساله توی پاساژ پایتخت توی همدان توی شرکت سونی کار میکنم..همین الان توی مغازه 3 تا ion کار کرده داریم پس نفرمایید ion دست نگرفتم ..اما حتی 1مورد هم ندیدم کسی acro s رو بخواد بفروشه..در ضمن 4 تا انگشت ساپورت میکنه..پشت گوشی هم نگفتم شیشه ایه گفتم یه لایه براق مثل شیشه هست که رنگش میره..100% مطمئن باش پوسته پوسته میشه..چند ماه کار کن بعد که رنگش رفت انقد مرد باش بیا همینجا بگو شما درست میگی چون هر 3 ion کار کرده توی فروشگاه ما پشتش پوسته شده..در جواب شما که میگی با هشدار بستن برنامه مواجه نشدی..بازی nfs shift 2 رو اجرا کن بعد همزمان موزیک هم پخش کن بعد اقدام به ورود به یه برنامه سنگین دیگه مثل asphalt 7 کن بعد میبینی من 4 تا گوشی بیشتر از شما خراب کردم عزیزم.رو هوا هم حرف نمیزنم.در پاسخ به شما که تا حالا ion رو دستتون نگرفتید
۱- ppi به طور حتم تعیین کننده کیفیت صفحه نمایش نیست... کیفیت صفحه نمایش جفتشون به نظرم یکیه تقریبا
۲- اول اینکه شما میتونی مگه ۱۰ تا انگشت رو بذاری رو صفحه ی ۴.۳ یا حتی ۴.۵ اینچی ؟ مزیت خاصی نیست به نظرم دوم اینکه ion فکر می کنم ۵ انگشت باشه
۳- این دیگه چیه ؟ شما مطمینی راجع به آیون حرف می زنید ؟ من ۳ ماهه گوشی دستمه اتفاق خاصی نیفتاده پشتش هم شیشه ای نیست که !
۴- نه من با این مورد هم اصلا برخورد نکردم
۵- نه این هم چرته ٫ رو آیون لاک شده این جوریه ٫ آیون hspa من از اول روش ۴.۰.۴ بود
۶- بله ولی ۱۰۰-۱۵۰ تومن برای این قابلیت قیمتش بیشتره
۷- اون کلید ها رو نباید به طور مستقیم فشار بدید ٫ باید از پایینش بیارید به سمت بالا ٫ جوری که انگار مثلا دارید لکش رو پاک می کنید تو همین تاپیک نوشته بودم !
در پایان من این هشدار رو تا حالا ندیدم نمی دونم چی منظورتونه ولی کلا قبل از حکم ها کلی دادن یه کم بیشتر مطالعه کنید
عزیزم 3 ساله توی پاساژ پایتخت توی همدان توی شرکت سونی کار میکنم..همین الان توی مغازه 3 تا ion کار کرده داریم پس نفرمایید ion دست نگرفتم ..اما حتی 1مورد هم ندیدم کسی acro s رو بخواد بفروشه..در ضمن 4 تا انگشت ساپورت میکنه..پشت گوشی هم نگفتم شیشه ایه گفتم یه لایه براق مثل شیشه هست که رنگش میره..100% مطمئن باش پوسته پوسته میشه..چند ماه کار کن بعد که رنگش رفت انقد مرد باش بیا همینجا بگو شما درست میگی چون هر 3 ion کار کرده توی فروشگاه ما پشتش پوسته شده..در جواب شما که میگی با هشدار بستن برنامه مواجه نشدی..بازی nfs shift 2 رو اجرا کن بعد همزمان موزیک هم پخش کن بعد اقدام به ورود به یه برنامه سنگین دیگه مثل asphalt 7 کن بعد میبینی من 4 تا گوشی بیشتر از شما خراب کردم عزیزم.رو هوا هم حرف نمیزنم.
در ضمن 4.5اینچ توی دست بیش از حد بزرگه و حتما باید با یه دست بگیری و با دست دیگه کار کنی.
در مورد قیمت که دیگه اصلا اطلاع ندارید ion حدود50 گرونتره از acro s نه ارزونتر..محصولات ما از شرکت آرین میاد که 1سال گارانتی دارن همشون..قیمت کن بعد بیا پست بزن اینجا.
درضمن بلوتوث ion 2.3 اما acro s 3.
اینجا رو هم مطالعه بفرمایید نوشته که هشدار بستن برنامه میده
بررسی تخصصی بررسی سونی Xperia ion
بررسی سونی Xperia ion
هم اون اوایل متن توی قسمت معایب اشاره کرده هم اون آخرا توی نتیجه گیری کامل شرح داده..page رو کامل بخونید.
چرت هم خودت میگی عزیزم..2روز گوشی دست میگیری نیا زود نظر بده.
یا حق