n550
Registered User
دوست عزیز کالکشن 2015 رو اوردین؟؟سری سامر...
بله محصولاتمون توی همین سایت هست.سلام
سایت adibavers.ir برای شماست؟
اگه بله،
این دو محصول رو من انتخاب کردم
TF C&S Tight // و // TF C&S SS
منتهی، مشکلی دارم که نمیدونم سایزم دقیقاً چی هست!
تی شرت های عادی بستگی به قواره اش داره یا L هست یا XL
شلوار هم 34 و شلوارک XL
من را برای انتخاب سایز راهنمایی میفرمایید؟
پ.ن: اگه ست های ورزشی (فیتنس) دارید برام پ.خ کنید. مرسی
کالکشن 2015 آوردیم ولی سری جدیدش هنوز روی سایت قرار نگرفته. گذاشتیم بهتون اطلاع میدم...دوست عزیز کالکشن 2015 رو اوردین؟؟سری سامر...
مدلای جدید بعد از تعطیلات ب سایت اضافه میشن. فعلا قصدمون این هست ک مدل های پرفروش آدیداس رو بیاریم. وقتی ب سایت اضافه شدن خبرتون میکنم...سلام.
اگه امکانش هست لیست مدلهای کفشهاتون رو می خواستم. معمولا هم بسکتبالی می پوشم یا از سری bounce،! تنوع مدلهاتون توی سایتتون کم بود نسبتا. اگر مدلهای بیشتری دارید ممنون می شم لیستش رو بدید.
بله! چند مدلش رو تو پست اول گذاشتم , بقیه مدلارم پ.خ میکنم براتون...سلام
پورشه دیزاین موجود دارین ؟
آدیداس سری ارجینال در آلمان هستش ولی محصولات توی چین , ویتنام , پاکستان (بیشتر محصولات پارچه ای) , ژاپن و ... تولید میشن. ازونجا ب مرجع اصلیشون برمیگردن و بعد پخش میشن...ارجینال آدیداس مال کشور آلمان هست کفشهای شما ملیتش کجائی هست لابد چینی تحت لیسانس آلمان؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
علیک سلوم بر زد گ گ بزرگ. :دیسلوم
خوبی اقا؟
عید شما مبارک
هروزتان نوروز
نوروزتان پیروز
اقا کفشهای این ریختی ندارین ؟
http://www.rei.com/product/813279/oboz-firebrand-ii-hiking-shoes-mens
جناب جهت تکمیل صحبتم میتونین لینکای زیر روکه تو خود سایت آدیداس هستن چک کنین و made in china رو ک رو زبونه کفش ها زده شده واضح ببینین:ارجینال آدیداس مال کشور آلمان هست کفشهای شما ملیتش کجائی هست لابد چینی تحت لیسانس آلمان؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر بیارید چنگنه قیمت خواهد داشت تقریبا؟:دی همین لینک که دادیعلیک سلوم بر زد گ گ بزرگ. :دی
شما عکس بده خودم میرم آدیداسو آتیش میزنم برات میارمش :|
تو این سبک کار آیداس زیاد داره ولی هنوز ما نیاوردیم. البته سری جدید جنساکه مال این فصلرو هنوز ندیدم. اگه توش بود حتما خبرت میکنم...
مثلا یکیش اینه : لینک ک اگه اومده باشه خودم درجا یکی میخرم و همونجا باهاش ازدواج میکنم :دی
والا من هیچ نظری رو قیمتا نمیتونم بدم . کلا سر در نمیارم :دیاگر بیارید چنگنه قیمت خواهد داشت تقریبا؟:دی همین لینک که دادی
خب الان من باید چی بگم؟ :دیچرا ملت ما سعی میکنن با دروغ و کلک بازی بهم ظلم کنن ؟!
هیچ کدام از برندهای معروف در ایران نمایندگی ندارند و تمامی اجناسی که به ایران وارد میشه , حتی کالاهای بوتیک ها و فروشگاه های بالای شهر تهران ( جردن , فرشته , ولنجک , شهرک غرب و ... ) همگی محصولات کپی و تقلبی هستند که درجه کیفیت 2 به بعد رو دارند و اصلا تحت لیسانس کشور آلمان یا آمریکا نمی باشند و داخل خط تولید محصولات اورجینال تولید نمی شوند !!!
طبق اطلاعاتی که بنده دارم واردات کفش و پوشاک اورجینال فقط ضرر هستش و به همین دلیل کلیه وارد کنندگان محصولات بی کیفیت و ارزان رو از چین وارد میکنند تا سود حرام و کلانی رو به جیب بزنن ...
اینکارها بسیار زشت و نادرست هستش ! حداقل اونقدر جرات و مردانگی داشته باشیم که بگیم جنسمون تقلبی و نمونه کپی و با سود 60 یا 70 درصدی بفروش میرسه !!!
ینی یکدرصد هم احتمال ندادین شاید اطلاعاتتون کامل نباشه؟ اگه ب گفته خودتون یقین دارین , من هیچ اصراری نمیکنم ک بخوام نظرتون رو عوض کنم! ولی اگه مایل باشین میتونم توضیحات خودم رو با مدرک بهتون بدم (البته کمو بیش تو تاپیک درموردش صحبت شده) شاید نظرتون عوض شد! حتی میتونین حضوری محصولات مارو چک کنین و درموردش صحبت کنیمطبق اطلاعاتی که بنده دارم
اطلاعات رو ارسال کردم خدمتونسلام
کفش 11nova دارید ؟
یسری توضیحات داخل این پست داده شده: لینکسلام لطفا اگر مدرکی دارید که ثابت می کنه واقعا نماینده رسمی هستید داخل تاپیک قرار بدید من خودم میشم مشتری ثابتتون و به تمام دوستان و اشنایان هم پیشنهاد می کنم ازتون خرید کنند