• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ADSL اينترنت پر سرعت؟؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
مرگ بر پارس آنلاين! درود بر رزمندگان اسلام. :eek:

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:f34r: ;) ;) ;) ;) عجببببببببببببببببب

mohsenh_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
*خستگی می گیره*

اینم از فیلتر پارس آنلاین که اینقدر تعریفشو می کردن.

چرا همش شعار میدین اینجا چمدونم مرگ بر مخابرات پارس آنلاین اینا، من که تمام سیستم های فیلتر رو دور زده بودم، خیلی تعریف این سیستم پارس آنلاین رو شنیده بودم. بعد از ظهری یکی از دوستان، مدیران یکی از ISP ها زنگ زد، محسن کار نمی کنه این سیستم آنتی فیلترت پیام پارس آنلاین میاد.

ما اینجا پشت فیلتر مخابراتیم. امروز هی سکته می کرد پرت 80 اش. بالاخره یک کم با این فیلتر پارس آنلاین ور رفتم. خیلی پیچیدست قبول دارم. انگار از websence استفاده می کنند ولی روی هم رفته رو سرورهام یک متد جدید گذاشتم و پوف از بین رفت فیلتر .

فیلترش با تغییر درخواست ها کار می کنه.

حالا .....

اگر از پرت 65444 سرور x.bedehi.org استفاده کنید، پوف می شه.

خسته نباشم.

دوستان هر جا با فیلتر مشکل دارند تماس بگیرند با من، براشون راه حل ارائه میدم.

الان که دوباره برداشتن سیستم فیلتر پارس آنلاین رو. روی هم رفته هر قفلی یک کلید داره دیگه

یا حق

mailto:[email protected]

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه شركت ديگه ام هست به نام شاتل قبلا يه بار تويه تاپيك ديگه راجعبش گفتم قيمتهاش كه از پارس آنلاين بهتره
64 كيلوبايتو ميده ماهي 24.800 با 2 گيگ ترانسفر هر گيگ اضافي 8.000 تومنه 50.000 هزينه تجهيزات 10.000 هزينه نصب ميگيره

به قول خودشونم adsl 2 از خودشون كه پرسيدم گفتن سرعتش از اين adsl معمولي بيشتره حالا راستو دروغ نميدونم :wacko:

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از good_pesar :
... به قول خودشونم adsl 2 از خودشون كه پرسيدم گفتن سرعتش از اين adsl معمولي بيشتره حالا راستو دروغ نميدونم :wacko:
جالب بود :D :D :D

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از good_pesar :
يه شركت ديگه ام هست به نام شاتل قبلا يه بار تويه تاپيك ديگه راجعبش گفتم قيمتهاش كه از پارس آنلاين بهتره
64 كيلوبايتو ميده ماهي 24.800 با 2 گيگ ترانسفر هر گيگ اضافي 8.000 تومنه 50.000 هزينه تجهيزات 10.000 هزينه نصب ميگيره

به قول خودشونم adsl 2 از خودشون كه پرسيدم گفتن سرعتش از اين adsl معمولي بيشتره حالا راستو دروغ نميدونم :wacko:

آقا سلام... اين شاتل رو هيچ كسي باهاش كار نكرده ؟؟؟؟ من ميخوام بگيرم واسه دفتر يك بنده خدايي... دائما اين ويزيتور هاش تماس ميگيرن و گير دادن... اگه كسي ميدونه چه جورياس سرويسشون ممنون ميشن بگين بهم.. وگرنه كه بايد پيشمرگ بشيم... :wacko: قيمت هاش كه خوب به نظر مياد... نميدونم سرعتشون خوبه يا نه...

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برا راه اندازي ADSL به چه تجهيزاتي نياز هست؟ كسي اين كارا رو كرده كه بخواد سرويس ADSL بده؟
ممنون

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من درخواست دادم گفت يه 10 روز طول ميكشه حالا گرفتم همين جا خبر ميدم كه كيفيت چه جورياس

راعجبه تجهيزات هم فقط بايد مركز مخابرات منطقه اي كه توش زندگي ميكنين اين امكانو داشته باشه يه مودم مخصوص هم هست كه شركتي كه ازش adsl ميگيرين بهتون ميفروشه

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از good_pesar :
من درخواست دادم گفت يه 10 روز طول ميكشه حالا گرفتم همين جا خبر ميدم كه كيفيت چه جورياس

راعجبه تجهيزات هم فقط بايد مركز مخابرات منطقه اي كه توش زندگي ميكنين اين امكانو داشته باشه يه مودم مخصوص هم هست كه شركتي كه ازش adsl ميگيرين بهتون ميفروشه
من که حدود 1 ماهه Adsl 256 kbps گرفتم ... کیفیتش خیلی توپه و راضیم
البته من مشهد هستم

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرعت پينگش چه جورياس ؟

بالا