گرافو که به ما ندادی ببینم اینو چیکار میکنی955+130 گارنتی هم مونده ؟
الان بنظرت این زیر قیمته؟955 تو این دو سه روز 230 تا 245 راحت میرفته با 130 میشه 370 این زیر قیمته؟موقع خرید که میشه فوری باید بخریم موقع فروش
هم باید خودمونو بکشیم که حداقل به قیمت خرید بفروشیم سود بخوره تو سرمون.اقا بیخیال ما فقط تماشا میکنیم فقط.جنس امثال من بده چون نیو یوزریم باید زیر قیمت بدیم .
سلام نوید جان 350 واسه من.
گارانتی هم داره؟؟؟
اشکالی نداره اخوی .ناراحت نشو .امثال من زیادن.همیشه متضرر هستن چون باید چند وقت فقط نظاره گر باشن.شما که قدیمی هستی چرا زود از کوره در میری؟دیگه مزاحمتون نمیشم.![]()
به هر حال شرمنده گفتم شاید بدردت بخوره.قیمتت عالیه قبول دارم .نه عزیز اتفاقا در کمال خونسردی و آرامش پاسخ دادم گلم . شما ناراحت نشو عزیز . در حال حاضر به وجه نقدش بیشتر نیاز دارم تا قطعه عباس جان والا تقدیمت میکردم . دوستن هم میدونن بنده اصلا سر 10.20 تومن با کسی چونه نمیزنم مگر اینکه قیمت زیر قیمت خریدم باشه
قیمت فروش همین 1090 رو این اواخر زیر 380.400 نبوده ولی با این حساب بنده مجدد 10 تومن کم کردم 369 تومن فروش فوری...
دشمنت شرمنده عزیزبه هر حال شرمنده گفتم شاید بدردت بخوره.قیمتت عالیه قبول دارم .
حسن جان ناقابله تا بعد ازظهر کسی بالاتر نخواست مال شما عزیز
سلام حسن جان خوبی راستش خیلی طالبش بودم ولی خوب بزرگ و کوچیک گفتن مبارک جنابعالی باشه.کوچیکتم.
ممنون. منتظرم.
درود عزیز.سلام حسن جان خوبی راستش خیلی طالبش بودم ولی خوب بزرگ و کوچیک گفتن مبارک جنابعالی باشه.
درود عزیز.
اینم مزایده هست و هرکی هر نظری داشته باشهتوش میزاره گامش رو هم آفا نوید 5 تومن زده.
من کوچیک شما هم هستم.
یه امتیاز هم طلب من بود که براتونم الان ثبت کردم.
ب قیمت فوری توسط بنده خریداری شد.
تست شد.
ok بود ممنون.
فوری خریدارم