• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

** AMD PHENOM II X6 1090T BLACK EDITION **

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
درود

یک عدد پردازنده AMD PHENOM II X6 1090T BLACK EDITION برای فروش موجوده تا فردا شب به بالاترین پیشنهاد تقدیم میشه

قیمت پایه 299
گام 5
فروش فوری 369

80000798309433708897.jpg

87481064580833027626.jpg

Last edited:

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
گرافو که به ما ندادی ببینم اینو چیکار میکنی:D955+130 گارنتی هم مونده ؟

عباس جان پیشنهاداتی که میدی عزیز معمولا زیر اون قیمتی هست که راحت فروش میره عزیز

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
الان بنظرت این زیر قیمته؟955 تو این دو سه روز 230 تا 245 راحت میرفته با 130 میشه 370 این زیر قیمته؟موقع خرید که میشه فوری باید بخریم موقع فروش
هم باید خودمونو بکشیم که حداقل به قیمت خرید بفروشیم سود بخوره تو سرمون.اقا بیخیال ما فقط تماشا میکنیم فقط.جنس امثال من بده چون نیو یوزریم باید زیر قیمت بدیم .

کجا ؟؟؟؟؟ وایسا باهم بریم حاجی؟ :D

شما که میفرمودی 245 میرفته با فلان گرافیک 580 میرفته بفروش عباس جان بنده نقدی فقط واسه شما همون قیمتی که فرمودی هستم خوبه ؟ :)

در مورد فروش فوری هم باید بگم اگر قیمت مناسب نباشه فروش نمیره عزیز :p چه تعریفی کردم از خودما :lol:
ینده هم 3 سال پیش نیو یوزر بودم ولی همون موقع هم تاپیاکها رو نگاه کنید قیمت مناسب بود و فوری فروش میرفت ;)

خلاصه بنده در خدمت شما هستم عباس عزیز

سلام نوید جان 350 واسه من.
گارانتی هم داره؟؟؟

حسن جان ناقابله تا تا بعد ازظهر کسی بالاتر نخواست مال شما عزیز

Last edited:

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
اشکالی نداره اخوی .ناراحت نشو .امثال من زیادن.همیشه متضرر هستن چون باید چند وقت فقط نظاره گر باشن.شما که قدیمی هستی چرا زود از کوره در میری؟دیگه مزاحمتون نمیشم.;)

نه عزیز اتفاقا در کمال خونسردی و آرامش پاسخ دادم گلم . شما ناراحت نشو عزیز . در حال حاضر به وجه نقدش بیشتر نیاز دارم تا قطعه عباس جان والا تقدیمت میکردم . دوستن هم میدونن بنده اصلا سر 10.20 تومن با کسی چونه نمیزنم مگر اینکه قیمت زیر قیمت خریدم باشه

قیمت فروش همین 1090 رو این اواخر زیر 380.400 نبوده ولی با این حساب بنده مجدد 10 تومن کم کردم 369 تومن فروش فوری...

عباس جان پردازنده رو براتون رزرو میکنم . مال خودتون رو بفروشید . بعد به همون قیمت که تو پ خ اعلام کردم مال شما :rolleyes: خوبه ؟

abbaas

Registered User
لایک‌ها
6
نه عزیز اتفاقا در کمال خونسردی و آرامش پاسخ دادم گلم . شما ناراحت نشو عزیز . در حال حاضر به وجه نقدش بیشتر نیاز دارم تا قطعه عباس جان والا تقدیمت میکردم . دوستن هم میدونن بنده اصلا سر 10.20 تومن با کسی چونه نمیزنم مگر اینکه قیمت زیر قیمت خریدم باشه

قیمت فروش همین 1090 رو این اواخر زیر 380.400 نبوده ولی با این حساب بنده مجدد 10 تومن کم کردم 369 تومن فروش فوری...
به هر حال شرمنده گفتم شاید بدردت بخوره.قیمتت عالیه قبول دارم .

hasan star

Registered User
لایک‌ها
39
سلام حسن جان خوبی راستش خیلی طالبش بودم ولی خوب بزرگ و کوچیک گفتن مبارک جنابعالی باشه.
درود عزیز.
اینم مزایده هست و هرکی هر نظری داشته باشهتوش میزاره گامش رو هم آفا نوید 5 تومن زده.
من کوچیک شما هم هستم.
یه امتیاز هم طلب من بود که براتونم الان ثبت کردم.

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
درود عزیز.
اینم مزایده هست و هرکی هر نظری داشته باشهتوش میزاره گامش رو هم آفا نوید 5 تومن زده.
من کوچیک شما هم هستم.
یه امتیاز هم طلب من بود که براتونم الان ثبت کردم.

حسن جان پ خ دادم عزیز ...

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
سلام بر نوید
نوید جان داداش تو امضات خواهشا یه درخواست بزن کسی دیگه بهت امتیاز نده:( شلمون کردی :lol:
صب تاشب چیز دومیزنیم که امتیاز بگیریکم ولی دل غافل امان از این عمو نوید خدا بگم بو ق ق ق ق:)
دادا از این سری با یه مین و8 گیگ رم اومد دستت یه ندا بهم بده بلکه قسمت شد یه تجدید میساقی هم با ارمانهایه کبیر کاربر پی تی داشتیم :cowboy:

بالا