• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Apple iPhone 5 vs HTC One x+

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
خوب از نظر تازگی که در حد همن برام چون هیچ کدوم دو تا حالا نداشتم!
خوب شما میتونبن چن تا از ویژگیهای مثبت و منفی جلی بین و آی او اس رو برام بگین؟
در ضمن آقا مهدی من میتونم با 1850 یه نکسوس 4 جور کنم. تهران هم هستم.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
شک نکن که پلاس!
کلا رو اندروید شک نکن غول اندروید هم که فعلا پلاسه...

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
نه دروید دی ان ای هستش که یه خورده (2800!) گرون تره!!! :D

محمد1366

Registered User
لایک‌ها
6
آقا محمد پول برام مهمه و بالای 2300 نمیتونم و نمیخوام هزینه کنم. منم حرفتو قبول دارم. چشم عادی خیلی بین صفحه اچ دی وان ایکس پلاس و فول اچ دی دی ان ای فرق نمیذاره! رابط کاربری اپتیموس رو دوست ندارم. بخوام بگیرم که نکسوس 4 میخرم ولی اون تو اغلب بنچ مارکا ضعیفتر از وان ایکس پلاس بود.
من به شخصه هیچ چیزی تو اس 3 نمیبینم که خوشم بیاد. نه از Touch Wiz خوشم میاد نه از طراحی اس 3...
چرا آیفون 5؟ چه دلیلی دارین؟ من چن تا نقد خوندم که گفته بودن آندروید جلی بین بهتر از iOS کار شده.

ببین فرصت رو از دست نده ...

بهترین گزینه ها اینان
motorola razer maxx فک کنم اینه که باطریش 3100 میلی آمپره...اگه این نیس یه مدل دیگس از razer از لحاظ باطری فقط سره
samsung s3 شکی توش نیس که با افت قیمتی که کرده(تو بازار جهانی البته) یکی از بهترین گزینه هاس بنچ مارک هم بذار کنار دادا اونا تو یه سری چیزای سطحیه البته s3 توش عالی بوده
من اگه پول 920 lumia رو داشتم درنگ نمیکردم
note 2 یکی از بهتریناس
one x + ممکنه بهتر از s3 باشه اما با توجه به قیمتش من تمایل دارم s3 رو امتحان کنم
iphon 5 شیکه اگه میخوای مردم بگن واااااااااااااااای اینوووووو(که البته دزدا هم میگن واااااااای اینوووووو) :)) آخه قیمتش خیلی بالاس
ولی هر تبلیغی دیدی و شنیدی رو بذار کنار به حرف دلت گوش کن تو droid dna بگیری 4 روز دیگه قدیمی میشه..البته این رو در نظر بگیر که htc,nokia,iphonکمترین افت قیمت رو تو اجناس دست دو دارن چون اطمینان ادم به دست دو شون هم زیاده و هم خواهان زیاد دارن

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
نه razr maxx خیلی قدیمی شده! اگه razr maxx hd بود که تو ایران نیمده و احتمالا نمیاد، یه چیزی!
آره خوب منم شنیدم که برندای گوشی و سی پی یو، دستگاهاشون رو دستکاری میکنن تا تو بنچ مارک بهترین نتیجه رو بیارن ولی تنها منبع موثق ما اونه فعلا! :)
سامسونگ هم اگه حتی 900 سال از تکنولوژی جلوتر باشه، تا طراحیاشو جنس بدنشو با اینترفیسش رو بهتر نکنه من نمیخرم! D: من ترجیح میدم جای اس 3، وان ایکس بخرم.
خوب درسته آیفون کمترین افت رو داره، چون به قیمت روز دلاره! مستقیم ترین راه تبدیل دلار به کالای مصرفیه! (:)
بله احتمالا هم دی ان ای نگیرم چون ماکتشو دستم گرفتم خیلی بزرگه برام!!! همین 4.7 اینچ رو به زور با یه دست کار میکنم! من به گوشی که نشه با یه دست کار کنم باهاش گوشی نمیگم!!! به اونا تبلت میگم!
در کل همون طور که گفتم قیمت فردای گوشی برام مهم نیس چون احتمال این که گوشی تو خونمون دست به دست بچرخه زیاده!

پ.ن. تقریبا متقاعد شدم که وان ایکس پلاس بگیرم!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
+one x نگیر صبر کن نکسوس 4 وارد بشه بگیر ببین چه محشریه واقع عالیه

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
نکسوس 4 اومده 1850 ولی از ال جی و نکسوس فک نکنم خوشم بیاد...

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ببین دوست عزیز..این کاملا سلیقه ای هست..ممکنه ما اینجام 10 صفحه توضیح بدیم و شما به کمک ما یکیرو انتخاب کنی ولی بعد از 2 روز نظرت عوش شه.

ولی اندروید تا اونجا که من 3 سال باهاش کار کردم دسته ادم برای هرکاری بازه...هر روز کاستوم رام های متعدد و زیبا براش میاد بیرون که هر کدوم قابلیت خاص خودش رو داره...انتخاب با شماست که کدوم رو از صدها رام مختلف داشته باشی..هر چند ماه یک بار رام رسمی معرفی میشه که مستحکمتر از رام قبلیست..به طور مثال همین جیلی بین از لحاظ سرعت قابل مقایسه با ایس کریم نیست.

در رابطه با بازی هم اکثر بازی های پر گرافیک هم واسه اندروید میاد هم ios ولی ios بازی های بیشتری داره.

اینده آندروید بسیار روشن هست....با امدن کنسول دستی Project Shield محصول انویدیا که به تازگی معرفی کرده و سیستم عامل اندروید رو پشتیبانی میکنه احتمالا بازی های بسیار پر گرافیک تری رو رو اندروید خواهیم دید.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نکسوس 4 اومده 1850 ولی از ال جی و نکسوس فک نکنم خوشم بیاد...

خب این فقط محصول ال جی نیس محصول گوگل هم هست
این با مدل های دگ ال جی فرق میکنه حتما از خریدش پشیمون نمیشی

موفق باشید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه بودجه ت بالاست پیشنهادم اچ تی سی باترفلای هست!
امروز علاء الدین قیمت زده 2760 به نظر من که فوق العاده ست.

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
سلام. دوستان. ممنون بابت پاسخاتون. من قانع شدم One X+ بخرم و احتمالا همین امروز سفارش میدم. برای این نکسوس نمیخرم چون تا حالا اندروید نداشتم و فکر نمیکنم که ایده ی خوبی باشه کسی که اندروید کار نکرده یهو بیاد با اندروید خام کار کنه. در مورد باترفلای هم فکر کردم. در درجه ی اول که قیمتش فضایی چون این گوشی 50$(تقریبا 160 هزار تومن) از iPhone 5 ارزونتره (600$ دلاره). و طبق این باید قیمتش حول و حوش 2100،2120 باشه که خوب بالا تره. همچنین باتریش از one x+ ضعیفتره در حالی که صفش بزرگتره و رزولوشن بالاتری داره که سبب میشه خیلی زود باتری خالی کنه (همین طوریشم از باتری one x+ خیلی انتقاد میشه!). صفحشم برای من دیگه زیادی بزرگه. همچنین اگه نمی دونین بدونین، در تستی که از صفجه های گوشیای تاپ بازار صورت گرفته، صفحه One x (و بالطبع، One X+) برترین صفحه نمایش انتخاب شد و دی ان ای بعد وان ایکس و آیفون در رتبه سوم قرار گرفت. (منبع: مجله معروف GizModo) چون دی ان ای صرفا در زمینه DPI از صفحه بقیه سرتر بود. در بقیه زمینه ها خیلی برتر نیست باترفلای. همچنین حافظه داخلیش 16 گیگه و کارت حافظه نمیخوره که این خوب نیست. پس دی ان ای نمیگیرم.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من وان ایکس داشتم...کلا برای نصب رام کاستوم و یا روت کردن گوشی بسیار بسیار دستت بستست.

البته خیلی دستم نبوده باهاش ور برم..کلا 3 4 روز دستم بود.

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
من که گوشیمو روت نمیکنم احتمالا و چرا رام کاستوم؟!! وقتی رام رسمی htc هست چرا رام کاستوم بریزم؟!! :)

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من که گوشیمو روت نمیکنم احتمالا و چرا رام کاستوم؟!! وقتی رام رسمی htc هست چرا رام کاستوم بریزم؟!! :)

اگر همه مثل شما فکر می کردن که دیگه کسی رام کاستوم نمی زد.

اگر روت نخواهی بکنی و تو کار رام عوض کردن نیستی برات خوبه.

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
نه من با عادی کار کردن گوشی (اون طوری که سازندش میخواد) بیشتر موافقم!

xxxmahdi

Registered User
لایک‌ها
12
نه من با عادی کار کردن گوشی (اون طوری که سازندش میخواد) بیشتر موافقم!

بسیار کار شرافت مندانه ایی می کنی
اما وقتی هیچ گونه ساپورتی تو ایران نداری (مخصوصا خرید انلاین)
این کار شرافت مندانه جز گول زدن خودت نیست :)

اگه شما می خوای از گوشی فقط برای فیلم دیدن و زنگ زدن استفاده کنی خوب در این صورت روت به کارت نمیاد :)
ولی مطمعن باش برای پی بردن به قدرت اصلیه گوشیت و راحتی کار باهاش هنگام بازیو و غیره اول روت بعد کاستوم روم مسئله ای مهمیه

در هر صورت انتخاب خوبی کردی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

درود
معمولا رام های کاستوم تو خیلی از موارد بهتر از رام های اصلی هستن
از نظیر هنگ کردن و مصرف باتری و....

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام. دوستان. ممنون بابت پاسخاتون. من قانع شدم One X+ بخرم و احتمالا همین امروز سفارش میدم. برای این نکسوس نمیخرم چون تا حالا اندروید نداشتم و فکر نمیکنم که ایده ی خوبی باشه کسی که اندروید کار نکرده یهو بیاد با اندروید خام کار کنه. در مورد باترفلای هم فکر کردم. در درجه ی اول که قیمتش فضایی چون این گوشی 50$(تقریبا 160 هزار تومن) از iPhone 5 ارزونتره (600$ دلاره). و طبق این باید قیمتش حول و حوش 2100،2120 باشه که خوب بالا تره. همچنین باتریش از one x+ ضعیفتره در حالی که صفش بزرگتره و رزولوشن بالاتری داره که سبب میشه خیلی زود باتری خالی کنه (همین طوریشم از باتری one x+ خیلی انتقاد میشه!). صفحشم برای من دیگه زیادی بزرگه. همچنین اگه نمی دونین بدونین، در تستی که از صفجه های گوشیای تاپ بازار صورت گرفته، صفحه One x (و بالطبع، One X+) برترین صفحه نمایش انتخاب شد و دی ان ای بعد وان ایکس و آیفون در رتبه سوم قرار گرفت. (منبع: مجله معروف GizModo) چون دی ان ای صرفا در زمینه DPI از صفحه بقیه سرتر بود. در بقیه زمینه ها خیلی برتر نیست باترفلای. همچنین حافظه داخلیش 16 گیگه و کارت حافظه نمیخوره که این خوب نیست. پس دی ان ای نمیگیرم.

سلام عزیز
باترفلای 2 روزه که وارد ایران شده و مثل بقیه ی گوشی های تازه وارد خیلی قیمتش بالاست و حبابیه! تا چند وقت دیگه افت خوبی میکنه و اگه وضعیت ارز همینجوری هم باشه تا حدود 2100 میرسه.
حافظه داخلیش 16 گیگه ولی برعکس وان ایکس و وان ایکس+ دارای شیار کارت حافظه ست (پشتیبانی تا 32 گیگابایت کارت حافظه)

ولی اگه عجله داری مسلما در حال حاضر با توجه قیمت بالاش ارزش خرید نداره و باید یه مدت صبر کرد تا به طور انبوه وارد بشه و قیمتش افت کنه.

موفق باشی

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
ببین فرصت رو از دست نده ...

بهترین گزینه ها اینان
motorola razer maxx فک کنم اینه که باطریش 3100 میلی آمپره...اگه این نیس یه مدل دیگس از razer از لحاظ باطری فقط سره
samsung s3 شکی توش نیس که با افت قیمتی که کرده(تو بازار جهانی البته) یکی از بهترین گزینه هاس بنچ مارک هم بذار کنار دادا اونا تو یه سری چیزای سطحیه البته s3 توش عالی بوده
من اگه پول 920 lumia رو داشتم درنگ نمیکردم
note 2 یکی از بهتریناس
one x + ممکنه بهتر از s3 باشه اما با توجه به قیمتش من تمایل دارم s3 رو امتحان کنم
iphon 5 شیکه اگه میخوای مردم بگن واااااااااااااااای اینوووووو(که البته دزدا هم میگن واااااااای اینوووووو) :)) آخه قیمتش خیلی بالاس
ولی هر تبلیغی دیدی و شنیدی رو بذار کنار به حرف دلت گوش کن تو droid dna بگیری 4 روز دیگه قدیمی میشه..البته این رو در نظر بگیر که htc,nokia,iphonکمترین افت قیمت رو تو اجناس دست دو دارن چون اطمینان ادم به دست دو شون هم زیاده و هم خواهان زیاد دارن

جالب گفتین

در هر صورت صاحب تاپیک انتخاب خوبی کردن روی اندروید بهشون تبریک میگم منم با دوستان در مورد آینده اندروید موافقم و به قول اون دوست عزیزمون واقعاً آدم از iOS زده میشه یه ورژن میده بیرون چند ماه ملت اسیر این میشن کی جیل میاد یا اصلاً میاد یا نه! مخصوصاً که اگر توی ورژن 5 به مشکل بخوری هیچ راهی بجز رفتن به 6 بدون جیل نیست

فقط من یه سوال برام پیشومده این گوشی با S3 به جز CPU که 300 مگاهرتز بیشتره و دوربین جلو یکم بیشتره فرق خاصی نداره واقعاً کیفیت برند ارزش 500-600 تومن پول اضافرو داره؟

حتی از نظر باطری هم 2 برابر سرتره S3 !! لینک زیرو ببینید برای مقایسه بیشتر:
http://smartphones.techcrunch.com/compare/245-249/Samsung-Galaxy-S3-vs-HTC-One-X

بالا