saranipedram
Registered User
سلام
با اجازه دوستم باید عرض کنم وقتی دیجی کالا همین کانفیگ رو با فرکانس بالاتر و گرافیک بالاتر ۳ میده چرا باید اینو گرفت
Apple MacBook Pro MD101 - اپل مک بوک پرو - ام دی 101
تجدید نظر کنید من برمیدارم
دوست عزیز دقت بفرمایید.مک بوک پرو و مک بوک ایر.فکر کنم یه تفاوت داشته باشند.بیشتر تحقیق کنید بهتره
بنده قیمت پایه رو مشخص کردم و گفتم 2700 کم تر نمیدم.شما قیمت دستگاه هتون رو مشخص نمیکنید و می ترسید که ضرر کنید یوقت همش دلار دلار میکنید .
شما دستگاه رو یک ماه و نیم تاپیک زدی کلی هم توی مغازتون بوده و دست دوم هم شده میخواد با قیمتی بدید یچیزی هم روش گیرتون بیاد .
کسی که فروشنده هست قیمتش معلوم هست از قیمت خریدش یا قیمت روز 20-30 درصد کم میکنه و میفروشه
کسی نمیاد سری 2011 رو بخره که usb3 نداره و سی پی یو سری قبل اینتل هست رو با این همه هزینه بخره
بله.منم میتونم یه تایپیک جدید بزنم و بگم دستگاه مال یک هفته پیش است.ولی بنده ترجیح دادم اونی که دستگاه هست رو بگم.
در ضمن منظور از مغازه مغازه بنده نبود.من مغازه ندارم.
من هر چی دلم بخواد کم میکنم و شما هم مختارید.یا میخرید و یا نمیخرید.
دوست عزیز این که کسی میخره یا نه به من مربوطه.شما حرص و جوش نخور.من سونی 2010 رو حدود 3 فروختم.اینم فروش میره.نرفت هم فدای سرت.
در ضمن مثل اینکه از دنیا بی خبری.الان مدل جدید دستگاه بنده یعنی همون مدل 2012 با یو اس بی 3 و سی پی یو ایوی بریج با قیمت ناقابل 4050 در حال فروخته شدن است.اگر پول داری خوب بسم الله.همون رو بخر
Last edited: