oxygen o2
Registered User
عزيزم مگه من پيكم بيارم دم خونتون!!!!اقا برا من میتونی حضوری بیاری خیابون شکوفه ...
Sent from my E6833 using Tapatalk
اگر خواستين واريز ميكنين پست ميكنم واستون
عزيزم مگه من پيكم بيارم دم خونتون!!!!اقا برا من میتونی حضوری بیاری خیابون شکوفه ...
Sent from my E6833 using Tapatalk
سلام موجوده قيمت ٢٥كابل شارژ "اورجينال"رو بيزحمت قيمت بده.لينك تصويرشم بفرست برام
درصورتي كه اورجينال نبود، علاوه رهزينه خود كالا، رفت و برگشت پستي هم باشما؟سلام موجوده قيمت ٢٥
جنس اورجينال عكس فك نميكنم نياز داشته باشه
عزيزم اول تاپيك دقيقا عين جمله رو نوشتم و اينكه ديگه اعتبارم مشخصهدرصورتي كه اورجينال نبود، علاوه رهزينه خود كالا، رفت و برگشت پستي هم باشما؟
پ.خ بدينسلام. اگه اصل هست که فرمودید اصله لطفا شرایط یا شماره کارت رو ارسال بفرمایید .
آقا يه سوال داشتم ازتون
من يه آيفون ٧ پلاس خريدم
ولي شماره سريالي كه روي كابل گوشي چاپ شده با شماره سريالي كه توي قسمت جنرال گوشي مينويسه فرق داره.
از كجا ميتونم بفهمم كه اين كابلي كه بهم داده واسه گوشي خودم هستش يا نه؟ آخه وقتي كه گوشي رو خريدم كارتن گوشي رو فروشنده خودش باز كرد و اون لحظه من حواسم نبود و احساس ميكنم وقتي كه كارتن گوشي رو باز كرد، كابل و شارژر اصلي توي كارتن رو برداشت و يه كابل ديگه جاش گذاشت.
آيا راهي هست كه بشه فهميد اين كابل و شارژر واسه گوشي خودم هستش يا نه؟؟
ضمنا يه سوال ديگه هم داشتم اونم اينكه محصولاتي كه شما دارين ميفروشين رو از كجا ميشه فهميد كه محصولاته توي كارتن بوده؟؟ اگه روشي واسه فهميدن اين هستش هم بگين. اينطوري مطمئن باشين مشتريها سرازير ميشن. من خودم هم يه سري از همه وسايلتون ميخوام. ممنون
شما نميدوني اون سريالي كه روي كابل نوشته مربوط به چي هستش؟
كجا هستينسلام
من دو تا هندزفرى خيلى فورى ميخام
بايد چى كار كنم؟
تهران -ستارخانكجا هستين
من كرج گلشهر ميتونم تحويلتون بدم عزيزتهران -ستارخان
سلام پخ بدين ك خدمتتون بگمسلام گرامی
یه هندسفری آیفون میخوام ، اگه سمت تهران-آزادی بخوای پست کنی که میوفته بعد تعطیلات. با پیک چقدر میشه هزینه ارسال !؟