• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

asus k50pi

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
داداش جریان چیه ... 2 روزه با ما قراره معامله حضوری میزاری و نمیای ... حالا هم که اومدی تاپیکت رو up میکنی ...!!!! جریان چیه ؟؟
میگی قرار معامله ساعت 6.30 ... گوشیتو خاموش میکنی ....!!!!

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
داداش شرمنده زیر قیمت میگما !

من 550 نقد خریدارم فوری. که 600 بفروشم یوزر.

مغازم شهرری هست. اگه به شرط 48 ساعت تست تحویلم میدی ، شماره تماسو بده آدرس مغازرو بدم برا معامله.. یا علی :)

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
داداش جریان چیه ... 2 روزه با ما قراره معامله حضوری میزاری و نمیای ... حالا هم که اومدی تاپیکت رو up میکنی ...!!!! جریان چیه ؟؟
میگی قرار معامله ساعت 6.30 ... گوشیتو خاموش میکنی ....!!!!

سلام حق با شماست..والا امروز آقا دزده گوشی بنده رو دزدید منم تا رفتم امور مشترکین و درخواست سیم مجدد شد ساعت 7 و متاسفانه شماره شما رو نداشتم..این up تاپیک هم برای ظهر بود نه الان...پ.خ زدم و گفتم شما هر جا بگین من خودم فردا میام خدمتتون ...بازم شرمنده.

سلام
داداش شرمنده زیر قیمت میگما !

من 550 نقد خریدارم فوری. که 600 بفروشم یوزر.

مغازم شهرری هست. اگه به شرط 48 ساعت تست تحویلم میدی ، شماره تماسو بده آدرس مغازرو بدم برا معامله.. یا علی :)

من به این دوستمون قول داده بودم ..چند نفر دیگه هم گفتند..چشم معامله نشد اطلاع میدم.

قیمت آخرو پخ کنید

پ.خ شد در صورتیکه این دوستمون کنسل کنند.

دوستان ایشون سر قرار نیامدند..پس معامله با ایشون منتفی شد..ادامه.

Last edited:

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
سلام حق با شماست..والا امروز آقا دزده گوشی بنده رو دزدید منم تا رفتم امور مشترکین و درخواست سیم مجدد شد ساعت 7 و متاسفانه شماره شما رو نداشتم..این up تاپیک هم برای ظهر بود نه الان...پ.خ زدم و گفتم شما هر جا بگین من خودم فردا میام خدمتتون ...بازم شرمنده.

دوستان ایشون سر قرار نیامدند..پس معامله با ایشون منتفی شد..ادامه.

سلام دوست من ... شما به من میگین هرجا که شما بگین میام ... بعد به واسط من میگین واسه یه لپ تاپ این همه راه رو نمیام ... بعد میگی من خودم نمایشگاه اتومبیل دارم !!!! نمی تونم نمایشگاه رو ول کنم بیام ...
به واسط من میگی شما خریدارین شما بیاین.... درصورتی که تلفنی با خودم که صحبت کردی قول دادی که خودتون لپ تاپ رو برای واسط من ببرین....
آخرین صحبتی هم که با واسط من کردین قرار بود با ایشون تماس بگیرین ....
حالا میان تو فروم میگین که ایشون سر قرار نیومدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایول دارین شما ....
بد قولی تون رو بسیار زیبا جبران کردین ....

من واقعا پشیمون شدم از خرید .... چون به اندازه کافی شرمنده واسط معامله شدم
انشا الله خوب بفروشین
بدرود

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوست من ... شما به من میگین هرجا که شما بگین میام ... بعد به واسط من میگین واسه یه لپ تاپ این همه راه رو نمیام ... بعد میگی من خودم نمایشگاه اتومبیل دارم !!!! نمی تونم نمایشگاه رو ول کنم بیام ...
به واسط من میگی شما خریدارین شما بیاین.... درصورتی که تلفنی با خودم که صحبت کردی قول دادی که خودتون لپ تاپ رو برای واسط من ببرین....
آخرین صحبتی هم که با واسط من کردین قرار بود با ایشون تماس بگیرین ....
حالا میان تو فروم میگین که ایشون سر قرار نیومدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایول دارین شما ....
بد قولی تون رو بسیار زیبا جبران کردین ....

من واقعا پشیمون شدم از خرید .... چون به اندازه کافی شرمنده واسط معامله شدم
انشا الله خوب بفروشین
بدرود

لپ تاپ به این دوستمون فروخته شد..نمیدونم چرا ولی پشت تلفن من یه چیزی گفتم ایشون بد شنیدند یا برعکس..در هر صورت من باز هم معزرت میخوام..ایشاءالله مبارک باشه.

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
لپ تاپ به این دوستمون فروخته شد..نمیدونم چرا ولی پشت تلفن من یه چیزی گفتم ایشون بد شنیدند یا برعکس..در هر صورت من باز هم معزرت میخوام..ایشاءالله مبارک باشه.

آقا تشکر . من اگه اینا رو گفتم فقط چون واسطم اذیت شده بود... معامله پر آب و تابی بود ... به هر حال من راضی هستم ... انشاالله شما هم راضی باشین...

یه امتیاز فروشنده خوب تقدیم میکنم به شما

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
آقا تشکر . من اگه اینا رو گفتم فقط چون واسطم اذیت شده بود... معامله پر آب و تابی بود ... به هر حال من راضی هستم ... انشاالله شما هم راضی باشین...

یه امتیاز فروشنده خوب تقدیم میکنم به شما

ممنون...

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
این مطلبی که می فرستم فقط به خاطر دروغگویی صاحب تاپیک هست ... چرا که ایشون لپ تاپ رو به شرط گارانتی به من فروختن .. گارانتی :2 ماه مادیران
از قضا بعد از خرید لب تاپ از ایشون بعد از چند روز من متوجه شدم که لب تاپ پس از چند ساعت کار کردن وقتی لبتاپ رو خاموش میکنم و همون لحظه روشن میکنم دیگه روشن نمیشه ... بعد از دو سه روز تست و تحقیق متوجه شدم که سیستم کولینک - هیستینگ لبتاپ مشکل داره - یعنی بعد از گرم شدن لب تاپ سیستم و سی پی یو خنک نمیشه و با راه اندازی مجدد دیگه لود نمیشه چرا چون دمای سی پی یو رو در مرحله بوت چک میکنه و چون دمای اون بالاست سیستم اتومات خاموش میشه ...
بعد از تماس با ایشون گفتن بفرست گارانتی ما هم فرستادیم گارنتی .... و نمایندگی گارانتی گفت که باید لب تاپ حتما کارت گارانتی و برچسب گارانتی داشته باشه در صورتی که لب تاپ ایشون فاقد اینها بود ...
بعد از تماس دوباره با ایشون ... متقبل کردن که من لب تاپ رو با هزینه خودم تعمیر کنم و ایشون هزینه شو می پردازن ولی حالا بعد از یک هفته نه تماس و نه اس ام اس منو مبنی بر فرستادن هزینه جواب نمیده ... هزینه تعمیر هم 45 تومن بوده و من با ایشون اتمام حجت کردم که اگه هزینه نپردازین من توی تاپیک این مطلب رو میزنم .... و به نظر من فروشنده ای که برا 45 تومن حاظره این اتفاق بیافته چه تضمینی هست که دیگه باهاش معامله کرد ؟ ....

saied2009

Registered User
لایک‌ها
14
این مطلبی که می فرستم فقط به خاطر دروغگویی صاحب تاپیک هست ... چرا که ایشون لپ تاپ رو به شرط گارانتی به من فروختن .. گارانتی :2 ماه مادیران
از قضا بعد از خرید لب تاپ از ایشون بعد از چند روز من متوجه شدم که لب تاپ پس از چند ساعت کار کردن وقتی لبتاپ رو خاموش میکنم و همون لحظه روشن میکنم دیگه روشن نمیشه ... بعد از دو سه روز تست و تحقیق متوجه شدم که سیستم کولینک - هیستینگ لبتاپ مشکل داره - یعنی بعد از گرم شدن لب تاپ سیستم و سی پی یو خنک نمیشه و با راه اندازی مجدد دیگه لود نمیشه چرا چون دمای سی پی یو رو در مرحله بوت چک میکنه و چون دمای اون بالاست سیستم اتومات خاموش میشه ...
بعد از تماس با ایشون گفتن بفرست گارانتی ما هم فرستادیم گارنتی .... و نمایندگی گارانتی گفت که باید لب تاپ حتما کارت گارانتی و برچسب گارانتی داشته باشه در صورتی که لب تاپ ایشون فاقد اینها بود ...
بعد از تماس دوباره با ایشون ... متقبل کردن که من لب تاپ رو با هزینه خودم تعمیر کنم و ایشون هزینه شو می پردازن ولی حالا بعد از یک هفته نه تماس و نه اس ام اس منو مبنی بر فرستادن هزینه جواب نمیده ... هزینه تعمیر هم 45 تومن بوده و من با ایشون اتمام حجت کردم که اگه هزینه نپردازین من توی تاپیک این مطلب رو میزنم .... و به نظر من فروشنده ای که برا 45 تومن حاظره این اتفاق بیافته چه تضمینی هست که دیگه باهاش معامله کرد ؟ ....

این مطلب توسط اینجانب تایید می شود...
چون من کاملا در جریان معامله این 2 دوستمون بودم ... محمد جان به نظر من 45 تومن پولی نیست که به خاطرش بخواین این اتفاق بیافته ..
شما 45 تومن ایشون رو بدین تا قضیه حل بشه ...

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان ایشون همه ی حرفاشون راسته:D فقط من یه چیزی میگم شما خودتون قضاوت کنید؟لپ تاپ رو جلوی چشم دوستشون تست زدم (خودش میگفت من بلدم و این حرفا .) بعد از 1یا 2 ماه زنگ زده میگه مشکل داره..برادر من ..لپ تاپ دست دوم 48 ساعته یا نهایتا یک هفته نه 2 ماه بعد.در ضمن من هیچ قولی ندادم..اصلا من تو معامله هم با ایشون مشکل داشتم..خودشون هم با دوستشون مشکل دارند ..شب معامله به دوستش میگم داداش لپ تاپ رو ببر خونه باهاش بازی کن همه چی رو تست کن با اینکه خودم جلوی خودش حدود 1 ساعت بازی ..فیلم . آهنگ گذاشتم میبره میندازه صندلی عقب ماشینش از این بهتر نمیشه.

لپ تاپ نو میخرید مثلا 5110 که همه میدونند به مشکل میخوره فروشنده زیر بار نمیره اینکه دیگه دست دوم بوده اونم بعد از 2 ماه!!!!!چه انتظاری از من داری؟آقا شاید لپ تاپت 72ساعت مداوم روشن بوده..دیگه مشکل منه؟
بنده سابقه خرید وفروشم مشخصه دوستان نظر بدند بهتره

میگه با باربری فرستادم..خداوکیلی من از کجا بدونم تو این فرستادن لپ تاپ زمین خورده نخورده.تکون شدید خورده نخورده...

آقا من لپ تاپ رو خریدم کارتش گم شده ولی تو خود مادیران گارانتیش توسایت میزنی میگه داره..دیگه رفتین مادیران نتونستین طرف رو قانع کنین به من مربوط نمیشه..در ضمن از من 625 خریدند لپ تاپ asus رو..خداوکیلی کل تاپیک ها رو بگردید اگه بود
این مطلب توسط اینجانب تایید می شود...
چون من کاملا در جریان معامله این 2 دوستمون بودم ... محمد جان به نظر من 45 تومن پولی نیست که به خاطرش بخواین این اتفاق بیافته ..
شما 45 تومن ایشون رو بدین تا قضیه حل بشه ...

شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من با شما معامله کردم؟!!!!!! اون رفیقش کیه گردن کلفته پشت تلفن بد صحبت میکرد میگفت تو شهرداریم ماهی فلان تومن میگرم (همونی که لپ تاپ رو از من خرید) بره از همون بگیره.

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
2 ماه نبود و 10 روز ... بعد از 10 روز به دست من رسید و همون موقع بهتون زنگ زدم و گفتم و اگه تا الان صبر کردم پست نزدم فقط برای این بود که به اینجا نکشه که کشید ...
در ضمن شما به من دروغ گفتین چون لب تاپ گارانتی نداشت حالا کارتش گم شده بود برچسب پشت لب تاپ کجا رفته بود
وقتی بهتون گفتم که نمایندگی میگه لب تاپ گارانتی نداره گفتین ببرین جای تعمیر کنیین من هزینه شو میدم.. (به نشونه ای که گفتین مگه تعمیرش چند میشه نهایتش 50 میشه خودم بهتون میدم)
شما هزینه تعمیر رو تقبل کردین و حالا زدین زیرش ... مرد و قولش ..
فکر میکنین با یه نمره منفی زدن برای جواب من همه چیزو حل کردین ...

من نه کشته مرده 45 تومن هستم نه با 45 تومن پادشاه میشم... ولی مرد باش ... مرد... ولی حیف که دیگه این یه قلم کم پیدا میشه.
از این به بعد هم پستی دیگه نمیدم ... و شما هم میتونید برا آروم کردن وجدانتون هر چی خواستین پست بزارین...
بای

Last edited:

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
2 ماه نبود و 10 روز ... بعد از 10 روز به دست من رسید و همون موقع بهتون زنگ زدم و گفتم و اگه تا الان صبر کردم پست نزدم فقط برای این بود که به اینجا نکشه که کشید ...
در ضمن شما به من دروغ گفتین چون لب تاپ گارانتی نداشت حالا کارتش گم شده بود برچسب پشت لب تاپ کجا رفته بود
وقتی بهتون گفتم که نمایندگی میگه لب تاپ گارانتی نداره گفتین ببرین جای تعمیر کنیین من هزینه شو میدم.. (به نشونه ای که گفتین مگه تعمیرش چند میشه نهایتش 50 میشه خودم بهتون میدم)
شما هزینه تعمیر رو تقبل کردین و حالا زدین زیرش ... مرد و قولش ..
فکر میکنین با یه نمره منفی زدن برای جواب من همه چیزو حل کردین ...

من نه کشته مرده 45 تومن هستم نه با 45 تومن پادشاه میشم... ولی مرد باش ... مرد... ولی حیف که دیگه این یه قلم کم پیدا میشه.
از این به بعد هم پستی دیگه نمیدم ... و شما هم میتونید برا آروم کردن وجدانتون هر چی خواستین پست بزارین...
بای

:D دوستان خداوکیلی خودتون بگین میگن 10 روزه ..28 تیر من این لپ تاپ رو فروختم ..امروز 2 شهریور ماه هست..10 روز به دست شما رسیده مقصر منم..قبلش دست کی بوده...شماره نمره منفی رو اول میدید بعد تو تاپیک اعلام میکنید که فلانه....در مورد حرفاتون:

1.( من دروغ گفتین چون لب تاپ گارانتی نداشت) :شما سریال رو از روی کارتن بگین تا جلوی چشم همه ی دوستان از تو سایت در بیارم و همینجا لینکشو بزارم تا همه ببینن دروغگو کیه.
2.شما هزینه تعمیر رو تقبل کردین و حالا زدین زیرش ... مرد و قولش ....ما مرد نیستیم اون دوستتون مرده 1 ماه بعد لپ تاپ رو براتون فرستاد.
3.من نه کشته مرده 45 تومن هستم نه با 45 تومن پادشاه میشم....جدی؟روزی 100 تا اس ام اس و میس کال میندازید..راستی 45 تومن از کجا در اومد..من میگم شده 5 تومن..فاکتور دارید؟
4.از این به بعد هم پستی دیگه نمیدم ... و شما هم میتونید برا آروم کردن وجدانتون هر چی خواستین پست بزارین....په نه پس تو رو خدا بیا پست بزار..من وجدانم راحته..خیالت راحت.

micheal_2012

Registered User
لایک‌ها
2
من با آقا محمد معامله داشتم...1000% مورد تایید من هستند....اینم لینکش : http://forum.persiantools.com/t280136-page2.html ....الانم راضی هستم..دستشم درد نکنه..نکته این که روزی که رفتم بخرم خودشون یه فلش همراهشون بود که یه فایلش نوشته بود تست لپ تاپ چند تا نرم افزار داشت ....همون جا تست کردند(نرم افزار پیکسل سوخته و تست صدا و باطری و سلامت لپ تاپ )حتی بنده خدا به من هم گفت تا 1 روز بزار مداوم روشن باشه و ازش کار بکش و بازی کن که مشکلی نداشته باشه..48 ساعت هم مهلت تست داد...

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
از همون اول روز معامله که هی امروز و فردا میکردین و نمیومدی سر معامله معلوم بود که کی دروغگو هست ...
جدیدا برچسپ گارانتی رو کارتون لب تاپ میزنن ؟ یا رو خود دستگاه . وقتی کارت گارنتی دستگاه رو گم کردی چرا الکی گفتی دستگاه دو ماه گارانتی داره... نمایندگی گارنتی گفتن که این دستگاه گارانتی نداره
من روزی 10 میسو 100 اس میدم ... دروغ گو ...
من 28 تیر از شما خرید کردم ولی از نهم ، دهم مرداد به شما مشکل لب تاپ رو گفتم ... گفتین که ببر گارانتی .... من هم فرستادم گارنتی گفتن که این دستگاه گارانتی نداره .. بعدش بهتون گفتم که دستگاه گارنتی نداره ... شما هم گفتین ببرین جای دیگه تعمیر من هم هزینه شو میدم ... یک هفته بهتوون فرصت دادم پول رو ندادین من هم اومدم اینجا پست گذاشتم ...
آره شما وجدانتون راحته شاید نون حروم خوردن رو بلدین ...

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا