حدود قیمت زنفون ۲ با ۴ گیگ رم حدود 450 دلاره و حدود یک میلیون و پانصد هزار تومنه.سلام خدمت جناب اکبری سرور محترم. عباس زاده هستم اگه بجا بیارین میخواستم سوال کنم زنفون با رام 4 کی موجود میشه و قیمت حدودیش چنده ممنون جواب بدین
مشخصات شما با گوشی ذکر شده تفاوت داره. همچنین این مدل 3g نیست. پیشنهاد میکنم a806 را خریداری کنید. 600 تومن.با سلام و ارادت
گوشی لنوو a808 رو میخام قیمت تمام شده این گوشی رو لطف کنید ، صفحه نمایش فول اچ دی ، 3گیگابایت رم ، 16 حافظه ، 8 هسته ای و..
سلام دوست عزیز پست اول و مطالعه کنید یا تماس بگیرید.یک عدد از این خریدارم راهنمایی کنید برای خرید (Lenovo A8 (A806
بله موجوده....vibe x2 lenovo
داری؟
به صورت سفارشی 1800. از هفته اینده بهتر میشه قیمت ها.قیمت زنفون 2!?
سلام ایسوس ۶ موجود داری؟؟؟
سلام دوست عزیز..سلام مکرر خدمت شما قیمت نوت لنوو رم دو گیگ چنده ؟ لوازم داره ؟
مشخص هست جیایو با چه قیمتی خواهد بود ؟
سلام قیمت ها فقط بستگی به دلار دارنراستی این توافقات که صورت گرفت تاثیری در قیمتا داره الان یا نه؟
نگفتید الان قیمت جیایو اس3 و الفون چند هست؟سلام قیمت ها فقط بستگی به دلار دارن
Sent from my Lenovo P780 using Tapatalk 2
سلام حدود 660 تومان بله ژله و گلس موجودهسلام مکرر خدمت شما قیمت نوت لنوو رم دو گیگ چنده ؟ لوازم داره ؟
مشخص هست جیایو با چه قیمتی خواهد بود ؟
دوست عزیز سفارشی هست.آقا سلام زنفون 2 با رم 4 آوردین؟
کی ارسال میکنید؟
انشالله بعد تعطیلات به اطلاع میرسهسلام
خوبید؟
قیمت جیایو اس3 ورژن 3گیگ رم و الفون p7000 رو میگید؟
چند روزه میرسه؟
انشالله بعد تعطیلات به اطلاع میرسهنگفتید الان قیمت جیایو اس3 و الفون چند هست؟
موجود که ندارید نه؟
سفارشش چقدره؟
بله اون موقع افت قیمت ها زیاد میشهچقدر دیگه بنظرتون منتظر بمونیم ک دلار افتش رو نشون بده؟
اگر بیاد روی 3000تومن خیلی افت قیمت پیدا میکنن گوشیا!
وان پلاس الان موجود دارین؟قیمت اگه لطف کنین.ممنونسلام حدود 660 تومان بله ژله و گلس موجوده
دوست عزیز سفارشی هست.
انشالله بعد تعطیلات به اطلاع میرسه
انشالله بعد تعطیلات به اطلاع میرسه
بله اون موقع افت قیمت ها زیاد میشه
تاپیک جامع فروش حرفه ای گوشی های وان پلاس، ایسوس،میزو، لنوو، شیائومی (موجود در انبار و سفارشی)
تاپیک جامع فروش گوشی های Lenovo, Asus, Meizu, OnePlus, Xiaomi
فروش آنلاین محصولات و قیمت های روز ---- www.icmobile.ir ---- www.Masterbuy.ir ---- www.iran-lenovo.ir
فروم های تخصصی حل مشکلات گوشی ها forum.masterbuy.ir