توجه : این آیدی فیک هست و ایدی بنده نیست و ایشون در مدتی که بنده بن بودم قصد سوء استفاده از ایدی بنده رو داشته و ایدی جدید با یک . ساختهs8 موجوده؟
سلام الان نه. اما تو راهه و داره میادسلام
s8 موجوده ؟
ممنون. من هم واقعا خوشحال شدمدم داداش گلمون گرم امروز زیارتشون کردم آدم درست کاری هست تو معامله و خوش برخورد بنده راضی بودم ان شالله کارش هم رونق بگیره در آخر زمزمه ی زبانم این است برخلق جهان علی امیر است وبس.
فکر کنم پلاستیک بود.s8 تموم شد ؟
جنس پشتش چیه داداش ؟
بازم میاری ؟
سلام بله این هفنه میرسهسلام.گارد و محافظ صفحه برای s820 دارید؟
تو راهه بار جدیدs8 موجوده؟
ممنونمسلام استاد اکبری. با اجازه
تاپیک جامع شیائومی ردمی نوت (xiaomi redmi note) آموزش و پرسش و پاسخ
ممنون میشم اگه اشکالی بود تذکر بدید
به جز اس 8 قیمت ها به روزن و موجودنسلام داداش...
لیست گوشی های موجود همراه با قیمت؟
ممنون از توضیحتتوجه : این آیدی فیک هست و ایدی بنده نیست و ایشون در مدتی که بنده بن بودم قصد سوء استفاده از ایدی بنده رو داشته و ایدی جدید با یک . ساخته
حتی در تاپیک های بنده خودش رو جای من جا زده پس مواظب باش
سوال من هم هست . رنگهاش چیا موجوده ؟سلام گوشی Xiaomi Redmi Note Advanced موجوده ؟ با محافظ صفحه و گارد ژله ای چند تمام میشه ؟ تری جی ایران رو جواب میده ؟
پیگیر موضوع هستیم. ببینم واقعا هست یا نه.سلام
من مدتی هستش که دنبال خرید گوشی lenovo A8 A806 هستم ولی از خریدهای اینترنتی از چین ، پست ، گمرک و دیگر دردسرهاش خوشم نمیاد(یعنی وقتش رو ندارم)
تو مملکت خودمون اگه چیزی تو پست گم بشه دستمون به جایی بند نیست چه برسه به خارج از این مملکت.
می خواستم بدونم شما این گوشی رو نمیارید؟ نسبت به مشخصاتش قیمت خوبی داره تازه 4g رو هم پشتیبانی می کنه.
با تشکر
http://www.2lenovo.com/lenovo-golde...16gb-rom-5-0-inch-hd-screen-4g-lte-black.html
دقیقا انشالله اواخر شهریورداداش s8 دقیق چند روز دیگه موجود میشه 2 تا میخوام................
بله آخر هفتهسلام
قاب ژله ای و محافظ صفحه برای s650 داری؟
Sent from my TB7820116 using Tapatalk
بله ساپورت هم می کنه. جلو مشکی . پشت سفیدسلام گوشی Xiaomi Redmi Note Advanced موجوده ؟ با محافظ صفحه و گارد ژله ای چند تمام میشه ؟ تری جی ایران رو جواب میده ؟
بله ساپورت هم می کنه. جلو مشکی . پشت سفیدسوال من هم هست . رنگهاش چیا موجوده ؟
پیگیر موضوع هستیم. ببینم واقعا هست یا نه.
اما این گوشی خیلی بهتر از سری آ هست. و تند تند آپدیت میاد و فوق العاده سبک. از همه مهم تر طلایی
بله .. گارد ها رسید. مبلغ گارد ژله ای تنها برای S650 20 تومان هستسلام
قاب ژله ای و محافظ صفحه برای s650 داری؟
Sent from my TB7820116 using Tapatalk
بله . فوق العاده کار حرفه ای هستشیائومی ردمی نوت طرحش اومده؟
سلام بله یه جا قرار بزاریم بدم بهتسلام دادا محافظ صفحه وگارد ژله ای برای ردمی نوت اومد یا نه ؟
منظورم سری اس هست.حاجی منظورت از "این" کدومه؟؟
" این گوشی خیلی بهتر از سری آ هست."
سلام بلهسلام خرید حضوری هم دارین؟
سلام داداش روی گوشی هست و رایگانهبا شه داداش فقط مبلغش چقدر میشه بهم بگو تو خصوصی دمت گرم یا علی مدد
سلام نسخه ادونسد سی پی یو بالاتری داره 1.7 و رم دو. لینک تو پست اول هستدوست عزیز
من از بین Redmi Note و Lenovo S8 Gold یکی رو میخوام بگیرم.در مورد Redmi note طرح هم نمیخوام باشه.در ضمن تا اونجا که میدونم دو مدل هست که یک مدل رایتل پشتیبانی نمیکنه و یک مدل میکنه ولی Advance نشنیده بودم. اگر هردو رو موجود دارید با قیمت شرایط خرید رو هم برام بفرستین.ممنون