• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Asus, Xiaomi, Lenovo,Oneplus,Meizu .موجودی تهران. وان پلاس2 Zuk Z1 ردمی2

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
دوست من همکارتون در همین پرشن تولز میگن xiaomi کلا رام اروپا نداره ! راست میگه ؟؟!!!
پس این red mi note 2 نسخه اروپا یعنی کشک؟
شاید برای دوستمون یعنی کشک! :D
ولی برای ما اوکی هست . کشکم نیست. حتی پک اروپا داره. البته ما اونو نداریم :) مال ما رام اروپا هست. که دو ورژن داره و از طریق OTA خود شیائومی به روز میشه. یکی منوی فارسی داره. یکی منو فارسی نداره
سلام ، این meizu metal که فرمودید 900 تومن ، ورژن 32 گیگش هست یا 16 ؟ ممنون
سلام میدونم احتمالا میگید گرونه . 900 تومن نسخه 16 گیگ. چون قیمتش اونی نیست که رو سایت ها می بینید.
zenfone2/4/64
چه رنگى و چه پكى موجود دارى و قيمت داداش ؟؟؟
سلام 1100 هست. رنگ نقره ای
zenfone2/2/16
چه رنگى و چه پكى موجود دارى و قيمت داداش ؟؟؟
ندارم 16 گیگ.
میزو متال چند ؟
16 گیگ . 900 تومن

tedony

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
پس رام اروپا رو خودش فاب نصبه ؟ پس این رام بین المللی چیه که میگن آپ های چینی هم داره ؟
2تا سوال دیگه هم داشتم
1- xiaomi redmi note 2 فرق مدل های 16 با 32 علاوه بر میزان حافظه داخلیشون در چیه ؟
2 - گوشی که تحویل میدید کاملا پلمپ هست ؟

ممنون میشم پاسخ بدید

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
لابد ولایت شما میگن انر ولی همه هانر میگن
یاحق
داداش شما مگه تو کدوم ولایت زندگی میکنی؟!! ولایتی که زندگی میکنی گوشی فروشی هم داره؟؟؟!
در ضمن وقتی کل دنیا میدونن که شائومی معروف به اپل چینِ و کیفیتش بی نظیره دیگه صدای یه طرفدار با تعصب هواوی تو این سونامی کیفیت شائومی کاملا محو میشه...
هواوی دیگه برند مرده به حساب میاد و یه مهره سوخته است! فقط داره تلاش میکنه تا از سونامی شائومی جون سالم به در ببره
یا علی

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
پس رام اروپا رو خودش فاب نصبه ؟ پس این رام بین المللی چیه که میگن آپ های چینی هم داره ؟
2تا سوال دیگه هم داشتم
1- xiaomi redmi note 2 فرق مدل های 16 با 32 علاوه بر میزان حافظه داخلیشون در چیه ؟

ممنون میشم پاسخ بدید
داداش راحتت کنم یه رام دولاپر رو گوشی ردمی نوت2 فلش کن میشه مثه یه هیولا... همیشه هر هفته آپدیتی...
من خودم نسخه 32 گیگش رو دارم واقعا بی نظیره...
1-فرق نسخه 16 با 32 اینه که نسخه 16 سی پی یوش 2GHz هست و فرکانس گرافیکش 550MHz هست ولی نسخه ی 32 سی پی یوش 2.2GHz هست و فرکانس گرافیکش 700MHz هست.
2-اینو دیگه من نمیدونم:D

tedony

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
داداش راحتت کنم یه رام دولاپر رو گوشی ردمی نوت2 فلش کن میشه مثه یه هیولا... همیشه هر هفته آپدیتی...
من خودم نسخه 32 گیگش رو دارم واقعا بی نظیره...
1-فرق نسخه 16 با 32 اینه که نسخه 16 سی پی یوش 2GHz هست و فرکانس گرافیکش 550MHz هست ولی نسخه ی 32 سی پی یوش 2.2GHz هست و فرکانس گرافیکش 700MHz هست.
2-اینو دیگه من نمیدونم:D
ممنون از جوابت - محمد جان فقط یک چیزی با گوگل پلی مشکل نداره گوشیش ؟ کیفیت صفحه نمایش و دوربینش چطوریاست ؟ آپدیتاش چطوره ؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داداش شما مگه تو کدوم ولایت زندگی میکنی؟!! ولایتی که زندگی میکنی گوشی فروشی هم داره؟؟؟!
در ضمن وقتی کل دنیا میدونن که شائومی معروف به اپل چینِ و کیفیتش بی نظیره دیگه صدای یه طرفدار با تعصب هواوی تو این سونامی کیفیت شائومی کاملا محو میشه...
هواوی دیگه برند مرده به حساب میاد و یه مهره سوخته است! فقط داره تلاش میکنه تا از سونامی شائومی جون سالم به در ببره
یا علی
زیاد جوگیر نشو خوش باش باهمون شاومی کسانی بودن با یه اراده بهترین گوشی رو میتونستن بگیرن همشون الان میت 7پی 8دستشونه صدات محو میشه میگم اینجا خوب عرض اندام میکنی فکرکردی خودت رو یه دنیا حساب میکنی راستی ولایت ما از گوشی فروش گوشی نمیگیریم از عمده فروشای علائدین میگیریم بعدا میرسه جاهای دیگه میرسه دست شماها راستی اینجا تاپیک فروش هست نقدو بررسی نیست شلوغ کردی اینجارو افرین به تو با اون شاومی که داری خوش باش

Last edited:

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
لابد ولایت شما میگن انر ولی همه هانر میگن
یاحق
طرز صحبت جنابعالی کااملاا بیانگر همه چیز هست
توصیه میکنم از یک برنامه ی ترنسیلت همچون گوگل ترنسیلت استفاده کنید. یا به یک مترجم یا مدرس زبان انگلیسی مراجعه کنید و تلفظ honor رو بپرسید

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
طرز صحبت جنابعالی کااملاا بیانگر همه چیز هست
توصیه میکنم از یک برنامه ی ترنسیلت همچون گوگل ترنسیلت استفاده کنید. یا به یک مترجم یا مدرس زبان انگلیسی مراجعه کنید و تلفظ honor رو بپرسید
افرین بتو استاد سلطان تلفظ و زبان خدانگهدارت باشه یاحق

Shahin HA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
درود ...

آقا احسان وان پلاس X مموجود دارید یا اگه بخوام میتونید تهیه کنید؟ اگر میتونید لطف بفرمائید قیمت بدید.

سپاسگذارم.

Mojipack

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
redmi note2 32g قبلا یکی گرفتم ازت، الان موجود داری رفیق؟

bayern_vahid

Registered User
لایک‌ها
469
اقا احسان میزو پرو 5 کی موجود میشه قیمتش چقدره؟
تو تستها که فوق العاده ظاهر شده

tedony

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
2تا سوال دیگه هم داشتم

ممنون میشم پاسخ بدید
سلام
در سی پی یو هست فرقش
پلمپ هست. پک چین . رام اروپا.
ممنون از جوابت - محمد جان فقط یک چیزی با گوگل پلی مشکل نداره گوشیش ؟ کیفیت صفحه نمایش و دوربینش چطوریاست ؟ آپدیتاش چطوره ؟
خیر رام اروپای شیائومی مشکلی نداره و برنامه چینی نداره.
meizu metal چه رنگایی دارید ؟
سلام فعلا پشت و رو سفید
قیمت 900 تومن
پیام خصوصی انگار جواب نمیدید
سلام جواب دادم
درود ...

آقا احسان وان پلاس X مموجود دارید یا اگه بخوام میتونید تهیه کنید؟ اگر میتونید لطف بفرمائید قیمت بدید.

سپاسگذارم.
سلام بله این گوشی فوق العاده در لیست خریدهامون هست.

سلام
redmi note2 32g قبلا یکی گرفتم ازت، الان موجود داری رفیق؟
سلام دارم. ارسال از شنبه.
اقا احسان میزو پرو 5 کی موجود میشه قیمتش چقدره؟
تو تستها که فوق العاده ظاهر شده
سلام بله گوشی فوق العاده ای هست با قیمت فوق الاعده .من دستم گرفتم واقعا وحشتناکه.
سامسونگ و اپل با هم قاطی شده یه چیزی خلیی خوبی در اومده. به کسایی که می خوان یه گوشی تاپ داشته باشن پیشنهاد می کنم.
خیر موجودیشون تموم شده - من پرسیدم گفتن هفته دیگه تماس بگیرید

سلام بله اما از امروز سفارش ها رو میگیرم و از شنبه ارسال می کنم.

m.rsalar

Registered User
لایک‌ها
31
سلام گوشی elephone vowney قابل خریده؟ اگر هست قیمتش چنده؟
ممنون

mkh2576

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا احسان متال در چه حده ، خوبه؟

بالا