تمام گوشی ها موجود شداه
چه بد![]()
بله شده اما قیمت بالایی داره و صرف حداقل واسه من نمیکنه که بیارمسلام دوست عزیز
شائومی Mi Note Pro وارد بازار شده؟
قیمت نهایی چقدر میشه؟
کار نمیکنمدوست عزیز میشه میزو m1 موجو کنید ؟
سلام پست اول به روز شددوست عزیز ظاهرا رقباتون دارن قیمتارو بالا میگن. امیدوارم بار جدید شما که برسه این کارو نکنید وهوای مشتریانتون رو داشته باشین و خوب بفروشید.
شیاومی که کمیاب بشه هرکی به هر دلیلی که نباید قیمتو بکشه بالا :general208:
راستی آقا احسان یه پیشنهاد واسه اینکه مشتری هاتون رو نگه دارین تا بار برسه، اگر امکان و وقتشو دارین بعد از هر پاسخ گویی کلی به سوالات خریداران محترم یک لیست جزئی از گوشی هایی که سفارش دادین رو بذارین و بگین چند روز دیگه حدودی باید صبر کنیم. مثلا من نمیدونستم قراره 3 نوع xiaomi تو بارتون باشه. چون چند صفحه قبل بود.
از حوصلتون خیلی ممنون.
خیرسلام ژله ای lenovo k3 رو موجود دارید ؟
ممنون
دارم عزیزبا سلام
xiaomi note 4g موجودی دارید؟
شیائومی 4g بردار داداش . عالیهسلام خسته نباشین
گوشی ZTE مدل V5 Redbull
دارین؟قیمت چند؟
گوشی تا 700 تومن چی دارین؟
3300 هست. گوشی فوق العاده ای است تو بخش فبلت ها .. لنوو باطریاش انصافا خوبن.ا عرض سلام و خسته نباشید Lenovo Golden Warrior Note 8 چیزی در مورد باتریش پیدا نکردم چند هزاره
و اینکه در صورت کلی باتری گوشی های لنوو در چه حد هستن من گوشیA8 رو قطعی میخوام و فقط ترسم از باتریش هستش با استفاده معمول چقدر شارز نگه میداره
لطفا دوستانی هم که دارم نظر بدن
مشکی هست
نه مدل دبلیو فک میکنم کیفیتش تو صفحه نمایش و آنتن دهی بهتره. اینجوری که من متوجه شدم وقتی تاپیکهاشونو تو فروم کولپد میخوندم.10-15 دلار هم از مدل ای گرونترهمشکی هست
این سه دو مدل فرقش ساپورت بامد های کشور چین هست که فکر می کنم مال من مدل اولی هست. باید چک کنم
خیر تفاوتی ندارن.نه مدل دبلیو فک میکنم کیفیتش تو صفحه نمایش و آنتن دهی بهتره. اینجوری که من متوجه شدم وقتی تاپیکهاشونو تو فروم کولپد میخوندم.10-15 دلار هم از مدل ای گرونتره
سلام پست اول. یک عکس هست.سلام خدمت جناب اقای احسان اکبری قیمتهای بروز شده گوشیها رو کجا میتونم ببینم؟
سلام. گوشی x2. فعلا. و coolpad f2بهترین گوشیتونم اگه ممکنه پیشنهاد بدین لطفا
بله. موجوده. رنگ سفید و خاکستری.شیائومی ردمی 2
موجوده؟
قیمت نزدین
سلام خدمت جناب اقای احسان اکبری قیمتهای بروز شده گوشیها رو کجا میتونم ببینم؟
بهترین گوشیتونم اگه ممکنه پیشنهاد بدین لطفا