پست اولایشالا که از لحاظ تعداد محدود نباشه خیلی که به من هم برسه
لطف میکنید آدرس + شماره همراه خودتون رو برام پ.خ کنید
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk 2
پست اولایشالا که از لحاظ تعداد محدود نباشه خیلی که به من هم برسه
لطف میکنید آدرس + شماره همراه خودتون رو برام پ.خ کنید
بله ۶۴ گیگ. ده روز اینده. به زودی اعلام میشهسلام این گوشی وان پلاس 2 کی موجود میکنین و چه قیمتی نسخه ۶۴ گیگش
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز ورژن 32 گیگ با شبکه ی ابران مشکلی ندارد و دارای fdd و wcdma استسلام ۱۶ گیگ تقریبا ۷۰۰ تومن هست.
ورژن های مختلف داره. که ورژن چینش ۳۲ گیگ این قیمت هست. اما تری جی اینا میست
سلام دوست عزیز دو مدل ورژن هست.دوست عزیز ورژن 32 گیگ با شبکه ی ابران مشکلی ندارد و دارای fdd و wcdma است
سه مدل هست. فعلا فقظ دو مدل عرصه شده که هر دو مدل 16 گیگ هست اما با شبکه های متفاوت. که همونطور که گفتید یکی از انها ایران رو ساپورت میکنه و دیگری خیر.سلام دوست عزیز دو مدل ورژن هست.
که یکی ارزون تر و ساپورت تری جی هم نیست
یعنی من تاپیک فروش گوشیمو ایفون 6 رو بزنم اگه تا ده روز دیگه میادف
بله ۶۴ گیگ. ده روز اینده. به زودی اعلام میشه
تاپیک هم مهم میشه
بله دوست عزیزم. فقط واسه خودم که سواله اینه که همه جا زدن ورژن چین رم می خوره و پرایم. به نظر شما چی؟سه مدل هست. فعلا فقظ دو مدل عرصه شده که هر دو مدل 16 گیگ هست اما با شبکه های متفاوت. که همونطور که گفتید یکی از انها ایران رو ساپورت میکنه و دیگری خیر.
مدل پرایم یا همون 32 گیگ هنوز عرضه نشده اما با شبکه های ایران مشکلی نداره و ساپورت میکنه
1230 مشکی. فقط یک عدد دارم و شاید دیگه نیارم.یعنی من تاپیک فروش گوشیمو ایفون 6 رو بزنم اگه تا ده روز دیگه میاد
بله دوست عزیزم. فقط واسه خودم که سواله اینه که همه جا زدن ورژن چین رم می خوره و پرایم. به نظر شما چی؟
دوتا مدل 16 گیگ هست.با این تفاسیر مدلی که شما میارید پرایم هستش یا نه ؟
دوست عزیز مشخصات شیائومی Redmi Note 2 به قیمت ۷۰۰ هزار تومان برای نسخه جهانی هست؟
سفارش بدیم کی به دستمون میرسه؟ (این قیمت نهایی به همراه پست و ... هست؟)
دوست عزیز مشخصات شیائومی Redmi Note 2 به قیمت ۷۰۰ هزار تومان برای نسخه جهانی هست؟
سفارش بدیم کی به دستمون میرسه؟ (این قیمت نهایی به همراه پست و ... هست؟)
سلام شنبه....سلام جناب اکبری
ردمی نوت ۲ موجوده؟
Sent from my 2014811 using Tapatalk
صد در صد...ببخشید این redmi note 2که شنبه میارید 3gو4gایران ساپورت میکنه
ممنونمسلام شنبه موجوده تهران. هزینه ارسال پای مشتری هست. که ۱۵ تومن هست