• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Banner Routation

halazoon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2003
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سن
51
محل سکونت
Germany
سلام دوستان،

درست نميدونستم سوالم رو کجا مطرح کنم، و اگه اين قسمت براش مناسب نيست عذر ميخوام. اميدوارم که با اينحال کمکم کنيد:

من ميخوام در سايتم Banner Rotation داشته باشم. يعنی چهارتا بنر هست از يه شرکت همکارم که برام فرستاده‌اند و ميخوام اونها رو جوری وارد سايت کنم که هر چند دقيقه يکبار يکی از اونها (GIF-animation) ديده بشه. راستش از طراحی وب اطلاع زيادی هم ندارم. يه خرده HTML حاليم ميشه که با همون سايت رو راه انداخته‌ام و بد هم نشده. ترجيح ميدم که بتونم اين کار رو با HTML-Refresh انجام بدم، فقط نميدونم چه‌جوری.

جا روی سرور به اندازهء کافی هست، شرکت سرويس‌دهنده هم کلی امکانات ميده به آدم (مثلا CGI-programms و يا WebDataBase)، فقط سواد نيست! :wacko:

اگه بتونيد به سوالم جواب بديد خيلی ازتون ممنون ميشم. اگه چيزی هم روشن نيست بگين تا بلافاصله توضيح بدم. :)
 

halazoon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2003
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سن
51
محل سکونت
Germany
به نقل از x :
فكر كنم اين كارت رو راه بندازه (با javascript هستش)

http://www.autoinstaller.de/banner-rotator.html

مرسی! يکی ديگه رو هم امتحان کردم با CGI که بعد ديدم احتياج به اديتور برای پرل داره. مجبور شدم اديتور رو پيدا کنم و پياده کنم. خلاصه شوخی شوخی شروع کردم با کار کردن با پرل... هنوز صفحه رو تموم نکرده‌ام. اگه کار نکرد (که بعيد نميدونم کار نکنه) حتما از همين که تو گفتی استفاده ميکنم. باز هم متشکرم.
 

majid75

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2003
نوشته‌ها
124
لایک‌ها
0
خواهش ميكنم.اگه خواستي باز هم هست با php ,asp,......
 

halazoon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2003
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سن
51
محل سکونت
Germany
راستش کارم هنوز راه نيفتاده. اون جريان پرل رو پياده کردم، قدم به قدم همونجور که گفته شده بود. ولی هيچ بنری نشون داده نميشه، چه برسه به rotateشدنشون! اونی هم که تو گفتی بديش اينه که توضيحات رو هم قاطی اسکريپت نوشته و يه چيزهاييش هم برام نامفهومه و نميدونم بايد بندازم دور، يا بذارم بمونه. يعنی سوادم به اديت کردنش نميکشه. :blush:

يه چيز تر و تميزتر و بی‌دردسرتر سراغ نداری؟ از جوونيت خير بينی الهی. :(
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,949
لایک‌ها
3,918
محل سکونت
Internet
دوستمون X مستقیما لینک به اسکریپتهای خوب داده. من توصیه میکنم خودت هم توی hotscripts.com یه چرخی بزن شاید چیزای بدرد بخوری گیر آوردی.
 

halazoon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2003
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سن
51
محل سکونت
Germany
امتحانشون ميکنم. دست هردوتون درد نکنه.
 

halazoon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2003
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سن
51
محل سکونت
Germany
به نقل از ehsan :
دوستمون X مستقیما لینک به اسکریپتهای خوب داده. من توصیه میکنم خودت هم توی hotscripts.com یه چرخی بزن شاید چیزای بدرد بخوری گیر آوردی.

...................من به غلط کردن افتادم. يه اسکريپت پيدا کرده‌ام که به نظر آسون ميومد، ولی افتاد
...................مشکلها... ببينم، يه آدم خير پيدا ميشه که توضيح بده که کجاهاش رو چه جوری بايد تغيير بدم؟ اگه
...................کسی موافقتش رو اعلام کنه فايل رو ميفرستم براش.

...................خير سرش کلی هم راهنمايی کرده که آدم چيکار بايد بکنه، ولی من هنوز بيغم. ببينيد، مثلا نوشته:

کد:
# Unix path to the banmat directory
$banmatDir = '/usr/home/yourpath/to/banmat';

# URL to the banmat directory
$banmatUrl = 'http://your-server.com/banmat';


..................خوب، فرق path با url چيه؟ وقتی من اون بالا گفته‌ام که دايرکتوری اين فايل روی سرور فلان جاست
..................ديگه اون پايين چی بايد بنويسم؟! ممکنه اين سوال به نظرتون مسخره بياد، ولی وقتی آدم جوابش
..................رو ندونه اصلا خنده‌اش نميگيره!

..................اينجا چرا نوشته‌های من رو همچين ميکنه؟ اول متن بريده ميشه، برای همين مجبور شدم اينجوری
..................نقطه‌چينش کنم.
 

halazoon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2003
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سن
51
محل سکونت
Germany
الو؟! کسی خيال نداره جواب بده؟
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,660
لایک‌ها
25
سن
40
محل سکونت
Tehran
اون اولي رو بهش ميگن مسير فيزيکي.. اون دومي ادرسي هست که اگر يوزر در location bar براوزرش بزنه مي تونه به سايتت دسترسي داشته باشه.. فرقشون اينه اگر فرضا ادرس وب هست.. halazoon.com و مثلا داخل دايرکتوري hala فايلي باشه urlش ميشه http://www.halazoon.com/hala/file.html ولي مسير فيزيکي يه همچين چيزي روي يه سرور لينوکس شايد باشه .. /home/halazoon/public_html/hala/file.html و شايدم چيز ديگه اي باشه که بايد به کسي که بهت سرويس داده مراجعه کني.. ميتوني يه دونه فايل بسازي به نام فرضا physical_path.shtml دقت کن که پسوندش همين shtml باشه حالا داخلش بنويس:

کد:
<!--#echo var="DOCUMENT_ROOT" -->

و اينو اپلود کن توي فضايي که داري و از توي براوزر اجراش کن و اگر دسترسي ssi داشته باشي احتمالا مسير فيزيکي رو متوجه ميشي.. اگر مووبل تايپ دم دستت داري با mt-check.cgi اون ميشه اين کار رو کرد..
 

halazoon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2003
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سن
51
محل سکونت
Germany
عابر جان ممنون. نميدونم اشکال از کجاست، ولی اول خطوط نوشته‌ات رو بريده ميبينم و نميتونم متن رو درست بخونم.

اما تا اينجايی که متوجه شدم انگار باز بايد برای هزارمين بار برم سراغ يه راه حل ديگه. آخه قرار بود اين روش احتياج به SSI نداشته باشه و راحت و بی‌دردسر باشه. زهی خيال باطل!

شيطونی ميگه جوات‌بازی دربيارم و هر چهارتا بنر رو توی يک Gif جا بدم و خيال خودم رو راحت کنم. ای بابا!
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,660
لایک‌ها
25
سن
40
محل سکونت
Tehran
با چه مرورگري صفحه رو ميبيني كه بريده بريده مياد؟
 

halazoon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2003
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سن
51
محل سکونت
Germany
با Ie 5.5، چطور مگه؟ قبلا هم همين بود ولی اينجوری نميشد. مرگ من نگو آپديت کنم، هر دفعه اينکار رو ميکنم دردسر پيش مياد.
 
بالا