• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Beautiful English Quotes

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

‌‌‌‌
Enjoy yourself. These are the "good old days" you're going to miss in the years ahead.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

If you don't have wrinkles, you haven't laughed enough!

Phyllis Diller

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

Speaking the Truth in times of universal deceit is a revolutionary act.

George Orwell

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
There are a terrible lot of lies going about the world, and the worst of it is that half of them are true
Winston Churchill​

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
The price of greatness is responsibility
Winston Churchill​

really love this one :rolleyes:

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
Solitary trees, if they grow at all, grow strong
Winston Churchill​

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
Don't talk about what you have done or what you are going to do
Thomas Jefferson​

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
Information is the currency of democracy
Thomas Jefferson​

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
He who knows nothing is closer to the truth than he whose mind is filled with falsehoods and errors
Thomas Jefferson​

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
I hope our wisdom will grow with our power, and teach us that the less we use our power the greater it will be
Thomas Jefferson​

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
فكر كردم شايد بد نباشه قبل از اينكه از يه نفر جمله اي بزاريم يه بيووگرافي مختصر هم ازش بگيم ...چون به شخصه بعضي از اين افراد رو نميشناسم ...از اين به بعد هم سعي ميكنم كوت ها رو در يك پست خلاصه كنم ...اگه كسي مخالف هست بگه كه به صورت قبلي ادامه بدم ...

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
200px-Mark_Twain%2C_Brady-Handy_photo_portrait%2C_Feb_7%2C_1871%2C_cropped.jpg

Mark Twain​

Samuel Langhorne Clemens (November 30, 1835 – April 21, 1910), better known by the pen name Mark Twain, was an American author and humorist. Twain is most noted for his novels Adventures of Huckleberry Finn, which has since been called the Great American Novel, and The Adventures of Tom Sawyer. He is extensively quoted. During his lifetime, Twain became a friend to presidents, artists, industrialists, and European royalty.
You can access more information on Wiki

Mark Twain quotes

1.It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so

2.Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover

3.It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog

4.A man's character may be learned from the adjectives which he habitually uses in conversation

5.The more things are forbidden, the more popular they become

6.It is easier to stay out than get out

7.Action speaks louder than words but not nearly as often

8.To succeed in life, you need two things: ignorance and confidence

9.When you fish for love, bait with your heart, not your brain

10.Life would be infinitely happier if we could only be born at the age of eighty and gradually approach eighteen

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
Oscar%20Wilde.jpg

Oscar Wilde​

Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde (16 October 1854 – 30 November 1900) was an Irish playwright, poet and author of numerous short stories and one novel. Known for his biting wit, he became one of the most successful playwrights of the late Victorian era in London, and one of the greatest celebrities of his day. Several of his plays continue to be widely performed, especially The Importance of Being Earnest. As the result of a widely covered series of trials, Wilde suffered a dramatic downfall and was imprisoned for two years hard labour after being convicted of "gross indecency" with other men. After Wilde was released from prison he set sail for Dieppe by the night ferry. He never returned to Ireland or Britain.

Oscar Wilde quotes​

1.Ordinary riches can be stolen, real riches cannot. In your soul are infinitely precious things that cannot be taken from you

2.Man can believe the impossible, but can never believe the improbable

3.Whenever a man does a thoroughly stupid thing, it is always from the noblest motives:lol:

4.A man can be happy with any woman as long as he does not love her

5.There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it

6.America is the only country that went from barbarism to decadence without civilization in between

7.Experience is the name every one gives to their mistakes

8.A gentleman is one who never hurts anyone's feelings unintentionally

9.Everything popular is wrong

10.Society exists only as a mental concept; in the real world there are only individuals

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
فكر كردم شايد بد نباشه قبل از اينكه از يه نفر جمله اي بزاريم يه بيووگرافي مختصر هم ازش بگيم ...چون به شخصه بعضي از اين افراد رو نميشناسم ...از اين به بعد هم سعي ميكنم كوت ها رو در يك پست خلاصه كنم ...اگه كسي مخالف هست بگه كه به صورت قبلي ادامه بدم ...

معرفى و دادن بيوگرافى مختصر ايده ى خيلى خوبيه ، البته شايد اگه به صفحه ى مربوطه شون در ويکى پديا لينک کنيم هم بد نباشه.

در رابطه با چندين کوت در يک پست هم البته بستگى به افراد مختلف داره که ببينند خوندن کدوم حالت براشون راحتتره. من به شخصه احساس ميکنم يک پست ، يک کوت برام خوندنش راحتتره و بهتر ميتونم روى جمله تمرکز کنم. حالا شايد يکى ديگه برعکس من باشه و چند جمله از يک نفر در يک پست براش راحتتر باشه :happy:
‌‌

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
معرفى و دادن بيوگرافى مختصر ايده ى خيلى خوبيه ، البته شايد اگه به صفحه ى مربوطه شون در ويکى پديا لينک کنيم هم بد نباشه.

در رابطه با چندين کوت در يک پست هم البته بستگى به افراد مختلف داره که ببينند خوندن کدوم حالت براشون راحتتره. من به شخصه احساس ميکنم يک پست ، يک کوت برام خوندنش راحتتره و بهتر ميتونم روى جمله تمرکز کنم. حالا شايد يکى ديگه برعکس من باشه و چند جمله از يک نفر در يک پست براش راحتتر باشه :happy:
‌‌

پس پرشيانا جان تصميم بگير همشو يه جا بگيم يا توي چندتا پست (واسه من فرق نميكنه از اين نظر گفتم يه جا باشه كه با پست ها بيو گرافي قاطي نشه)چون فكر كنم به جز و من و شما كمتر كسي اينجا پست ميده :(...من بازم منتظر ميمونم و شما زماني كه تصميم گرفتي شروع كن به پست دادن منم از روش شما پيروي ميكنم;) ...

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
راستي به ويكي هم لينك دادم اونجا كه نوشته

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
فكر كنم به جز و من و شما كمتر كسي اينجا پست ميده :(...

خب پست ندادن دليل بر نخواندن هم نيست. ما استفاده ميكنيم از اين جملات زيبا، ممنون از همه دوستاني كه اينجا فعاليت ميكنند! :happy:

هر طور خواستيد ادامه بديد، شخصا نظرم اينه كه يه بيوگرافي خلاصه شده كنار جملات خوندن رو لذت بخش تر هم ميكنه، اگر چه گاهي فقط يك جمله زيبا هم ميتونه همون اثر رو داشته باشه. بنابراين هر طور دوست داريد انجام بديد، هيچ اجباري براي اينكه حتما يك و يا چند جمله باشه، بيوگرافي گوينده باشه يا نباشه هم نيست.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
پس پرشيانا جان تصميم بگير همشو يه جا بگيم يا توي چندتا پست (واسه من فرق نميكنه از اين نظر گفتم يه جا باشه كه با پست ها بيو گرافي قاطي نشه)چون فكر كنم به جز و من و شما كمتر كسي اينجا پست ميده :(...من بازم منتظر ميمونم و شما زماني كه تصميم گرفتي شروع كن به پست دادن منم از روش شما پيروي ميكنم;) ...

راستي به ويكي هم لينك دادم اونجا كه نوشته

شما لطف داريد به من :blush: والله نميدونم، هرجور که خودتون راحتيد، من خودم يک جمله، يک جمله ميگم، ولى‌فکر نکنم اشکالى داشته باشه اگه نحوه ى ارائه کردن ها با هم تفاوت داشته باشه، مهم اينکه نويسنده خودش از کدومش بيشتر لذت ببره :happy:

در مورد لينک ويکى‌هم منظورم اين بود که ديگه به جاى ‌نوشتن مختصر بيوگرافى ، خود اسم رو که نوشتيم، همون رو لينک کنيم به ويکى .

يا اسم رو لينک کنيم به ويکى پديا و يه توضيح نيم خطى هم مثلا تو پرانتز جلوش بنويسيم، مثلا اين شکلى :

"I would rather be an opportunist and float than go to the bottom with my principles around my neck"

Stanley Baldwin (British Politician and Prime Minister. 1867-1947)i

که هم يه توضيح کوچولو داره و هم اسم گوينده ى‌ جمله به ويکى پديا لينک شده.

البته باز هم ميگم مهم اينه که نويسنده خودش با کدوم حالتش بيشتر احساس راحتى بکنه و همون رو انجام بده چون اگه براش سخت بشه ، ممکنه اصلا قيدشو بزنه و بره :f34r:

خب پست ندادن دليل بر نخواندن هم نيست. ما استفاده ميكنيم از اين جملات زيبا، ممنون از همه دوستاني كه اينجا فعاليت ميكنند!

هر طور خواستيد ادامه بديد، شخصا نظرم اينه كه يه بيوگرافي خلاصه شده كنار جملات خوندن رو لذت بخش تر هم ميكنه، اگر چه گاهي فقط يك جمله زيبا هم ميتونه همون اثر رو داشته باشه. بنابراين هر طور دوست داريد انجام بديد، هيچ اجباري براي اينكه حتما يك و يا چند جمله باشه، بيوگرافي گوينده باشه يا نباشه هم نيست.
persiana_mer30.gif

همچنين خيلى‌خيلى ممنون از اينکه نظرتون رو هم در اينباره گفتيد ، مرسى
00000036.gif

‌‌
‌‌

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
خواهش مي كنم پرشيانا ي عزيز! ممنون از زحمات شما در اين بخش.
rose.gif

دقيقا منم موافقم، اينطوري ممكنه باعث بشيم كسي كه يك جمله شنيده و ميخواد اينجا بذاره كلا منصرف بشه. اينجا گذاشتن فقط يك quote با ذكر نام گوينده كافيه، هر كسي بسته به سليقه خودش ميتونه اون موارد بحث شده رو اضافه كنه و يا نكنه. با يكسان سازي پست ها و اينكه همه رو مجبور به در پيش گرفتن رويه خاصي بكنيم مخالفم.

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خب پست ندادن دليل بر نخواندن هم نيست. ما استفاده ميكنيم از اين جملات زيبا، ممنون از همه دوستاني كه اينجا فعاليت ميكنند! :happy:

ممنونAmadea جان شما محبت داريد به بچه ها:happy:...
چشم حتما پيشنهادتون رو مد نظر دارم ....

شما لطف داريد به من :blush: والله نميدونم، هرجور که خودتون راحتيد، من خودم يک جمله، يک جمله ميگم، ولى‌فکر نکنم اشکالى داشته باشه اگه نحوه ى ارائه کردن ها با هم تفاوت داشته باشه، مهم اينکه نويسنده خودش از کدومش بيشتر لذت ببره :happy:

در مورد لينک ويکى‌هم منظورم اين بود که ديگه به جاى ‌نوشتن مختصر بيوگرافى ، خود اسم رو که نوشتيم، همون رو لينک کنيم به ويکى .

يا اسم رو لينک کنيم به ويکى پديا و يه توضيح نيم خطى هم مثلا تو پرانتز جلوش بنويسيم، مثلا اين شکلى :

"I would rather be an opportunist and float than go to the bottom with my principles around my neck"

Stanley Baldwin (British Politician and Prime Minister. 1867-1947)i

که هم يه توضيح کوچولو داره و هم اسم گوينده ى‌ جمله به ويکى پديا لينک شده.

البته باز هم ميگم مهم اينه که نويسنده خودش با کدوم حالتش بيشتر احساس راحتى بکنه و همون رو انجام بده چون اگه براش سخت بشه ، ممکنه اصلا قيدشو بزنه و بره :f34r:

‌‌

بله الان متوجه شدم ...اينجوي هم خوبه مختصرو مفيد ...ممنون

بالا