Persiana
مدیر بازنشسته
Enjoy yourself. These are the "good old days" you're going to miss in the years ahead.
فكر كردم شايد بد نباشه قبل از اينكه از يه نفر جمله اي بزاريم يه بيووگرافي مختصر هم ازش بگيم ...چون به شخصه بعضي از اين افراد رو نميشناسم ...از اين به بعد هم سعي ميكنم كوت ها رو در يك پست خلاصه كنم ...اگه كسي مخالف هست بگه كه به صورت قبلي ادامه بدم ...
معرفى و دادن بيوگرافى مختصر ايده ى خيلى خوبيه ، البته شايد اگه به صفحه ى مربوطه شون در ويکى پديا لينک کنيم هم بد نباشه.
در رابطه با چندين کوت در يک پست هم البته بستگى به افراد مختلف داره که ببينند خوندن کدوم حالت براشون راحتتره. من به شخصه احساس ميکنم يک پست ، يک کوت برام خوندنش راحتتره و بهتر ميتونم روى جمله تمرکز کنم. حالا شايد يکى ديگه برعکس من باشه و چند جمله از يک نفر در يک پست براش راحتتر باشه :happy:
فكر كنم به جز و من و شما كمتر كسي اينجا پست ميده...
پس پرشيانا جان تصميم بگير همشو يه جا بگيم يا توي چندتا پست (واسه من فرق نميكنه از اين نظر گفتم يه جا باشه كه با پست ها بيو گرافي قاطي نشه)چون فكر كنم به جز و من و شما كمتر كسي اينجا پست ميده...من بازم منتظر ميمونم و شما زماني كه تصميم گرفتي شروع كن به پست دادن منم از روش شما پيروي ميكنم
...
راستي به ويكي هم لينك دادم اونجا كه نوشته
You can access more information on Wiki
خب پست ندادن دليل بر نخواندن هم نيست. ما استفاده ميكنيم از اين جملات زيبا، ممنون از همه دوستاني كه اينجا فعاليت ميكنند!
هر طور خواستيد ادامه بديد، شخصا نظرم اينه كه يه بيوگرافي خلاصه شده كنار جملات خوندن رو لذت بخش تر هم ميكنه، اگر چه گاهي فقط يك جمله زيبا هم ميتونه همون اثر رو داشته باشه. بنابراين هر طور دوست داريد انجام بديد، هيچ اجباري براي اينكه حتما يك و يا چند جمله باشه، بيوگرافي گوينده باشه يا نباشه هم نيست.
خب پست ندادن دليل بر نخواندن هم نيست. ما استفاده ميكنيم از اين جملات زيبا، ممنون از همه دوستاني كه اينجا فعاليت ميكنند! :happy:
هر طور خواستيد ادامه بديد، شخصا نظرم اينه كه يه بيوگرافي خلاصه شده كنار جملات خوندن رو لذت بخش تر هم ميكنه، اگر چه گاهي فقط يك جمله زيبا هم ميتونه همون اثر رو داشته باشه. بنابراين هر طور دوست داريد انجام بديد، هيچ اجباري براي اينكه حتما يك و يا چند جمله باشه، بيوگرافي گوينده باشه يا نباشه هم نيست.
شما لطف داريد به من :blush: والله نميدونم، هرجور که خودتون راحتيد، من خودم يک جمله، يک جمله ميگم، ولىفکر نکنم اشکالى داشته باشه اگه نحوه ى ارائه کردن ها با هم تفاوت داشته باشه، مهم اينکه نويسنده خودش از کدومش بيشتر لذت ببره :happy:
در مورد لينک ويکىهم منظورم اين بود که ديگه به جاى نوشتن مختصر بيوگرافى ، خود اسم رو که نوشتيم، همون رو لينک کنيم به ويکى .
يا اسم رو لينک کنيم به ويکى پديا و يه توضيح نيم خطى هم مثلا تو پرانتز جلوش بنويسيم، مثلا اين شکلى :
"I would rather be an opportunist and float than go to the bottom with my principles around my neck"
Stanley Baldwin (British Politician and Prime Minister. 1867-1947)i
که هم يه توضيح کوچولو داره و هم اسم گوينده ى جمله به ويکى پديا لينک شده.
البته باز هم ميگم مهم اينه که نويسنده خودش با کدوم حالتش بيشتر احساس راحتى بکنه و همون رو انجام بده چون اگه براش سخت بشه ، ممکنه اصلا قيدشو بزنه و بره :f34r: