• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

beta.toolbar.msn.com

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
ببین اگر مایکروسافت به خاطر قیمت پایین تونست باعث گسترش استفاده از کامپیوتر بشه حالا لینوکس(با یه مقدار پیشرفت بیشتر) هم می تونه.
اما واقعا حسن مایکروسافت غیر از اون چی می تونه باشه؟ ببین من با خیلی مخالفهای مایکروسافت فرق دارم... من به مایکروسافت فحش نمی دم بعد برم با #C برنامه روی Mono بنویسم! به نظر من Mono تنها در صورتی که باعث یک Binary Compatibility بشه خوبه نه بیشتر.دوست ندارم KDE و Gnome از خیلی نظرها کپی شده از رابط ویندوز که خودش کپی بوده باشن! خلاصه اگر می خوای افکار منو نقد کنی منو قاطی بقیه مخالفهای مایکروسافت نکن من یک خل و چلیم که لنگه نداره :lol: ;)
موفق باشی.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از irgamer :
ببین اگر مایکروسافت به خاطر قیمت پایین تونست باعث گسترش استفاده از کامپیوتر بشه حالا لینوکس(با یه مقدار پیشرفت بیشتر) هم می تونه.
اما واقعا حسن مایکروسافت غیر از اون چی می تونه باشه؟ ببین من با خیلی مخالفهای مایکروسافت فرق دارم... من به مایکروسافت فحش نمی دم بعد برم با #C برنامه روی Mono بنویسم! به نظر من Mono تنها در صورتی که باعث یک Binary Compatibility بشه خوبه نه بیشتر.دوست ندارم KDE و Gnome از خیلی نظرها کپی شده از رابط ویندوز که خودش کپی بوده باشن! خلاصه اگر می خوای افکار منو نقد کنی منو قاطی بقیه مخالفهای مایکروسافت نکن من یک خل و چلیم که لنگه نداره :lol: ;)
موفق باشی.
Gamer عزيز شاهد از غيب رسيد!!!نظرت در باره اينكه اپل realPlayer رو غير قابل اجرا كرده چيه!!
بابا ما ماكرو سافتيا حداقل رقابت سالم ميكنيم!!شما از بيخ انحصاريش كرديد!!! :happy:
:D :D :D
در مورد بالا هم اگه امكان داره دوباره بنويسشون چون فكر كنم موقع نوشتنشون احساساتي شدي!!يه مقدار نا مفهومه! ;)
مسلما اين كار بسيار كوچيكيه!!اگه اپل وبقيه شركتهاي كامپيوتري اين كارو نكردند به دليل اين بود حوصلشو نداشتند!
و بعد يه شركت كوچيك به نام Microcomputers-software اومد تاجو تختشونو به خطر انداخت!!
از همونجا مشخص شد كه ويندوز و ساير محصولات ماكرو سافت بو ميدهند و خيليم خوب نيستند!
ماكرو سافت به اهدافش كاملا رسيده!!دهه نود اين بود "در هر خانه يك كامپيوتر" كه حتي اين هدف ايران رو هم متحول كرد!
و حالا آسان كردن همه
ديگه حوصله ندارم!
بيخيال ;)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
در مورد بالا هم اگه امكان داره دوباره بنويسشون چون فكر كنم موقع نوشتنشون احساساتي شدي!!يه مقدار نا مفهومه!
مال خودم بدتره!!!! :D :D :D :D :D

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
Gamer عزيز شاهد از غيب رسيد!!!نظرت در باره اينكه اپل realPlayer رو غير قابل اجرا كرده چيه!!
ببین جریان real اینه که رییس real نامه ای به استیو جابز نوشت و خواست این امکان رو فراهم کنن که آهنگای فروشگاه موسیقی real هم بر روی iPod اجرا بشن و خلاصه مقابل مایکروسافت با هم متحد بشن،اما اپل اعلام کرد که قصد انجام چنین کاری رو نداره.نتیجه این شد که چند وقت بعد real با نسخه جدید Real Player تکنولوژی Harmony رو منتشر کرد که تکنولوژی محافظت از حقوق دیجیتالی موجود در iPod رو دستکاری می کرد و این یه جور هک کردن iPod برای کسب سود بیشتر توسط Real بود.بعد از این عمل اپل اعلام کرد که از این کار Real شوکه شده و آن را یک هک غیر قانونی به iPod می داند و در بروزرسانی آینده iPod حتما نرم افزار Real دیگر بر روی iPod عمل نخواهد کرد. اگر اپل شل می گرفت اونوقت شرکتهای موسیقی که به اپل اعتماد کرده بودن اعتمادشون رو نسبت به اپل و تکنولوژی حفاظت از حقوق دیجیتالیش از دست می دادن. در هر صورت اپل iPod و iTunes و iTunes Music Store رو همه رو با هم ساخته و هماهنگشون کرده و می خواد کنترل اوضاع هم دست خودش باشه.اما مایکروسافت چی. مایکروسافت می گه مردم باید چندین انتخاب داشته باشن و ما تکنولوژیمون رو به همه شرکتهای سازنده Music Player با قیمتی مناسب عرضه می کنیم.نتیجه اش چی می شه اینکه هر پخش کننده ای که خریدی از تکنولوژِی مایکروسافت استفاده می کنه درست مثل اتفاقی که برای PC ها افتاد. فرق نمی کرد از IBM می خری یا HP یا Compaq و یا... روی همه اشون سیستم عامل مایکروسافت نصب بود.این انحصار واقعیه نه اون کار اپل.در ضمن من مطمئن نیستم همون اتفاق قبلی درمورد Music Player ها هم رخ بده چون اکثریت بازار چه در پخش کننده چه در فروشگاه موسیقی دست اپل هست. مدل های آینده iPod هم با سایزی باز هم کوچکتر و ارزانتر از مدل های قبلی انتخاب مناسبی در مقابل سایر پخش کننده ها خواهند بود. به قول سخنگوی اپل مایکروسافت انتخاب مشتری های اونارو دوست نداره واسه همین می خواد انتخابهای جدیدی به اونها بده :lol: در ضمن برطبق مصاحبه ای که استیو جابز کرده بود 70 درصد دست اونها و فرمت AAC هست حالا اگر روزی هم WMA در بازار رشد کرد به خاطر ساختار قابل بروزرسانی نرم افزاری iPod خیلی راحت امکان پخش کردن WMA هم به اون اضافه می شه تا چیزی از رقیبها کم نداشته باشه.
بابا ما ماكرو سافتيا حداقل رقابت سالم ميكنيم!!شما از بيخ انحصاريش كرديد!!!
من به اپل علاقه دارم و شما به مایکروسافت اما این دلیل نمی شه که شما بگی "شما از بیخ انحصاریش کردید!" چون من خودم رو اونقدر با اپل نردیک و همکار نمی دونم که خودم رو جزئی از کادرش بدونم ;)
در مورد بالا هم اگه امكان داره دوباره بنويسشون چون فكر كنم موقع نوشتنشون احساساتي شدي!!يه مقدار نا مفهومه!
مال خودم بدتره!!!!
من سعی می کنم احساساتی جواب ندم و گمان می کنم که شما هم بر طبق احساسات جواب داده باشی. دلیل اینکه خیلی خلاصه جواب دادم این بود که حوصله بحث رو نداشتم.اما اگر بخوام توضیح اضافه بدم Mono رو که می دونی پیاده سازی باز متن .net framework با حمایت مالی Novell برای سکوهای مختلفه.حالا Novell با استفاده از Mono و زبان برنامه نویسی #C ابزاری به اسم Beagle برای لینوکس نوشته که امکان index کردن فایلها و و جستجو بر طبق موئلفه ها رو می ده.(که فعلا در مقطع خیلی آزمایشی و اولیه است) حالا به نظر من اگر به جای #C یک گزینه دیگه انتخاب می کردن بهتر بود.در مورد Binary Compatibility هم منظورم اینه که یعنی اگر Mono باعث بشه برنامه هایی که با .net نوشته می شن بر روی سایر سکوها مثل لینوکس هم بدون هیچ تغییری یا با تغییرات جزئی اجرا بشن این خیلی خوبه.
درمورد KDE و Gnome هم اگر دقت کنی از خیلی نظرها بیش از حد به رابط ویندوز شبیه هستن اونم از رابط سیستم عاملی که خودش پایه و اساسش کپی برداری و چشم و هم چشمی با رقیبان بوده! این از این نظر که کاربران ویندوز خیلی راحت تر می تونن به لینوکس مهاجرت کنن خوبه اما اگر خلاقیت بیشتری به کار می رفت بهتر بود.
مسلما اين كار بسيار كوچيكيه!!اگه اپل وبقيه شركتهاي كامپيوتري اين كارو نكردند به دليل اين بود حوصلشو نداشتند!
و بعد يه شركت كوچيك به نام Microcomputers-software اومد تاجو تختشونو به خطر انداخت!!
از همونجا مشخص شد كه ويندوز و ساير محصولات ماكرو سافت بو ميدهند و خيليم خوب نيستند!
ببین اپل بعد از رفتن استیوجابز و بخشی از کادر باهاش بعدش هم بخش مهم دیگه ای از کادر اپل که Be رو تاسیس کردن و همچنین اشتباهات و نادونی اسکات مک نیلی باعث شد اپل بازار رو به IBM و مایکروسافت واگذار کنه. اما استیو جابز بعد از برگشت به اپل و با تجربه OpenSTEP پروژه Rhapsody رو راه انداخت که در حقیقت OpenSTEP + رابط Mac OS و... بود.این سیستم عامل دو نسخه x86 و PowerPC با امکانات یکسان داشت و همچنین ابزارهای برنامه نویسی Cross Platform مثل YellowBox حتی نسخه ویندوز!.اما وقتی نسخه x86 تقریبا آماده استفاده بود شرکتهای مهم نرم افزاری مثل Microsoft,Adobe,Macromedia و... اعلام کردن که علاقه ای برای نوشتن برنامه برای نسخه x86 ندارن و اون موقع هم که برنامه های بازمتن مثل الان زیاد و پیشرفته نبودن و یه سیستم عامل هرچه قدر هم خوب باشه بدون نرم افزار می میره واسه همین اپل نسخه x86 رو متوقف کرد و نسخه PowerPC شد Mac OS X Server که حالا کاری به اونش نداریم.اینم یکی از نمونه های انحصارگری مایکروسافت بود!
ماكرو سافت به اهدافش كاملا رسيده!!دهه نود اين بود "در هر خانه يك كامپيوتر" كه حتي اين هدف ايران رو هم متحول كرد!
و حالا آسان كردن همه
ديگه حوصله ندارم!
بيخيال
مایکروسافت به بعضی اهدافش رسیده و بعضی ها هم اصلا نرسیده و بعضی هاشم امیدواره در درازمدت بهشون برسه.در هر صورت اهداف مایکروسافت تنها اون چیزی نیست که بیل گیتس یا استیو بالمر و... میان با لبخند به ما در همایشها اعلام می کنن!
منم حوصله نداشتم اما مفصل نوشتم چون ظاهرا خلاصه نوشتنم بسیار افتضاحه!
موفق باشی.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
متقاعد شدم.
بسيار عالي وكامل بود. :)
من به اپل علاقه دارم و شما به مایکروسافت اما این دلیل نمی شه که شما بگی "شما از بیخ انحصاریش کردید!" چون من خودم رو اونقدر با اپل نردیک و همکار نمی دونم که خودم رو جزئی از کادرش بدونم
با توجه به اينكه ميدونستي من به شوخي گفتم اندكي شيطنت آميز بود ;) :D
ولي بازم ممنونم روشن شدم گرچه ...............

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
من انتظار ندارم نظر شما کلا عوض بشه و شما هم احتمالا برای من این انتظار رو نداری ;)
این بحث بیشتر برای این بود که بعضی سوءتفاهم هایی که درمورد اپل برای شما پیش اومده بود و من درباره مایکروسافت برطرف بشه که نمی دونم چقدر فایده داشت اما همین که مثل بحث های مشابه به دعوا نکشید خدا رو شکر ;)
با توجه به اينكه ميدونستي من به شوخي گفتم اندكي شيطنت آميز بود
:blush: :devil: :lol:
موفق باشی. :)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
راستي گيمر!!جريان اپل و لوگو سيب گاز زده و كارمندان اخراجي IBM درسته؟
اگه درست باشه كه خيلي جالبه!! :)

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
منظورت دقیقا کدوم جریانه؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
پس درست نيست حتما ديگه !!
چون من شنيده بودم خالقين شركت اپل از كارمنداي اخراجي IBM بودند و بخاطر اعتراض به اين كار
لوگو شون يه سيب گاز زده است!(به معني اينكه ما رو مثل يه سيبي كه نيمه خورده شده بيرون انداختند!)

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
ولا تا اونجایی که من می دونم Steve Jobs و Steve Wozniak خالقان اولین کامپیوتر شخصی و موسسین Apple بودن که استیو جابز در ATARI کار می کرد و بازی که نوشته بود اتفاقا پرفروش شده بود و استیو وزنیاک هم کارمند HP بود.وقتی با هم این کامپیوتر رو در گاراژ خونه پدری استیو جابز اختراع کردن پیش رییس هاشون بردن اما هیچ کدوم از اون 2 شرکت اونارو جدی نگرفتن و واسه همین اونا خودشون شرکت مستقل تاسیس کردن. وقتی هم که IBM وارد بازار کامپیوترهای شخصی شد آگهی دادن و خوش آمد گفتن! حالا از روز اول لوگوی اپل این شکلی بوده یا نه نمی دونم اما سال 1984 که مکینتاش معرفی شد این شکلی بود دهه هفتاد رو نمی دونم.
موفق باشی :)

بالا