اشتباه از من بود من تایپیکتونو کامل نخوندم فکر کردم شما ادمین یک سایت که ادعای کار کردن با فارکس رو میکنید هستی که اومده سایتشو تبلیغ کنه بگه من الم و من بلم و صد درصد هست ضرر نمیکنید مثل اقای مسعود نمازی که کلی وقت کار کرد همه که اعتماد کردن پول همشونو خورد و یه ابم روش ملتو اونموقع حواسم نبود یه هایپ معرفی کردید از نظر منم سرمایه گذاری تو هایپ با مبلغ مناسب نه زیاد موردی نداره خیلی ها هستند که سود میکنند اگر کسی دقت کنه سود میکنه ولی طمع کنه ضرر میکنه شرمنده که درست متوجه نشدم اولش منظوری به خود شما نداشتم فک کردم ادمین هستید
أشكال نداره دوست عزيز
و ممكنه واسه هركسي پيش بياد
من لينك رفرال دادم و اگر ادمين بودم،لينك خودمو نميدادم
خخخخخخ
هايپ زدنش كاري نداره،ولي وقتي انسان( بنده) نميتونم سود هارو دربيارم،اشتباه محض هست اگر بزنم
متاسفانه يكي از علل اسكم شدن بعد از كلاهبرداري( همه براي كلاهبرداري نميان و سايت نميزنن)همين عدم بي برنامه بودن هست كه علت دوم اسكم شدنه
وقتي اعتماد به سايت بالا بره،در نتيجه ورودي سايت هم زياد و زيادتر ميشه و عامل بي برنامه بودن ادمين واسه سود پولا، باعث اسكم شدن سايت ميشه
يعني ادمين از اول قصدش دزدي و كلاهبرداري نبوده،بلكه بي برنامه بودن باعث اسكم شده
نمونش رو ميشه تو سايتاي با عمر بالا مشاهده كرد
از طرفي بنده هم مثل خود شما به فكر ضرر و زيان دوستان هستم
چون كسي ضرر كنه،انگار من ضرر دادم و كسي سود كنه،سود خودم ميدونم
نمونه شما رو من بارها ديدم و متاسفانه دنياي نت با تمام خوبي هايي كه داره ولي خيلي ها كه ساده باشن،گول ميخورن
تو يكي از انجمن ها كه الان فيلتر شده ،يه شخصي دقيقا همين كاري كه شما فرموديد رو انجام داد
البته با وعده هاي ماينينگ و استخراج بيت
كه كلي پول بالا كشيد و اخرش هم در رفت و گم شد
ولي بنده نظرم اينه كه افراد ماشالله همه عقل و فهم دارند و بهتره قبل هر كاري خوب فكر كنند و بعد اگر ديدن با عقل جور درمياد و نفعي توشه،فعاليت كنند
نه اينكه زود و سريع متقاعد بشند
حتي اگر من هم چيزي ميزنم ،قبلش خوب فكر كنند و بعد اقدام كنند
كه من شرمندشون از بابت معرف بودن نشم
واقعا جاي خوشحالي داشت كه تونستم با شخص شخيصي چون شما اشنا بشم
انشالله كه هميشه موفق و پيروز باشيد