• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

blackberry torch 9810

biostar

Registered User
لایک‌ها
32
کمتر بدی میخرمش
قبول دارم قیمتت خوبه ولی با این قیمت ترجیح میدم 9900 بگیرم

قیمت مد نظرت رو پ.خ کن

همونطور که اول تاپیک هم گفتم فعلا یه مشتری داره و گوشی ر برای تست برده

اگر کنسل شد با شما هماهنگ میکنم

Ventes

Registered User
لایک‌ها
4
چطوری از Appworld دانلود میکنی ؟
من 9900 که داشتم یه اپ مجانی هم نتونستم بگیرم

پ خ کردم

biostar

Registered User
لایک‌ها
32
چطوری از Appworld دانلود میکنی ؟
من 9900 که داشتم یه اپ مجانی هم نتونستم بگیرم

پ خ کردم

یک اکانت بلک بری میسازی در سایتش ، بعد گوشی رو متصل میکنی به کامپیوتر ، در سایت بلک بری گوشی شناسایی میشه ، بعد هر نرم افزاری که خواستی رو انتخاب و سینک میکنی
من نزدیک 50 تا اپلیکیشن نصب کردم

راه دیگش هم اینه که برنامه desktop بلک بری رو دانلود کنی (BlackBerry Desktop Software) بعد برنامه ها رو به صورت package که تو اینترنت پر هست ، دانلود و از طریق این نرم افزار بریزی روی گوشی !
مثلا در تورنت ها پکیج های 500 مگی از اپلیکیشن ها هست..

راه دیگش هم اینه که با گوشی V-P-N بزنی و هم از فیس بوک و .. بتونی راحت استفاده کنی و هم از APPWORLD

کلا نصب نرم افزارش راحت تر از اندروید هم هست !

Ventes

Registered User
لایک‌ها
4
یک اکانت بلک بری میسازی در سایتش ، بعد گوشی رو متصل میکنی به کامپیوتر ، در سایت بلک بری گوشی شناسایی میشه ، بعد هر نرم افزاری که خواستی رو انتخاب و سینک میکنی
من نزدیک 50 تا اپلیکیشن نصب کردم

راه دیگش هم اینه که برنامه desktop بلک بری رو دانلود کنی (BlackBerry Desktop Software) بعد برنامه ها رو به صورت package که تو اینترنت پر هست ، دانلود و از طریق این نرم افزار بریزی روی گوشی !
مثلا در تورنت ها پکیج های 500 مگی از اپلیکیشن ها هست..

راه دیگش هم اینه که با گوشی V-P-N بزنی و هم از فیس بوک و .. بتونی راحت استفاده کنی و هم از APPWORLD

کلا نصب نرم افزارش راحت تر از اندروید هم هست !
سلام
راه اول : توی راه اول مشکل Career میگیره یعنی زمانی که ایرانسل یا همراه اول رو شناسایی کنه میگه شما تحریم شدید .
خوب فکری که من کردم این هست که سیم کارت رو در میاورم بعد از دراوردن سیم کارت موقع اضافه کردن اپ ارور داد مبنی بر اینکه اول سیم کارت رو بزارید ما Career رو چک کنیم پس بازم به در بسته خوردیم.

راه دوم : بله حق با شماست

راه سوم : بنده نتونستم توی گوشی از وی پی ان استفاده کنم چون همچین قابلیتی توی 7.1 بولد 9900 ندیدم این موردم میشه توضیح بدی ؟

و اما با حرفایی که زدی من بزرگترین اشتباه زندگیم رو کردم با فروش 9900
یه پیشنهادم هم توی پ خ فکر کن

مرسی

بالا