پیام جان شرمنده !به نقل از PersianPC :سالار جان ، منظور من این نبود ! من کوچیک تو هم هستم ...
بابا اخه چرا شما 2 تا اینقدر به جون هم میفتید ؟!
:blush:![]()
به نقل از reptaares :خوب ممکن هست یک سایت تحت نظر پلیس اینترنتی باشه که بیشتر اونا هستند
و گرفتنش کاری نداره چون اطلاعات قویه و راحت آدرس شما را گیر مییاره
و دیگر سایتهایی ممکن حق کپی و رایت رو فقط خودشان داشته باشند
به نقل از mamalionline :پیام جان شرمنده !
خدایی تقصیر من نیست سالار رو گیر نمیارم !
میتونی بیشتر توضیح بدی که چطوری دره سایتو تخته میکنن اخه با این حرفهای که شما زدید درباره تخته کردن سایت من ترسیدم اخه من نسخه2.3 ipb رو دانلود کردم میترسم بزارم میشه بیشتر توضیح بدی که چطوری دره سایتو تخته میکنن یعنی با خود ما کاری ندارنبه نقل از sama_sally :بابا باشه؛ قبول؛ من قبلا که از vBulletin نال شده استفاده میکردم؛ vb مچمو گرفت و در سایتمو تخته کرد!
(اونم برای این بود که یه بابای نامردی گور به گور شده ای ما رو لو داده بود!)
به نقل از taksoftware :میتونی بیشتر توضیح بدی که چطوری دره سایتو تخته میکنن اخه با این حرفهای که شما زدید درباره تخته کردن سایت من ترسیدم اخه من نسخه2.3 ipb رو دانلود کردم میترسم بزارم میشه بیشتر توضیح بدی که چطوری دره سایتو تخته میکنن یعنی با خود ما کاری ندارن
به نقل از amnhak :بابا بیخودی به هم گیر ندین تو رو به جون ----------------->>> دوست دخترتون
خلاص!
سالار جواب ایملام رو بده بابا جان.
فورومت رو میخوای درست کنی یا نه؟
من اینجا بیدم !به نقل از mamalionline :سلام
سالار جان منظورم این هست
http://www.kimiahost.com/domain/regdomain.php
نه چیز دیگه ای !!!!
پیام بیا وسط .
منظورم این بود که مثل اینکه یکی میخواد منو بپیچونه !به نقل از PersianPC :من اینجا بیدم !
مثل اینکه منو نمیبینن !
به نقل از PersianPC :من اینجا بیدم !
مثل اینکه منو نمیبینن !
به نقل از sama_sally :ببین مملی با کله میام تو صورتت ها!!!
پیام یه زنگ به من بزن این مملی که تو گوشش نمیره
09144424309
مملی جان ! دم شما گرم !منظورم این بود که مثل اینکه یکی میخواد منو بپیچونه !
متوجه شدی ؟
البته تا مقداری حل شده و منتظر تماس بعضی از بروبچی هستم که قول دادن !!!
باسه بچه تهرون اونم از نو ترکش شاخ بازی درنیاری بهتره !به نقل از sama_sally :ببین مملی با کله میام تو صورتت ها!!!
پیام یه زنگ به من بزن این مملی که تو گوشش نمیره
09144424309
خواهش میکنم ! انجام وظیف بود . بالاخره تو برنامه را به ما دادی باید م ما پیگیر میشدیم !به نقل از PersianPC :
مملی جان ! دم شما گرم !
اقا خیلی زحمت کشیدی ! دمت گرم که فکر ما بودی !
با سالار هم صحبت کردم ، مساله رفع شد ...
به نقل از mamalionline :باسه بچه تهرون اونم از نو ترکش شاخ بازی درنیاری بهتره !
حالا چی شده که میخوای با کله بزنی !
درثانی کی باتو بود منظورم همون کیمیا هست ! (مستقیم)
به نقل از sama_sally :من کلا" از دیروز اعصاب معصاب درست حسابی ندارم دلیلشو به پیام هم گفتم ؛ پس حتی المقدور این چند روزه زیاد به پرو پاچه ی من نپیچید که بدجوری سیمام به هم میخوره...:hmm: