• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

captcoinکوین جدید بدون نیاز به دستگاه استخراج

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
من آماتور ، شما کار بلد حالا شما کجارو گرفتی؟

اینقد قد نباش
مگه گفتم به من یاد بده؟

کدوم ...... ی گفت من نئوباکس تسک میزنم؟ بگو بیاد ببینم چی میگه:D

بعدش اون پله کوین رو که به قول خودت قلابی هست رو شما معرفی کردی من هم چند بار بیشتر زیر مجموعه خودم نشدم(3-4 بار) چون اصلا پولی توش نبود پشیمون شدم فقط تو تاپیک فعال بودم.

پس خودت هم قبول داری چه روش مسخره ای رو معرفی کردی

بعد تازه جدیدا من دارم اینقد درمیارم قبلا کمتر بود محض اطلاع

من تو دنیای فیزیکی 2 میلیون در میارم نه مجازی چشما ....رتو باز کن عزیزم تا ببینی چی نوشتم
دوم همونظور که به من ربطی نداره شما بت میکنی به شما هم ربطی نداره من چی معرفی میکنم حالا زروت گرفته رفیق چشمات نمیبینه اون کد کپچا اخری رو وارد کنی به من چه قول میدم الان دنبال اینی چطور از این سایتی که من معرفی کردم کسب درامد کنی.
در مورد الاف بودن مطمئنم تو هم یه دانشجوی الافی که تو اینترنت سیر میکنی غیر این نیست پس زیاد به خودت نبال سعی کن تو این تایپیک پیدات نشه تا منم تو تایپیک تو پیدام نشه بچه شیر

صادق من هستم اون شمایی که دیدم تو یکی از پستات نوشته بودی من از اینترنت پولی در نمیارم بلکه ضرر هم میکنم الان اومدی میگی 1.5 تا 2 ملیون درمیارم میخوای حتی عکسشم برات میزارم

بیکارم مگه 10 ساعت بشینم؟ شما وقتشو داری میتونی من ندارم!

اینقد بت بت نکن دوس دارم میبندم دوس ندارم نمیبندم به کسی هم مربوط نمیشه!

فک کردی من دارم به تو پز میدم که آره من اینقد درمیارم؟ اونم تو دنیای مجازی؟:general304:

کی هستی مگه؟ من کیم مگه؟:D

پله کوین رو فقط واسه امتحان کردن رفتم سمتش وگرنه میدونم که از سایتی های که تو معرفی میکنی آبی گرم نمیشه

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
من تو دنیای فیزیکی 2 میلیون درامدمه دقت کن اون چجشمای نابیناتو باز کن تا ببینی چی نوشتم بعد نظر بده.
دوم به من ربطی نداره شما بت میکنی و نیز به توم هم ربطی نداره من چی معرفی میکنم و دیگم چون طرحهام خوب نیست چیزی معرفی نمیکنم از مدیر میخوام این تایپیک رو حذف کنند خودمم ویرایشش میکنم

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
من تو دنیای فیزیکی 2 میلیون درامدمه دقت کن اون چجشمای نابیناتو باز کن تا ببینی چی نوشتم بعد نظر بده.
دوم به من ربطی نداره شما بت میکنی و نیز به توم هم ربطی نداره من چی معرفی میکنم و دیگم چون طرحهام خوب نیست چیزی معرفی نمیکنم از مدیر میخوام این تایپیک رو حذف کنند خودمم ویرایشش میکنم

باشه بابا 2 میلیون درامدته تو راس میگی من کورم.

کار خوبی میکنی:)

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
همونطور که میبینید قیمت این کوین افزایش چشم گیری داشته و دیشب تا 5000 ساتوشی هم رسید و الان که دارم این پست رو میدم 4100 ساتوشی هست یعنی شما در هر دقیقه دو بار میتونید کپچا رو بزنیداگر مثل من سریع بزنید ;) و حدود 10 هزار ساتوشی تو یک دقیقه کاسب بشید به نرخ الان گرچه باز هم من تضمین میکنم قیمتش بالاتر همک خواهد رفت حداقل تا 15 الی 20 هزار ساتوشی بالا میره فعلا بهترین راه درامد همینه از لینک زیر مجموعه گیری زیر وارد بشید و عضو بشید چون اگر از لینک زیر مجموعه گیری استفاده کنید درامدتون 10 درصد بیشتر خواهد بود برای تشویق افراد جهت عضویت با لینک زیر مجموعه گیری است
http://gfh5m11m.CAPTcoin.com
اول هم کیف پول رو دانلود کنید بازش کنید و ادرس کیف پولتون رو در صفحه کپتا کوین پیست کنید استارت رو بزنید و شروع به جمع کردن سکه بکنید و در دو صرافی قابل تبدیل به بیت کوین است.
ولی نفروشید که باز هم از این گرونتر میشه کیف پول رو هم از این ادرسhttp://captcoin.com/resources.html
دانلود کنید برای ویندوز

Last edited:

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
از اقای لرد بت هم عذر میخوام من تقصیر من نیست من اعصاب ندارم زود میریزم به هم دست خودم نیست برا همه همینطورم حتی خانمم یا مادرم زود میریزم به هم شرمنده

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
حدود 34 روز دیگر استخراجش به اتمام میرسه و حدود 14 روز دیگه از نصف سکه به ربع سکه میرسه درامدش و ده روز اول 1 سکه میداد بابت هر بار حل کپچا این موقعیت رو از دست ندید

حتی به نرخ روز هم بخواید بفروشید حدودا 40 تا سکشو که به دست بیارید که در عرض 1 ساعت چند دقیقه بیشتر میشه به دست اورد که یک دلار میشه یعنی حدودا ساعتی یک دلار به نرخ روز ولی بازم میگم نفروشید که از این باز هم گرون میشه نرخش از 10 روز پیش تا حالا ده برابر افزایش داشته

shadi1995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
اگر از لینک زیر مجموعه گیری استفاده کنید درامدتون 10 درصد بیشتر خواهد بود برای تشویق افراد جهت عضویت با لینک زیر مجموعه گیری است
منظورتون جیه؟ یعنی ۱۰ درصد شما به حساب ما واریز میکنی؟

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
منظورتون جیه؟ یعنی ۱۰ درصد شما به حساب ما واریز میکنی؟
نه اگر با لینک زیر مجموعه گیری شروع به کار کنید تو این سایت خودش ده درصد سود بیشتری میده بابت حل کپچا ولی غیر اینصورت کمتر میده

l2eza

Registered User
لایک‌ها
39
این که 2هفته طول میکشه نرم افزارش بلوک ها رو دانلود کنه، حساب آنلاین سراغ نداری؟!

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
این که 2هفته طول میکشه نرم افزارش بلوک ها رو دانلود کنه، حساب آنلاین سراغ نداری؟!
یکی بچه ها اومده ادرس صرافی رو داده برای جمع کردن این سکه و از کیف پول استفاده نکرده گرچه کیف پولش خودش سود میده پوه پولت در عوض انلاین بودن.
شما هم میتونی همون کارو بکنی تقریبا هر 4 الی 6 ساعت کوینهای به دست اومده رو واریز میکنه اتومات بلوکهاش 3 ساعته میرسه اخر سه روز چیه مگه اینترنت 64 بایت داری پسر

l2eza

Registered User
لایک‌ها
39
داداش دمت گرم خدایی
من یه 60،70 دلاری بیت کویین داشتم ریختم صرافی capt به قیمت 4100 خریدم 2 دقیقه بعد شد 10000 :-o پولم دوبله شد تو 2 دقیقه، ایول داری

shadi1995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
من دیروز زیرمجموعه شما شدم و الان با اجازتون میخام تو تاپیک خودم لینک ریفرالمو بذارم.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
من حوصلم نکشید از روز اول بزارم بلوک ها رو بگیره امروز تازه تموم شد
اما خیلی کیف پول سنیگینه اجراش که میکنم کلی میکشه بیاد بالا
آدرسش رو صفحه اصلیش نیست من رفتم تو قسمت دریافت اونجا یک ادرس بود همین آدرس کیف پولمه ؟

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
من حوصلم نکشید از روز اول بزارم بلوک ها رو بگیره امروز تازه تموم شد
اما خیلی کیف پول سنیگینه اجراش که میکنم کلی میکشه بیاد بالا
آدرسش رو صفحه اصلیش نیست من رفتم تو قسمت دریافت اونجا یک ادرس بود همین آدرس کیف پولمه ؟
اره همون ادرس برا دریافت است

• Like
Reactions: vbd

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
خوبه تایپیک صاحب هم پیدا کرد ولله.میتونید یک تایپیک جدابزنید

میتونند دوستان به این ادرس برند و رای بدن https://hitbtc.com/vote تا هر 24 ساعت یک رای برای هر ای پی تا قیمتش بره بالا وقتی ثبت بشه به سایت بیت ترکس هم میتونید برید و رای به مدیرش ایمیل بزنید تا این کوین رو اضافه کنه که قیمتش بالاتر بره اگر چند تا صرافی اضافه بشه بهتر میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا