اره داره
برو کوین جمع کن نگو چیست کوین که سرمایه ی بزرگیست کوین
اره داره
من آماتور ، شما کار بلد حالا شما کجارو گرفتی؟
اینقد قد نباش
مگه گفتم به من یاد بده؟
کدوم ...... ی گفت من نئوباکس تسک میزنم؟ بگو بیاد ببینم چی میگه
بعدش اون پله کوین رو که به قول خودت قلابی هست رو شما معرفی کردی من هم چند بار بیشتر زیر مجموعه خودم نشدم(3-4 بار) چون اصلا پولی توش نبود پشیمون شدم فقط تو تاپیک فعال بودم.
پس خودت هم قبول داری چه روش مسخره ای رو معرفی کردی
بعد تازه جدیدا من دارم اینقد درمیارم قبلا کمتر بود محض اطلاع
من تو دنیای فیزیکی 2 میلیون در میارم نه مجازی چشما ....رتو باز کن عزیزم تا ببینی چی نوشتم
دوم همونظور که به من ربطی نداره شما بت میکنی به شما هم ربطی نداره من چی معرفی میکنم حالا زروت گرفته رفیق چشمات نمیبینه اون کد کپچا اخری رو وارد کنی به من چه قول میدم الان دنبال اینی چطور از این سایتی که من معرفی کردم کسب درامد کنی.
در مورد الاف بودن مطمئنم تو هم یه دانشجوی الافی که تو اینترنت سیر میکنی غیر این نیست پس زیاد به خودت نبال سعی کن تو این تایپیک پیدات نشه تا منم تو تایپیک تو پیدام نشه بچه شیر
صادق من هستم اون شمایی که دیدم تو یکی از پستات نوشته بودی من از اینترنت پولی در نمیارم بلکه ضرر هم میکنم الان اومدی میگی 1.5 تا 2 ملیون درمیارم میخوای حتی عکسشم برات میزارم
بیکارم مگه 10 ساعت بشینم؟ شما وقتشو داری میتونی من ندارم!
اینقد بت بت نکن دوس دارم میبندم دوس ندارم نمیبندم به کسی هم مربوط نمیشه!
فک کردی من دارم به تو پز میدم که آره من اینقد درمیارم؟ اونم تو دنیای مجازی؟:general304:
کی هستی مگه؟ من کیم مگه؟
پله کوین رو فقط واسه امتحان کردن رفتم سمتش وگرنه میدونم که از سایتی های که تو معرفی میکنی آبی گرم نمیشه
من تو دنیای فیزیکی 2 میلیون درامدمه دقت کن اون چجشمای نابیناتو باز کن تا ببینی چی نوشتم بعد نظر بده.
دوم به من ربطی نداره شما بت میکنی و نیز به توم هم ربطی نداره من چی معرفی میکنم و دیگم چون طرحهام خوب نیست چیزی معرفی نمیکنم از مدیر میخوام این تایپیک رو حذف کنند خودمم ویرایشش میکنم
منظورتون جیه؟ یعنی ۱۰ درصد شما به حساب ما واریز میکنی؟اگر از لینک زیر مجموعه گیری استفاده کنید درامدتون 10 درصد بیشتر خواهد بود برای تشویق افراد جهت عضویت با لینک زیر مجموعه گیری است
نه اگر با لینک زیر مجموعه گیری شروع به کار کنید تو این سایت خودش ده درصد سود بیشتری میده بابت حل کپچا ولی غیر اینصورت کمتر میدهمنظورتون جیه؟ یعنی ۱۰ درصد شما به حساب ما واریز میکنی؟
یکی بچه ها اومده ادرس صرافی رو داده برای جمع کردن این سکه و از کیف پول استفاده نکرده گرچه کیف پولش خودش سود میده پوه پولت در عوض انلاین بودن.این که 2هفته طول میکشه نرم افزارش بلوک ها رو دانلود کنه، حساب آنلاین سراغ نداری؟!
هر جور راحتی رفیقمن دیروز زیرمجموعه شما شدم و الان با اجازتون میخام تو تاپیک خودم لینک ریفرالمو بذارم.
اره همون ادرس برا دریافت استمن حوصلم نکشید از روز اول بزارم بلوک ها رو بگیره امروز تازه تموم شد
اما خیلی کیف پول سنیگینه اجراش که میکنم کلی میکشه بیاد بالا
آدرسش رو صفحه اصلیش نیست من رفتم تو قسمت دریافت اونجا یک ادرس بود همین آدرس کیف پولمه ؟