• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CD, DVD زیرنویس فارسی فیلم های در خواستی شما بر روی

sahab_9042

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من فیلم های در خواستی شما رو با مناسب ترین هزینه در کمترین زمان و با بهترین کیفیت زیر نویس فارسی
می کنم . در صورت تمایل اسم فیلم ها رو برام ایمیل کنید. در کمترین زمان فیلم برای شما فرستاده می شود .آدرس ایمیل من [email protected]

iycs_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا اعلام کنید برای زیرنویس هر فیلم چقدر دستمزد می گیرید ؟

saman_1427

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من فیلم های در خواستی شما رو با مناسب ترین هزینه در کمترین زمان و با بهترین کیفیت زیر نویس فارسی
می کنم . در صورت تمایل اسم فیلم ها رو برام ایمیل کنید. در کمترین زمان فیلم برای شما فرستاده می شود .آدرس ایمیل من [email protected]

سلام.شما برای شهرستان هم کار قبول میکنید؟ با تمام هزینه ها قیمت نهایی رو میشه اعلام کنید.

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23
من تو تاپیک خودتون حتی یه توهین کوچولو هم بهتون نکردم
به هر حال در این موارد هست که شخصیت آدمها مشخص میشه
موفق باشید

persian_zirnevi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو تاپیک خودتون حتی یه توهین کوچولو هم بهتون نکردم
به هر حال در این موارد هست که شخصیت آدمها مشخص میشه
موفق باشید

اين قسمت مال هر دوستی که هست، لطف کنيد يه سر به قسمت من بزنيد و لحن کلام اين آقا رو ملاحظه کنيد تا بعد راجع به شخصيت ها قضاوت کنيم. حرف زدنم قاعده داره به خدا

sahab_9042

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين قسمت مال هر دوستی که هست، لطف کنيد يه سر به قسمت من بزنيد و لحن کلام اين آقا رو ملاحظه کنيد تا بعد راجع به شخصيت ها قضاوت کنيم. حرف زدنم قاعده داره به خدا

سلام .من بهتون حق می دم تو روابط کاری شوخی خیلی بی معنیه!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
تاپیکتون رو آدرس شو بدین خوب ! ... ما کجا بریم الان قضاوت کنیم ؟؟؟

iycs_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاجی منظورت 12 تا یه تومانی یا 12 هزار تومان؟ :blink:

شما دارید بالاترین توهین را انجام می دهید و خودتان متوجه نیستید

برید از کسانی که در کار ترجمه هستند بپرسید یرای ترجمه یک فیلمنلمه 100 دقیقه ای چقدر دستمزد می گیرند ؟

سپس هزینه تایپ و کارهای تخصصی برای زیرنویس کردن را به آن اضافه کنید تا بفهمید 12 تومن چقدر پایین است .

لطفا قبل از حرف زدن کمی تفکر کنید

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آقا حامد از بچه های گل اینجاست و توی کار هم بسیار جدی ...

اما خوب دوستان از اونجایی که 2 تایی april 2007 عضو شدن و همه ی پست هاشون هم عینه همه ، از

همین بابت حس شوخ طبعی حاج حامد بر انگیخته شد ...

زیاد ناراحت نیشین ...

موفق باشین دوستان.

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23
شما دارید بالاترین توهین را انجام می دهید و خودتان متوجه نیستید

برید از کسانی که در کار ترجمه هستند بپرسید یرای ترجمه یک فیلمنلمه 100 دقیقه ای چقدر دستمزد می گیرند ؟

سپس هزینه تایپ و کارهای تخصصی برای زیرنویس کردن را به آن اضافه کنید تا بفهمید 12 تومن چقدر پایین است .

لطفا قبل از حرف زدن کمی تفکر کنید

دوست عزیز قبول دارم که منظورم رو بد بیان کردم
ولی شاید یکی باشه که فقط 1 فیلم داشته باشه و حاظر باشه 12 هزار پول بوده
ولی من کارم طوریه که اگه بخوام زیر نویس بدم برام ترجمه کنند بالا 50 تا فیلم میدم و قصدم هم همین بود شما خودن حاضری 500 هزار تومان فقط برای ترجمه فیلم بدی؟
پس اونهایی که زیر نویس ترجمه میکنند و مجانی میزارند تو سایتهای زیرنویس اونها چطور آدم هایی هستند؟
من خودم هم این کاره هستم و کلی با زیر نویس فیلمها کار کردم و میدونم چقدر درد سر و وقت لازم داره.
ولی آقای persian_zirnevi که میاد تو اسم تاپیکش مینویسه زیر نویس هر فیلم فقط 500 تومان بعد بیاد بگه 10 هزار تومان بده شما اسم این رو چی میزارید؟
یا آدم حرفی رو نزنه یا اگه میزنه دیگه زیرش نزنه
zirnevis.jpg

خلاصه اگه من واقعا تقصیر کارم معذرت میخوام.
موفق باشید

persian_zirnevi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا حامد از بچه های گل اینجاست و توی کار هم بسیار جدی ...

اما خوب دوستان از اونجایی که 2 تایی april 2007 عضو شدن و همه ی پست هاشون هم عینه همه ، از

همین بابت حس شوخ طبعی حاج حامد بر انگیخته شد ...

زیاد ناراحت نیشین ...

موفق باشین دوستان.

من اين دوستی که موازی من دارن کار می کنن رو نمی شناسم. و در ضمن ديگه از طريق اين فروم کار نمی کنم. چرا وقتی آدم می خواد يه کاری بکنه که کسی انجام نداده، گندش رو درمياريد. من نمی دونم چطور ميشه تاپيک رو بست. ولی از نظر من اون تاپيک بسته است.

sahab_9042

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اين دوستی که موازی من دارن کار می کنن رو نمی شناسم. و در ضمن ديگه از طريق اين فروم کار نمی کنم. چرا وقتی آدم می خواد يه کاری بکنه که کسی انجام نداده، گندش رو درمياريد. من نمی دونم چطور ميشه تاپيک رو بست. ولی از نظر من اون تاپيک بسته است.

من از تمامی قضایای پیش آمده بی اطلاع م.و آقا یا خانم persian_zirnevi رو نمی شناسم.من خیلی اتفاقی تو گوگل با سایت شما آشنا شدم.و از جایی که به این کار وارد هستم چنین تبلیغی تو سایتتون زدم.از persian_zirnevis به خاطر سو تفاهم پیش اومده معذرت می خوام.

sahab_9042

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از تمامی قضایای پیش آمده بی اطلاع م.و آقا یا خانم persian_zirnevi رو نمی شناسم.من خیلی اتفاقی تو گوگل با سایت شما آشنا شدم.و از جایی که به این کار وارد هستم چنین تبلیغی تو سایتتون زدم.از persian_zirnevis به خاطر سو تفاهم پیش اومده معذرت می خوام.

کار زیرنویس کردن کار بسیار مشکل و پر دردسریه.من به ایشون حق میدم.لطفا تایپک ایشون رو پاک نکنید.اگر وجود من باعث این قضایا شده تایپک من رو لطفا پاک کنید.باز هم من از ایشون معذرت می خوام.

persian_zirnevi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز قبول دارم که منظورم رو بد بیان کردم
ولی شاید یکی باشه که فقط 1 فیلم داشته باشه و حاظر باشه 12 هزار پول بوده
ولی من کارم طوریه که اگه بخوام زیر نویس بدم برام ترجمه کنند بالا 50 تا فیلم میدم و قصدم هم همین بود شما خودن حاضری 500 هزار تومان فقط برای ترجمه فیلم بدی؟
پس اونهایی که زیر نویس ترجمه میکنند و مجانی میزارند تو سایتهای زیرنویس اونها چطور آدم هایی هستند؟
من خودم هم این کاره هستم و کلی با زیر نویس فیلمها کار کردم و میدونم چقدر درد سر و وقت لازم داره.
ولی آقای persian_zirnevi که میاد تو اسم تاپیکش مینویسه زیر نویس هر فیلم فقط 500 تومان بعد بیاد بگه 10 هزار تومان بده شما اسم این رو چی میزارید؟
یا آدم حرفی رو نزنه یا اگه میزنه دیگه زیرش نزنه
zirnevis.jpg

خلاصه اگه من واقعا تقصیر کارم معذرت میخوام.
موفق باشید

کسانی که زيرنويس فيلم ها رو مجانی منتشر می کنن افرادی هستن مثل من. خود من همين کار رو می کنم . برای اينکه متوجه بشيد که راست ميگم می تونيد به آدرس هايی که آخر اون زيرنويس ها نوشته شده ايميل کنيد و ببينيد چند تاش رو من جواب ميدم. ولی قربان قرار نيست شما 500 تا فيلم بدی من زيرنويس کنم و بعد بری ببينی. قراره 10 تومن بابت هر فيلم بدی به من و 100 تومن با اون فيلم کاسبی کنی. اگه نمی تونی حداقل 10 برابر پولی که به من ميدی دربياری، اين انصاف من رو زير سؤال نمی بره توانايی شما رو زير سؤال می بره يا اينکه نشون ميده شما مشتری کار من نيستيد. مطمئن باشيد هر خدماتی مشتری خاص خودش رو داره. قرار نيست شرايط من برای شما عادلانه باشه، ولی ممکنه برای يه عده منطقی باشه که همون عده ميشن مشتری من. در ضمن به خاطر اينکه سوء تفاهمی هم پيش نياد من اون تاپيک رو بستم که ديگه کسی مثل شما دچار سوء تفاهم نشه. يا علی

بالا