• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CMS مجانی چی پیشنهاد می دید؟

Delphan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دنبال یه CMS برای طراحی سایت می گردم.
چی پیشنهاد می دید؟

parspal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بگو توقع چه امكاناتي رو داري
من خودم مامبو رو ترجيح ميدم

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
من تو همین چند روزه با خیلی هاشون ور رفتم و فعلا" از همه بهتر E107 بوده که خیلی هم خوب فارسی هم شده:
نسخه اصلیش: http://e107.org/
نسخه فارسی: http://www.e107.webshahr.com/

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
بستگی داره در چه حدی بخوای
از اینها میتونی استفاده کنی
mambo - joomla - limbo - phpnuke - fusion - e107
و سیستم وبلاگ wordpress یا mt البته wordpress خیلی راحت تر است
در مورد سیستم های بالا اگر میخواهی هر چیزی که بخواهی داشته باشه joomla است البته کمی گیج کننده است
البته اگر میخواهی با joomla کار کنی اول با limbo کار کن که زود یاد بگیری
سیستم e-107 هم خوبه اما من چند بار نصبش کردم اما نمی دونم چرا پلاگین هاش نصب نمیشود

voltan

Guest
لایک‌ها
2
من زوپس رو پیشنهاد میکنم xoops

این سایت پشتیبان فارسیش www.xoops.ir

توی همین سایت هم هسته ی اصلی برنامه هم تعداد زیادی ماژول پیدا میکنی

این سایت رو هم ببینی بد نیست www.xoops.org

tornado2800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قويترين سيستم مديريتي موجود در جهان با امكاناتي بي نظير ، براحتي و با كمي دانش فني
مي توايند براي خود يك سايت با امكاناتي همچو :

- تبليغات
- دريافت فايل
- تالارگفتمان
- اخبار
- عضويت
- فروشگاه
- مقالات آموزشي
- نقد نامه
- خبر نامه
- ميزباني وب
- كلوپ بازي
- پشتيباني
- سرويس آگهي
- فرهنگ نامه
- سرويس وبلاگ
- سرويس آپلود سنتر
- سرويس ايميل ليست
- آرشيو
- سرويس تماس باما
- پروژه ها
- گالري تصاوير، موزيك، فيلم، فايل
- گالري قالب
- ابزار نيوك

و ... ايجاد كنيد .

اين سيستم مديريتي داراي امنيتي فوق العاده بوده و ضريب امنيتي 99.99% را دارا مي باشد .

نصب و راه اندازي اين نسخه بسيار راحت و از نظر مديريت بسيار راحت و سريع مي باشد . از طرفي اين نسخه داراي بيش از 50 ماژول ، 60 بلوك و 68 مد انجمن مي باشد كه نياز شما كاربر گرامي را از هر جهتي تامين ميكند .

از جمله امكانات ديگر اين سيستم ميتوان به شمسي بودن تاريخ خبرها و نسخه انجمن 2.0.21 اشاره كرد .
http://www.afagh.biz/
اینو بهت گفتم که من یکی از یوزراشم ! چیزی در موردشون نگم بهتره ولی بهتره ببینی هم پشتیبانی و...
:happy:

Delphan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از دوستان
من یه CMS می خوام که از نظر سرعت و امنیت خوب باشه. ولی دوستان هر کدوم یکی رو پیشنهاد دادن؟
آیا تو سایتهای خارجی جایی نیست که مقایسه رو انجام داده باشه؟ تو همین جا خوندم که PC MAG نسخه e107 رو تایید کرده؟
مثل اینکه یه پرتال ایرانی مجانی هم هست؟اون چطوره؟MHCIP محصول سیگما. www.sigma.ir
لطفا منو کمکم کنید؟

voltan

Guest
لایک‌ها
2
برنامه مديريت محتواي زوپس, CMS قدرتمندي‌است كه با زبان PHP نوشته شده و با بانك اطلاعاي MySQL همخواني دارد، شما با استفاده از اين برنامه‌ي كاملا رايگان، قادر خواهيد بود براي شركت و يا گروه خود، مراكز دانلود، انجمن‌هاي بحث و گفتگو، مراكز خبري و... ايجاد كنید .از نظر امنیت زوپس غیر قابل نفوذه . کاملا هم فارسی البته ماژول های که مورد نیاز بوده . فارسی کردن ماژول هاش هم به راحتی امکان پذیره شما اگه ممکنه بگو برای چه منظوری میخوای از یه cms استفاده کنی؟ من چند نمونه سایت که از زوپس پشتیبانی میکنه برات میگذارم یه سر بزن بهشون
www.xoops.org
www.xoops.ir
www.esxoops.com
www.zoullou.net
www.peak.ne.jp/xoops
http://dev.xoops.org

این هم پروژه ی رسمی دولاپ زوپس فارسی

http://dev.xoops.org/modules/xfmod/project/showfiles.php?group_id=1164

چند تا هم سایت ساخته شده بازوپس

www.jadoogaran.org
www.fcbarcelona.ir
http://automotive.iut.ac.ir/

بهت پیشنهاد میکنم زوپس رو امتحان کنی ضرر نمیکنی

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
اين سيستم مديريتي داراي امنيتي فوق العاده بوده و ضريب امنيتي 99.99% را دارا مي باشد .

:happy:
حتی سازنده ها هم ادعای امنیت 99/9 درصد رو نمیکنند.
به نظر شخصی من هیچ سیستم مجانی دارای امنیت بالای 40 نیست.بخاطر اینکه کدهاش در دسترس هکرهاست و این راه یه هکر رو 80 درصد کمتر میکنه.در ضمن اگه تو نت سرچ کنی phpNuke vulnerability به صدها سایت برخورد میکنی که توش آسیب پذیریهای پی اچ پی نیوک و یا بقیه سیستم های مدیریت محتوا رو نوشته.

به نظر من که حداقل 1 سال هست به صورت حرفه ای هم طراحی و امنیت کار میکنم،بهترین گزینه واسه سیستم مدیریت،نوشتن سیستم توسط خودت هست.علاوه بر این کدش رو هم جایی پخش نکنی و واسه امنیت بیشتر توجه تو رو به نکات زیر جلب میکنم:

1) سعی کن صفحه login با ASP نوشته بشه.
2 ) هاست امن و قابل اطمینانی رو انتخاب کنی.یه هکر اول به هاست حمله میکنه نه به یه برنامه در پیتی!!
3) داده ها رو همیشه با توابع درون ساخت خود برنامه ها ENCRYPT کن.

امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم

vahid216

Registered User
لایک‌ها
25
دوست من شما باید با سیستم های مدیریت محتوا آشنایی داشته باشید که این حرف رو زدید که من مطمئنم اطلاعات خوبی هم دارید. خیلی خیلی ممنون می شم شما یه باگ برای نیوک پلاتینیوم پیدا کنید.
اگر می تونید ممنون می شم و تمام حرف های شما رو مبنی بر اینکه هر نیوکی هک می شه فرقی هم نمی کنه من با جون و دل قبول می کنم.

sadeghkhafan

Registered User
لایک‌ها
2
حتی سازنده ها هم ادعای امنیت 99/9 درصد رو نمیکنند.
به نظر شخصی من هیچ سیستم مجانی دارای امنیت بالای 40 نیست.بخاطر اینکه کدهاش در دسترس هکرهاست و این راه یه هکر رو 80 درصد کمتر میکنه.در ضمن اگه تو نت سرچ کنی phpNuke vulnerability به صدها سایت برخورد میکنی که توش آسیب پذیریهای پی اچ پی نیوک و یا بقیه سیستم های مدیریت محتوا رو نوشته.

به نظر من که حداقل 1 سال هست به صورت حرفه ای هم طراحی و امنیت کار میکنم،بهترین گزینه واسه سیستم مدیریت،نوشتن سیستم توسط خودت هست.علاوه بر این کدش رو هم جایی پخش نکنی و واسه امنیت بیشتر توجه تو رو به نکات زیر جلب میکنم:

1) سعی کن صفحه login با ASP نوشته بشه.
2 ) هاست امن و قابل اطمینانی رو انتخاب کنی.یه هکر اول به هاست حمله میکنه نه به یه برنامه در پیتی!!
3) داده ها رو همیشه با توابع درون ساخت خود برنامه ها ENCRYPT کن.

امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم

درسته اما اين نكته رو بايد توجه داشته باشيد كه وقتي پرتال امينيتش بالا باشه از سرور ممكنه هك بشه و اين پوشيده نيست . بيش از 52%‌از هك شدن سايت ها از سرور مركزي بوده نه پرتال !

براي مثال پلاتينيوم كه شما در دسته نيوك قرارش ميديد ( و يا حتي اووليشن ) اين دو هسته اصليشون نيوك هست ولي ساختار بسيار متفاوتي دارن !
اوو كه پرتالي جديد هست و هنوز به اون صورت نميشه براي امنيتش تصميم گرفت ولي تاييد شده است !

در مورد پلاتينيوم كه 3 سال هست داره فعاليت ميكنه ...
يك مورد هك پرتالي، تابحال گزارش نشده مگر از غلط تنظيم كردن بخش امنيتي و يا از سرور باشه !

الان نسخه هاي قديمي 3 سال پيش بخوبي دارن كار ميكنن بدون هيچ مشكلي و آمار هاي بالايي هم دارن !

درسته اين نوع پرتال ها به نام نيوك متصل ميشوند اما لازم به ذكر است كه نوع تركيبش و كدنويسيش خيلي فرق ميكنه شما كد نويسي يكي از فايل هاي نيوك رو با پلاتينيوم يا اوو مقايسه كتيد .

اگر هم باور نداريد همين سايت آفاق ... در اين مدت 3 سال كه نماينده پلاتينيوم هستيم يك بار مورد هك قرار نگرفتيم .. البته چرا شديدا زير فشار هك هستيم و الان هم هستيم !

هنوز باگي براي پلاتينيوم پيدا نشده در صورتي كه براي نسخه 8.0 نيوك باگ پيدا شده !

همين آقاي تورنادو كه ميبينيد تخصص در هك سرور داره و چندين بار پرتال مارو تست كردن !
يكي دوتا از بچه هاي تخصصي php هم پرتال رو بررسي كردن و به بي نقص بودن اون اعتراف كردن !
( البته بگم هيچ پرتال بي نقصي وجود نداره )

در مورد روشي كه فرموديد كه از asp استفاده بشه !

با اين حرف شما اين رو ميرسونه از سرور ويندوز استفاده بشه در صورتي كه تمامي سرور هاي ويندوز از لحاظ امنيت در سطح پايين تري قرار دارن !

مخصوصا پرتال هايي كه با asp نوشته ميشه ! درسته از لحاظ امينيت در سطح قابل توجهي مي باشد ولي اين نكته رو بايد اشاره كرد كه ميل تمامي هكر هاي جهان به سوي php برگردانده شده است كما اينكه 75% سايت هاي جهان از php استفاده ميكنن .
فكر ميكنم فقط در داخل ايران هست كه پرتال هاي asp رو با قيمت هاي گذاف به شركت هاي دولتي و ... فروخته ميشود .
در صورتي كه براحتي و با كمترين هزينه ميتونن از پرتال هاي php يا حتي سفارشي استفاده كنن .
از طرفي خود من چندين اكانت ورود به سايت هاي خبري و شهرداري هاي كشور رو دارم كه سايت هاشون با asp نوشه شده هست ! ( كه براحتي هك شدن )

در آخر اين رو ميگم اگر قرار به هك و امنيت باشه .

بايستي تنظيمات امنيتي پرتال بدرستي انجام شود .
سرور مطمئن خريداري شود .
هميشه پرتال بروز باشه !

در غير اين صورتي هرچي باشه ... هك ميشه !

iransbs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ، انتخاب با شما می باشد.
قدرت و پشتیبانی قویی بدون هیچ هزینه ای !
خوب از بین تمام پروتال های معرفی شده کدام در بین تمامی پورتال های اوپن سورس اول شد؟ Mambo
با توجه به حضوری پورتال هایی نظیر Joomla xoops و ...
و علاوه بر قدرت پشتیبانی در صورتی که برای شما مشکلی در استفاده پیش آمد نیز مهم می باشد.
در حال حاضر تقریبا قویی ترین تیم پشتیبانی برنامه مدیریت محتوا های اوپن سورس در ایران مامبولرن می باشد که مامبو را پشتیبانی می کند.

موفق و پیروز باشید

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
اگه بحث امنیت و سرعت رو پیش روی خودمون داشته باشیم،مامبو بهترین گزینه هست

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
اگه بحث امنیت و سرعت رو پیش روی خودمون داشته باشیم،مامبو بهترین گزینه هست

ولی من بر عکس شنیده ام مامبو زود هک می شه و باید همیشه آپدیت باشه
162.gif

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
ولی من بر عکس شنیده ام مامبو زود هک می شه و باید همیشه آپدیت باشه
162.gif
لطفا همه پست ها رو بخون (بدون دعوا سر چیه!) بعد نظرت رو بنویس دوست عزیزم....
اگه درست تنظیم نشه خطرساز هست هیچ،خودش هم درست کار نخواهد کرد (البته در بیشتر موارد)

علاوه بر این معنی امنیت یعنی به روز بودن!!!

sadeghkhafan

Registered User
لایک‌ها
2
اگر بحث سره اين جور مسائل باشه بايد گفت چرتالي كه باگ نداره بهترين گزينه خواهد بود !

ماننده پلاتينيوم

در مامبو ، زوپس ، نيوك و پرتال هاي ديگه باگ هاي خطر ناك زيادي وجود داره ! و بقول معروف بايد هميشه آپديت يا تنظيمات رو انجام داد !

اما در همون نسخه پللاتينيوم نيازي به تنظيم نيست و فقط با نسب ساده سيستم همه چيز اماده هست !:)

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
اینهم یه حکایتی هست:
چرا عنوان کننده این موضوع خودش بیشتر از یه پست اینجا ننوشته؟!
39.gif

بالا