• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CMS مجانی چی پیشنهاد می دید؟

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مامبو ، زوپس ، نيوك و پرتال هاي ديگه باگ هاي خطر ناك زيادي وجود داره ! و بقول معروف بايد هميشه آپديت يا تنظيمات رو انجام داد !
زوپس نیازی به آپدیت های مکرر نداره:

نسخه 2.0.5 در تاریخ 12/2002
نسخه 2.0.16 در تاریخ 12/2006

اتفاقا یه ایراد بزرگ که بهش میگیرن عدم بیرون دادن نسخه های متعدد و زود به زوده. خب به ویندوز هم این ایراد وارده که چرا 6 سال طول کشیده ویستا رو بده بیرون

مثلا بین نسخه 2.0.13 تا 2.0.16 تقریبا یه سال و نیم فاصله افتاد.

زوپس نیازی به تنظیمات برای امنیت بیشتر نداره و مثل نیوک نگهبان و پلیس و بگیر و ببند هم لازم نداره پیش فرض نصب خودش به اندازه کافی امن هست.

زوپس دارای باگ های خطر ناک نیست و امنیت بسیار بالایی داره و گواه این مساله سایت های متعدد فارسی و انگلیسی هست که تا الان هک نشدن و گزارشی از هک زوپس نرسیده حتی شما میتونی با نصب یک ماژول protector کاری کنی که امنیت سروری که زوپس روش نصبه هم تا حد زیادی بالا بره در حالیکه شما میدونی امنیت سرور ربطی به پورتال نداره.

.
به نظر شخصی من هیچ سیستم مجانی دارای امنیت بالای 40 نیست

سیستم پولی به مراتب دارای امنیت کمتریه لینوکس ایمن تر هست یا ویندوز؟ علت هم اینه که روی سیستم پولی افراد معدودی تست میکنن ولی سیستم اوپن سورس رو افراد زیادی در نتیجه امکان نداره شما یه اسکریپت از اینایی که بچه ها جدیدا میگیرن دستشون و سوراخ های نرم افزار ها رو پیدا میکنن بگیری و روی اوپن سورس بتونی بیشتر باگ پیدا کنی صد در صد روی سیستم پولی باگ بیشتری خواهد بود.

امنیت هم درصد نداره مگه اینکه بخوایم تعداد سایت های هک شده و گزارش شده رو بشمریم نسبت به کل سایت های ساخته شده با اون سی ام اس که اونطوری فک نمیکنم هیچ سیستمی کمتر از 99 درصد باشه

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
دوست عزيزم، عشق مدرن.....
يه سوال از خودت دارم.

آيا لينوكس استفاده ميكني؟

اگه استفاده كني فكر نكنم درباره امنيت لينوكس اينطوري بگي.در حال حاضر لينوكس اگه php و mysql بر روش نصب نشه كاملا غير قابل نفوذ هست.علتش هم اين هست كه ميانه پنگوين با فايلهاي exe خوب نيست!!!
اينو هم اضافه كنم كه همه تروجانها و ويروسها (به استثناي بعضي هاشون) به صورت exe كامپايل و اجرا ميشن.پس به جرات ميتونم بگم كه بسياري از ويروسها همينجا عمرشون واسه ورود به لينوكس تموم ميشه.
اما هكرهاي ماهر با استفاده از روشهايي مانند sql injection ميتونن نسخه هايي از لينوكس رو كه بانكهاي sql توشون نصب هست، هك كنن.

شايان ذكر هست كه يه دزد اول شاه كليد رو انتخاب ميكنه،اگه كار نكرد دونه به دونه كليدها رو تست ميكنه.يه هكر هم اول ميره سراغ سيستم عامل كه اگه توش باگي پيدا نكرد ميره سراغ برنامه نصب شده روي سيستم.
اين هم از توضيحات من....

در ضمن منتظر جواب شما هستم.
موفق باشيد

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه منظورت اینه که چرا من که اینقدر لینوکس رو ایمن میدونم از لینوکس استفاده نمیکنم. باید بگم که:
اولا من استفاده میکنم ولی توانایی کار کردن در ویندوزم به مراتب بهتر از لینوکسه و لزومی نمیبینم خودم خسته کنم.
ثانیا در استفاده شخصی برای من امنیت با ویندوز تامین میشه و نیازی به لینوکس نیست
ثالثا در استفاده برای سایت ها من همیشه لینوکس استفاده میکنم و سرور مبتنی بر لینوکس دارم چون به هیچ وجه سرور ویندوز رو ایمن نمیدونم.

در مورد sql injection باید بگم که الان دیگه این روش هک قدیمی شده و چند وقت دیگه منسوخ میشه و تقریبا در هیچ سایت امن و سرور امنی نمیشه این کار رو کرد.
الان هکر ها از روش های بسیار جدیدتری مثل XSS attacking یا ScriptInsertion استفاده میکنن ولی فعلا هکر های قدیمی هنوز فک میکنن این دو تا یکین.

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
نميخوام حرفمون بالا بگيره،ولي من اگه طرح فارسي سازي لينوكس تموم بشه،عمرا اگه پامو تو ويندوز بزارم.
ويندوز در درون خودش باگهايي داره كه اگه يه هكر بتونه با يه سوپركامپيوتر ويندوز رو كرك كنه،شايد مايكروسافت ورشكست بشه.درحاليكه لينوكس كاملا باز هست و همونطور كه قبلا هم گفتم اگه نرم افزاري روش نصب نشه غيرقابل نفوذ هست در حاليكه ويندوز حتي در حالت پيش فرض خودش باگهايي داره كه طرف اگه بدون ضد ويروس به اينترنت بره در كمتر از 10 دقيقه به ويروس آلوده ميشه.
لينوكس بسيار قوي هست.من تو عمرم هكري رو نديدم كه از ويندوز واسه برنامه نويسي يا كارهاي حرفه اي استفاده كنه.اكثر تجهيزات نظامي،ابر رايانه ها و تجهيزات پزشكي تنها به كمك سيستم عاملهايي كه هسته اوليه شون جزو خانواده يونيكس بوده اداره و نظارت و كنترل ميشوند.

بالا