• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

combo به درد مي خوره ؟

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين combo هايي كه سامسونگ زده و هم رايتر هستند و هم DVDrom كيفيت خوبي دارن يا نه ؟
اگه كيفيتشون خوب نيست چي رو توصيه مي كنين ؟؟

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده به شخصه اصلا combo پیشنهاد نمی کنم هرچند خیلی کم با samsung کار کردم و بد نبود ولی در کل می گم فعلا اصلا درایو سامسونگ نخر (قبلا بحث شده)و در ضمن سعی کن combo هم نخری.
اگه dvd می خواهی فکر کنم بهتره plextor بخری. چون بقیه اش ریمارک است. البته asus هم دو مدل دارد که بد نیست یکی با پک مشکی و دیگری آبی البته مشکی ها جدید اومدن و فقط روی سایت چینی موجود می باشند ولی در کل من کار کردم خوب بوده. ولی سی دی رام های asus 40x سری جدیدش جالب نیست و در مورد سیدی رام فعلا چیز بدرد بخوری نمی تونم بگم ولی رایتر های جدید asus رو کار کردم خوب بوده plextor که بهتره در کل من با combo موافق نیستم.اگه می خواهی رایتر بخری و به این فکر افتادی که combo باشه که دی وی دی هم پخش کنه من می گم یا پولت رو دور نریز و asus بخر یا پول بابت جنس خوبتر بده و plextor بخر.

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قيمت داري ؟
تقريبي....

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
قيمت Combo هاي سامسونگ آخرين بار كه من گرفتم 60 تومن بود.
در ضمن جنس خيلي خوبي هم بود و ساخت خود كره بودن.
حدودا 5-6 تا از اينها من تا بحال براي اين و اون بستم كه يك موردش هم تو اين يكساله مشكلي نداشته.
حالا انتخاب با خودتون. ;)

اديت : اگه پول بيشتري خواستي بدي مارك RICOH هم COMBO هاي خيلي عالي اي داره و كلا مارك با كيفيت و مطمئن (و البته نسبتا گروني) هست.حدود 80 تومن بود كمبو اين مارك آخرين بار كه خبر دارم.
البته اين مارك اصلا ژاپني هست,منتهي ژاپنيش كه پيدا نميشه..كره ايش هست كه خيلي خوبه اما از نوع چيني اون من خبر ندارم در چه حده كيفيتش.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین من فقط یه بار با samsung combo کار کردم البته نگاه نکردم ببینم کجاییه(سی دی رام هاش الان فیلیپینیه) هیچ مشکل خواصی نداشت نه تو خوندن نه رایت.
اما writer asus قیمتش 5/37 است دی وی دی پک مشکی اش هم 30 تومنه ولی آبیاشو نمی دونم.
plextor هم رایترش 56 تومنه و dvd اش الان تو بازار نیست گفتند تا هفته دیگه میاد اونم در حدود 38 تومن بوده.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگه dvd می خواهی فکر کنم بهتره plextor بخری. چون بقیه اش ریمارک است
سلام
من يه DVDدرايو pioneer دارم كه مكشي هم هست ( در ندارد ) . حدود 40 تومن هم خريدمش(يكسال پيش). اينم ريماركه ؟
تا حالا هم خيلي خوب بوده .

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین حدود یک سال پیش اصل ژاپنش بود که الان پیدا نمیشه فرقش با اینهایی که الالن به اسم ژاپنی فروخته می شه این بود که:
اولا الانی ها لنگه همون چینی هاست که رو ش نوشته product of japan ولی قدیمی هاش made in japan بود.
فرق اساسی ترش اینکه عکس ش با عکس روی جعبه اش یکی بود و دگمه اش بزرگتر از الانی ها بود حدود 1.5 سانت طول داشت و اون بالاش هم با فونت مشکی نوشته بود laser memory . اما الانی ها رو هم نمی دونم قضیه اش چیه و واقعا تقلبی اند یا نه اما اگه مال شما این مشخصات رو داشت مطمئن باشید که اصله.
اینم عکسش:

2000823DVD-105S.jpg

s666sss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
بهتره نخري به جاش يه دي وي دي رام-سي دي رام بگيري حدود 30 تومن مارك خوبش رايتر هم جدا بگير پپلكستور حوبه حدود 59 تومن... به نظر من يه دستكگاه بخواد هم سي دي -دي وي دي- بخونه و رايت كنه دخلش اومده.. يه كم هزينه بيشتر ..عمري راحتتر... سامسونگ هم اصلا نخر ... بيچارت ميكنه...

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم به اين موضوع عقيده دارم كه بهتره جدا جدا بخرين. ولي خب مسايلي كه در Post هاي قبليم نوشتم رو هم بخونين.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از s666sss :
سامسونگ هم اصلا نخر ... بيچارت ميكنه...

والا چيزي كه هست از قديم گفتن مشت نمونه خروار هست درسته؟ الان بريم توي تاپيك سامسونگ كه زدي ببين چند نفر از اين رايتر سامسونگ دارن و راضين و فقط شما ناراضي بودي..پس اينقدر توي سر اين مارك بيخودي نزنيم و به حساب يك مورد قضاوت نكنيم خيلي بهتره.چون اصلا اينجوري نيست.مشخصه كه شما مارك بد و اذيت كن نديدي كه در مورد سامسونگ داري اينقدر بد ميگي.
در آخر هم ايشون منظورشون COMBO drive بوده كه تو اين مورد سامسونگ خوشبختانه ديگه نيازي به تعريف نيست كيفيت خيلي مطلوبي داره.و از بهترين كمبو ها محسوب ميشه.

فكر ميكنم همگي PC MAGAZINE و تستهاي فني حرفه ايشو قبول داشته باشيم :
pcm_header.gif

اين Review اي مجله هست درباره Combo درايوهاي سامسونگ :
http://www.pcmag.com/article2/0,4149,1178734,00.asp

اينهم چند تا Review ديگه :
http://www.hwextreme.com/reviews/cd-roms/samsung_sm-332/
http://www.monkeyreview.com/reviews/review.php?num=253

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این بحث سامسونگ دیگه داره خیلی شور میشه بهتره همگی یه تجدید نظری بکنیم بعد از یه چند وقتی دوباره نظرامون رو بدیم و دقیقا مطابق اون جنسهایی که الان تو بازار هست نظر بدیم. چون روی اون قبلی ها نمیشه حساب کرد. ولی اینطور که معلومه و منهم با کسانی که یک مقدار کار کردند گفتگو کردم تقریبا می تونم بگم به همون اندازه ای که یک سری به عالی بودن سامسونگ(با توجه به قیمت) معتقدند یه سری دیگه به آشغال بودنش ایمان دارند. حالا این از کجا نشات میگیره خدا می دونه پس تا حالا نه می شه ازش تعریف کرد نه بد گفت من بهتر می دونم فعلا سر سامسونگ تا یه چند وقتی بحث نکنیم تا تکلیف این سریهایی که الان موجود است کاملا مشخص بشه.
از همگی دوستان که قصد اطلاع رسانی به هموطنای عزیز رو دارند کمال قدر دانی به عمل می آید.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از hardware :
آقا این بحث سامسونگ دیگه داره خیلی شور میشه بهتره همگی یه تجدید نظری بکنیم بعد از یه چند وقتی دوباره نظرامون رو بدیم و دقیقا مطابق اون جنسهایی که الان تو بازار هست نظر بدیم. چون روی اون قبلی ها نمیشه حساب کرد. ولی اینطور که معلومه و منهم با کسانی که یک مقدار کار کردند گفتگو کردم تقریبا می تونم بگم به همون اندازه ای که یک سری به عالی بودن سامسونگ(با توجه به قیمت) معتقدند یه سری دیگه به آشغال بودنش ایمان دارند. حالا این از کجا نشات میگیره خدا می دونه پس تا حالا نه می شه ازش تعریف کرد نه بد گفت من بهتر می دونم فعلا سر سامسونگ تا یه چند وقتی بحث نکنیم تا تکلیف این سریهایی که الان موجود است کاملا مشخص بشه.
از همگی دوستان که قصد اطلاع رسانی به هموطنای عزیز رو دارند کمال قدر دانی به عمل می آید.

من هيچ اصراري به ادامه بحث ندارم و موافقم كه متوقف بشه.
اما هروقت كسي بياد بدون هيچ دليل معتبر يك كلمه بنويسه فلان چيز بيخوده و آشغاله و بيچاره ميكنه و از اين حرفها وقتي خلاف اون موضوع واقعيت داشته باشه من اينجا با مدرك و دليل و نه حرف و نظر خودم اونو رد ميكنم.
با تشكر.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والسلام.
ممنون

s666sss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
منم موافقم از اينكه بحثو تمومش كنيم... ولي محض اطلاع بگم من تنها ناراضي سامسونگ در فروم نبودم ونيستم...تعصب بي جائي داري...قصد من و حتما شما اطلاع رساني و جلوگيري از به هدر رفتن پول يه جووني مثل خودمونه ...درسته؟

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايشاا... تا چند وقت ديگه همه چيز روشن ميشه.
از همه به خاطر صبرشون ممنون. :)

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
چقدر بايد صبر كرد ؟؟؟

چي شد ؟
آخر DVD-ROM سامسونگ خوبه يا بقيه ؟
مارك هاي ديگه چي بهتره ؟

برا انتخاب DVDROM اينجا بحث كنيم يا يه تاپيك بزنيم ؟

بالا