• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Company of Heroes

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موزمار جان، بابایی؟ چرا انقدر سخت میگیری؟
14.gif

میدونم توی قوانین سایت اومده از دادن سریال و کرک و اینجور چیزا خودداری کنید ولی اصلا اتفاق خاصی نمیفته ها.
14.gif

خیلی از فروم های دیگه از جمله p30world.com اصلا بخش جداگانه واسه کرک و سریال دارن.

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
در مورد اين بازي بايد بگم كه يه هفته اي هست وارد بازار ايران شده
و اينكه من وقتي ديدم تاپيكي در اين مورد نزدين تعجب كردم چون اين بازي يكي از خبر سازترين و بهترين بازي هاي 2006 هم محسوب ميشه
و امتياز 9 رو از سايت gamespot گرفته خوب كه جالبه
و اولين بازي استراتژي در مورد جنگ جهاني هست كه همچين امتيازي ميگيره

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
آخه چه به درد میخوره انقدر سنگین باشه؟ اینا که انقدر ادعاشون میشه اگه میتونن موتور گرافیکش رو قوی طراحی کنن تا بشه با سیستم متوسط هم اجرا بشه؛ مثل Half Life 2 ساخت VALVE که خداییش خیلی عالی بود.
!!! UBI sucks :D:D:D
مثلاً من نمی فهمم چرا باید یه بازی مثل Stubb The Zombiee : A Rebble Without A Cause با اون گرافیک کارتونی مسخره اش باید اونقدر سنگین باشه که هیچ سیستمی نتونه اجراش کنه. این که دیگه مثل F.E.A.R. و یا Condemned گرافیک خوفناک نداشت که بگیم به خاطر گرافیک خفنش سیستم بالا می خواست.
دیگه واقعاً شورشو درآوردن این شرکتهای بازی سازی........

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
باور کنید سر این قضیهء گرافیک از هر چی بازیه سیر شدم. حتی بازیهای قدیمی تر مثل Silent Hill 4: The Room هم با کارت FX5200 اجرا نمیشه..........

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
موزمار جان، بابایی؟ چرا انقدر سخت میگیری؟
14.gif

میدونم توی قوانین سایت اومده از دادن سریال و کرک و اینجور چیزا خودداری کنید ولی اصلا اتفاق خاصی نمیفته ها.
14.gif

خیلی از فروم های دیگه از جمله p30world.com اصلا بخش جداگانه واسه کرک و سریال دارن.
والا دستور از مقامات بالا میرسه :دی
درضمن قبلا اینجا هم یه بخش جدا برای کرک داشت که به خاطر همون قوانین کپی رایت، جمع شد !
یکی که این بازی رو خریده، یه آدرس بده تا منم برم بخرم !

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثلاً من نمی فهمم چرا باید یه بازی مثل Stubb The Zombiee : A Rebble Without A Cause با اون گرافیک کارتونی مسخره اش باید اونقدر سنگین باشه که هیچ سیستمی نتونه اجراش کنه. این که دیگه مثل F.E.A.R. و یا Condemned گرافیک خوفناک نداشت که بگیم به خاطر گرافیک خفنش سیستم بالا می خواست.
دیگه واقعاً شورشو درآوردن این شرکتهای بازی سازی........
به خاطر موتور گرافیکی ضعیفیه که دارن.

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باور کنید سر این قضیهء گرافیک از هر چی بازیه سیر شدم. حتی بازیهای قدیمی تر مثل Silent Hill 4: The Room هم با کارت FX5200 اجرا نمیشه..........
پس تو کارتت ایراد داره یا تنظیمات کارتت.
من این بازی رو با کارت XFX GeForce FX 5200 256 MB خیلی خیلی روون اجرا کردم.

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا دستور از مقامات بالا میرسه :دی
درضمن قبلا اینجا هم یه بخش جدا برای کرک داشت که به خاطر همون قوانین کپی رایت، جمع شد !
آخه چه قانون کپی رایتی؟!
wha%5B1%5D.gif

تو همه ی فروم ها برو بچ مثل نون پنیر به هم سریال و کرک میدن ولی اینجا کپی رایت رو رعایت میکنه؟!
wha%5B1%5D.gif

فروم هایی ایرانی رو بذاریم کنار، توی فروم های خارجی هم همینه. منم اون سریال رو که گذاشتم، از یه فروم خارجی کش رفتم!

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
گفتم که دستور از مقامات بالا رسیده :
Originally Posted by ehsan
سلام.
متاسفانه حساسیت زیادی از طرف دیتاسنتر سرور فروم روی مطالب فروم است. دلیلش هم گزارشها شرکتهای تولید کننده نرم افزار و .. است.
خلاصه تقاضا دارم نسبت به ارسال مطالب و لینکهای کرک یا warez حساسیت بسیاری نشون بدین. اگر هم خیلی لازمه از طریق pm این کار را انجام بدن.
تاپیک خیلی منحرف شد! لطفا در مورد بازی، بنویسیم :دی

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
پس تو کارتت ایراد داره یا تنظیمات کارتت.
من این بازی رو با کارت XFX GeForce FX 5200 256 MB خیلی خیلی روون اجرا کردم.
باید سیستمم رو بدم درست کنن. کلاً یه سری مشکلات داره که باید حل بشه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یکی که این بازی رو خریده، یه آدرس بده تا منم برم بخرم !
کمی پایین تر از میدان ولی عصر ... پاساژی که ضلع شرقی خیابونه ( دقیقا یه پاساژ پایین تر از مجمتع ایرانیان ) ... توش پر مغازه فروش بازیه و تقریبا همه این دارن ( هفته پیش که داشتن ...
tooth.gif
)
خوب با 5200 که بایدم اذیت بشی... اگه 6200 هم داشتی باید اذیت می شدی ... برو آپدیت کن ...
consoling2.gif

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
خوب با 5200 که بایدم اذیت بشی... اگه 6200 هم داشتی باید اذیت می شدی ... برو آپدیت کن ...
consoling2.gif
[/QUOTE]چشــــــــــم.
دیگه کم کم باید برم ابر کامپیوتر بخرم واسه اجرای این بازیها.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا من اين Company Of Heroes رو گرفتم البته رفته بودم تا Warhammer Dawn of War - Dark Crusade رو بگيرم كه انگار خيلي پر توقع بودم چون 2-3 روزي بيشتر نيست كه اين بازي ريليز شده ولي اين Company Of Heroes رو گرفتم خيلي بازي خوبيه من كه خيلي ازش خوشم اومد اگه اهل بازيهاي استراتيژيك هستيد حتما اين بازي توصيه ميشه واقعا بازي قشنگيه بعد از مدتها يه بازي استراتيژيك در سبكي جديد بازي كردم خسته شده بودم از بس اين بازيهاي استراتيژيك مثل هم بود يا هم از رو Age of Empires كپ زدن يا از رو StarCraft/Warcraft ولي از بعد از Rome ديگه هرچي بازي استراتيژيك اومد تكراري بود حتي همين Warhammer Dawn of War با اينكه بازي با حاليه ولي كپي برداري كوركورانهاي از Warcraft هست ولي اين Company Of Heroes چيز جديدي بود . من DVD بازي رو گرفتم ولي CD بازي هم هست كه 5 تا سيديه .

mahdi_z200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من با کارت گرافیک ATI 9200 نتونستم بازی کنم
البته تو بازی میره و آدمها و تانکها نامرئی هستن
راهی هست که بشه بازی کرد
با تشکر

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام
من با کارت گرافیک ATI 9200 نتونستم بازی کنم
البته تو بازی میره و آدمها و تانکها نامرئی هستن
راهی هست که بشه بازی کرد
با تشکر
سلام . خوبي :lol: خيلي جالبه منم دقيقا رو نوتبوكم اين كارت رو دارم و همين مشكل شما رو داشتم يعني هيچي نشون نميده به جز يه زمين خالي ولي فكر نميكردم مشكل از 9200 باشه و فكر ميكردم كارت گرافيك نوتبوك من اين مشكل رو داره چون تو چند تا بازيه ديگه هم اينطوري ميشد ولي الان متوجه شدم 9200 ديگه جواب نميده البته من انتظار جواب دادن هم ندارم چون واقعا ديگه قديمي شده ولي نوتبوكه نميشه كاريش كرد .خوشبختانه ما يه كامپيوتر ديگه هم داريم كه اون كارت گرافيكش 7300GS هست من رو اون بازي كردم .

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
مثل اينكه بروبچ هنوز اين بازي رو انجام ندادن تا نظراتشون و بگن
من مشكل هارد ديسك دارم اگر نه تا الان تمومش كرده بودم چون نميشه همچين بازي تو بازار باشه و آدم بيكار بشينه

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من تا اواسطش رفتم ولي سيوام پريد ديگه حسشو نداشتم از اول برم بازي قشنگي بود ولي .

بالا