• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CPU E6750 & 8500 GT

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان . دو تا قطعه دارم که میخوام بفروشمش . حدود 1 سال و خورده ای کار کرده . جعبش رو هم گم کردم . اما خوب درایور و .. هم هست . فوق العاده سالم هم هستند .. میتونید بیاید تست کنید .
یه CPU هست که مدلش اینه : Core 2 Dou E6750 . خیلی خیلی سالم هست . میتونید با هر روشی هم که دوست دارید ببینید Over شده یا نه ! یه عکس هم از مشخصاتش :
http://www.hardwaresecrets.com/fullimage.php?image=7446

یه کارت گرافیک XFX 8500GT 512mb Real هم دارم . که اون هم فوق العاده سالمه ...

قیمت پیشنهادیتون رو بگید . خواهشآ خیلی هم تو سر مال نزنید ( شوخی :D )

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
گرافیک رو چند میدی ؟؟؟

mehr20

Registered User
لایک‌ها
0
قيمت cpu را هم اگه ميشه لطف كنيد بگيد؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
گرافیک رو چند میدی ؟؟؟
مهدی جان والا قیمت نو رو ندارم . اگه برا خودت میخوای تخفیف میدم . کارت خوبیه . قیمت پیشنهادی خودت رو پخ کن واسم
قيمت cpu را هم اگه ميشه لطف كنيد بگيد؟
قیمت CPU لطفا" .
والا قیمت CPU هم نوش رو ندارم . اما خودم 180 خریدم . اما الان فرضآ مدل جدید Core2dou اومده تو بازار اما مشخصاتش خیلی پایین تر از اینه . مثلآ باس 1066 داره اما این 1333 هست .اون 3 مگ کش داره اما این 4 مگ هست . یا مثلآ مدل جدید دیگه که 180 تومان هست تنها تفاوتش با این مدل اینه که 6 مگ هست . پس در کل مدل خوبیه و مشخصاتش خیلی خیلی عالی هست .

حالا باز شما قیمت پیشنهادی خودتون رو بگید . اگر هم خیلی اصرار دارید من قیمت میدم اما میترسم بالا بگم و باعث ناراحتی دوستان بشم .

tofanesard

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
گرافیک 28 هستم!

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
والا قیمت CPU هم نوش رو ندارم . اما خودم 180 خریدم . اما الان فرضآ مدل جدید Core2dou اومده تو بازار اما مشخصاتش خیلی پایین تر از اینه . مثلآ باس 1066 داره اما این 1333 هست .اون 3 مگ کش داره اما این 4 مگ هست . یا مثلآ مدل جدید دیگه که 180 تومان هست تنها تفاوتش با این مدل اینه که 6 مگ هست . پس در کل مدل خوبیه و مشخصاتش خیلی خیلی عالی هست .

حالا باز شما قیمت پیشنهادی خودتون رو بگید . اگر هم خیلی اصرار دارید من قیمت میدم اما میترسم بالا بگم و باعث ناراحتی دوستان بشم .

مدل های جديد معماری متفاوتی داره و با فرکانس ا پايين سرعت بيشتر و راندمان بالاتری داره

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
یه قیمت پایه ام بگو -
يه قيمتی که از اون پاين تر نميفروشی .

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
واسه سی پی یو قیمت اعلام کنید تا چه شود ؟:f34r:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
عزیز قیمت گرافیک رو میگی ؟؟البته مشتری زیاده ؟؟خودتونم یه قیمتی بدین ؟؟؟

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
مدل های جديد معماری متفاوتی داره و با فرکانس ا پايين سرعت بيشتر و راندمان بالاتری داره
ما که خیلی سر در نمیاریم ! اما خوب فقط اینو میدونم که Bus و کش این بهتره

قیمت پایه که مد نظرم هست حالا طبق اطلاعات خودم که فکر می کنم CPU خیلی قوی هست میگم 100 . حالا زیاد و کمش رو نمی دونم اما میدونم این قیمت میرزه . اما بازم کسی واسه مصرف خودش خواست تخفیف هم میدم

قیمت کارت هم 30 فکر کنم خوب باشه .

ویرایش : دوستان به دلایلی کم تر میام اینجا . قیمت های پیشنهادی هم گفتم . کسی واقعآ خریدار بود پیغام بده تخفیف هم میدم . پس لطفآ فقط پیغام خصوصی بدید . ممنون

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
CPU با قیمت 90 هزارتومان فروخته شد به آقای Eagle_78

کارت گرافیک هم به قیمت 25 هزارتومان بدون تخفیف . فقط لطفآ زنگ بزنید چون یه هفته نمی تونم بیام

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا