چه حالی بده جک جونور پیدا کنه ! البته جونورهای تخیلی توی فیلم ها که ربطی به مریخ ندارن ولی ما به چیزهای میکروسکوپی هم راضی هستیم ! :دی
تایید :ی
چه حالی بده جک جونور پیدا کنه ! البته جونورهای تخیلی توی فیلم ها که ربطی به مریخ ندارن ولی ما به چیزهای میکروسکوپی هم راضی هستیم ! :دی
ممنون عمو مزود
كلي اطلاعات مفيد دادي
پير شي جوون
ديروز سي ان ان ميگفت تا چند ساعت ديگه عكساي با كيفيت رنگي از مريخ ارسال ميشه به زمين. خبري نشد؟
cleeev جان چه رشته و گرایشی در دانشگاه خوندی یا می خونی؟ می خوام بدونم کنجکاوی تو در رابطه با سفینه کنجکاوی چقدر مربوط به رشته ات میشه و رشته ات ارتباطی با من داره یا خیر چون بخشی از این پروژه کنجکاوی مربوط به رشته من میشه و دوست دارم در موردش بیشتر بخونم.
کی فرستاد جزیره این تاپیگ رو ؟
درود بر شما
بنده در رشته کامپیوتر سخت افزار در حال تحصیلم (به خاطر علاقه) و هنوز اوایلشم.
ولی علاقه فجیع بنده به فضا، فیزیک و تفکر علمی، ریشه عمیقی در تخیلات و زندگیم داشته و داره؛ و هدف اساسیم در زندگی رسیدن به مراتب بالایی در نجوم و علوم مرتبط با فضا هستش. یه جورایی تلفیق سخت افزاری-فضایی...!
عمو Cleeev جریان این ستاره ها چیه که توی برنامه های علمی میگن
ما داریم به ستاره هایی نگاه میکنیم که اجداد ما در 250000 پیش به
به اونها داشتن نگاه میکردن و هنوز نور بعدی این ستاره ها به ما نرسیده
عمو مسود
همینک چیزمو کرده بودم تو ویکیپدیای آقای آرمسترانگ، متوجه شدم تولدشون همین چند روز پیش بوده
میخواستم ببینم بین زمانبندی ارسال این ربات به مریخ و تولد ایشون ارتباطی وجود داره؟ منظورم اینه که کلاً در ناسا اینجور احترامات مرسوم هست که برنامه های فضائیشون رو در مناسبتهای خاصی انجام بدند؟