• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Curiosity Lands on Mars

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
چه حالی بده جک جونور پیدا کنه ! البته جونورهای تخیلی توی فیلم ها که ربطی به مریخ ندارن ولی ما به چیزهای میکروسکوپی هم راضی هستیم ! :دی

تایید :ی

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
ممنون عمو مزود
كلي اطلاعات مفيد دادي
پير شي جوون

نوغرتم عمو

جوون شی پیر :D

ديروز سي ان ان ميگفت تا چند ساعت ديگه عكساي با كيفيت رنگي از مريخ ارسال ميشه به زمين. خبري نشد؟

عمو دیگه سرعت اتصالش یه چی تو مایه های نصف دایال آپه با حداقل نیم ساعت تأخیر؛ شوما ببغشش...

البته عسکای با کیفیت جدید فرستاده که در صفحه مأموریت در وبسایت JPL میتونید ببینید.

تصاویر سیاه و سفیدن و بعد با افزودن فیلتر و تبدیل، رنگی میشن...

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
cleeev جان چه رشته و گرایشی در دانشگاه خوندی یا می خونی؟ می خوام بدونم کنجکاوی تو در رابطه با سفینه کنجکاوی چقدر مربوط به رشته ات میشه و رشته ات ارتباطی با من داره یا خیر چون بخشی از این پروژه کنجکاوی مربوط به رشته من میشه و دوست دارم در موردش بیشتر بخونم.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
cleeev جان چه رشته و گرایشی در دانشگاه خوندی یا می خونی؟ می خوام بدونم کنجکاوی تو در رابطه با سفینه کنجکاوی چقدر مربوط به رشته ات میشه و رشته ات ارتباطی با من داره یا خیر چون بخشی از این پروژه کنجکاوی مربوط به رشته من میشه و دوست دارم در موردش بیشتر بخونم.

درود بر شما

بنده در رشته کامپیوتر سخت افزار در حال تحصیلم (به خاطر علاقه) و هنوز اوایلشم.

ولی علاقه فجیع بنده به فضا، فیزیک و تفکر علمی، ریشه عمیقی در تخیلات و زندگیم داشته و داره؛ و هدف اساسیم در زندگی رسیدن به مراتب بالایی در نجوم و علوم مرتبط با فضا هستش. یه جورایی تلفیق سخت افزاری-فضایی...!

:rolleyes:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
کی فرستاد جزیره این تاپیگ رو ؟

عمو جزیره نیست، اینجا یکی از بخشای دور افتاده پی تیه که یوزرا زیاد به علم و دانش اهمیت نمیدن.

خودمم میخواستم بگم یکی دو روز اینده که منتقلش کنن به اینجا چون جای اصلیش اینجاس که مدیریت خدوم با علم لدنی اش پیش بینی کرده و خودشون این امر خطیر رو به انجام رسانیدند.
197.gif

tape

Registered User
لایک‌ها
505
اين كه چيز تازه اي نيست براي آمريكا در دهه 70 ميلادي فضا پيماي وايكينگ 1 و 2 وارد جو مريخ شده بعد از يك سال و در سال 1976 به روي مريخ فرود آمدند اين هم تصاويري كه ارسال كردند در همون سال .

جالب اينجاست كه وايكينگ 1 قرار بود 3 ماه كار كنه اما تونست 6 سال به تحقيق و فعاليت به پردازه وبا يك فرمان اشتباه از زمين ارتباطش در 1982 قطع ميشه .

Last edited:

tape

Registered User
لایک‌ها
505
اين هم تصاوير بيشتري از ارسال هاي وايكينگ

زمان پرتاب20 اوت 1975

tape

Registered User
لایک‌ها
505
درود بر شما

بنده در رشته کامپیوتر سخت افزار در حال تحصیلم (به خاطر علاقه) و هنوز اوایلشم.

ولی علاقه فجیع بنده به فضا، فیزیک و تفکر علمی، ریشه عمیقی در تخیلات و زندگیم داشته و داره؛ و هدف اساسیم در زندگی رسیدن به مراتب بالایی در نجوم و علوم مرتبط با فضا هستش. یه جورایی تلفیق سخت افزاری-فضایی...!

:rolleyes:

به اميد روزي كه توي منزل با اشتراك گذاشتن سخت افزار ونرم افزار وعلوم فضايي و مكانيك فضاپيمايي بسازي و همسايه هاتون در حالي كه چايي را در نعلبكي ريخته تا خنك شود ! ولذت ببرند شما با غرش موتور هاي جتتون

و لرزش چيني ها واستكان هاي همسايه هاي مجاور به آرزوي ديرينه خود برسيد :D

greensmilies-011.gif

tape

Registered User
لایک‌ها
505
عمو Cleeev جریان این ستاره ها چیه که توی برنامه های علمی میگن

ما داریم به ستاره هایی نگاه میکنیم که اجداد ما در 250000 پیش به

به اونها داشتن نگاه میکردن و هنوز نور بعدی این ستاره ها به ما نرسیده

يعني اون ستاره ها خيلي وقت پيش شايد از بين رفته و وجود خارجي ندارند و به علت فاصله زياد هنوز نورشون به زمين در زمان حاضر رسيده .

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
عمو مسود
همینک چیزمو کرده بودم تو ویکیپدیای آقای آرمسترانگ، متوجه شدم تولدشون همین چند روز پیش بوده
میخواستم ببینم بین زمانبندی ارسال این ربات به مریخ و تولد ایشون ارتباطی وجود داره؟ منظورم اینه که کلاً در ناسا اینجور احترامات مرسوم هست که برنامه های فضائیشون رو در مناسبتهای خاصی انجام بدند؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
عمو مسود
همینک چیزمو کرده بودم تو ویکیپدیای آقای آرمسترانگ، متوجه شدم تولدشون همین چند روز پیش بوده
میخواستم ببینم بین زمانبندی ارسال این ربات به مریخ و تولد ایشون ارتباطی وجود داره؟ منظورم اینه که کلاً در ناسا اینجور احترامات مرسوم هست که برنامه های فضائیشون رو در مناسبتهای خاصی انجام بدند؟

نه عمو این چیزا چندان مرسوم نیست.

محاسبات انتقال محموله های بین سیاره ای و اینکه از لحاظ اقتصادی کمترین هزینه رو داشته باشن، مهم تر از تطیق دادن اتفاق با همچین مواردیه...

amycus carrow

Registered User
لایک‌ها
7,568
24.jpg

سایه مریخ نورد کنجکاوی در نزدیکی کوه شارپ برای جستوجوی مواد معدنی....30 مرداد 91-s.rasouli

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
آقا این بدبخت!! دوربینش 2مگاپیکسل بیشتر نیست ولی ببین چه کرده

پ.ن: من نمیدونم شما با دیدن تصاویر مریخ چه حسی دارید ولی من یه حس ترس دارم.یه حس ترس مبهم.نه ترسهای معمولی.
اینکه داری عکسهایی رو میبینی که هزاران هزار کیلومتر!! باهات فاصله داره و یه جای کاملا ناشناخته ـس از نظر من ترسناکه :دی

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
بالا