آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

customize cms such as mitra!!

شروع موضوع توسط error500 ‏26 ژوئن 2007 در انجمن سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت

  1. error500

    error500 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    147
    تشکر شده:
    7
    سلام به همه
    بنده ميخوام اين سي ام اس هاي اماده مثل مامبو و ... رو كاستومايز كنم واسه خودم
    حالا نيازمند راهنمايي شما هستم
    من دنبال يه ديباگر مي گردم
    كه باهاش بشه سي ام اس ها رو ديباگ و تريس كرد
    دقيقا مثل وبي و ..!!
    خوب اخه يه اسكريپت كه نيست بشه فقط اون رو باز كرد!!!
    و سوال دوم طريقه تغير قالب واسه سي ام اس هاست
    كه چطور ميشه قالب رو اديت كرد
    اگه سوال هام كلي است واسه ميترا يا جوملا يا مامبو رو زحمت بكشيد شرح دهيد!
    و سوال اخر :
    من با زنديا همون zend
    دارم ديباگ ميكنم ميترا رو!!
    با اين پيغام مواجه ميشم
    var:deprecated.please use the public/private/protect modifier
    كه روي اين دستور اين خطا رو ميده
    var $star=0
    در حقيقت چون فايل اصلي كه من باز كردم index.php بود وتوي اون mitra.php رو call كرده بود
    و موقع debug متغيرهاي اسكريپت هاي call شده را نميشناخت اين error رو ميداد!!
    حالا خواهشا بيايين و ما رو رامنمايي كنين
     
  2. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    خوب اولا بهتره بجای میترا بگیم جوملا !
    بعد جوملا بیشتر پرتال هست تا سی ام اس !
    دیباگ کردن یا کاستمایز کردن , برا این کار شما به دیباگر احتیاج ندارید و بیشتر به اشنایی با قسمت های مختلف جوملا احتیاج دارید .
    شما اگه جاهای مختلف جوملا رو بلد باشید و بدونید چه توابعی چه کاری انجام میدن راحت تر میتونید تغییرات بدید توش !
    و حتی بانوت پد هم میتونید اینکارو بکنید .

    برا ویرایش قالب هم که از همه راحت تر هست , خودش فایل جدا داره تو قسمت قالب ها !!
     
  3. error500

    error500 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    147
    تشکر شده:
    7
    سلام رييس ممنوون از لطفت
    اما من از ديباگ كردن چند تا چيز دستم مياد
    من با asp قبلا كار كرده بودم
    ولي چون interface درست درموني نداشت ولش كردم
    حالا هم هدفم راه اندازي سايتي شبيه به www.irtahlil.com است
    منتها ميخوام اين cms يا portal (كه من نمي دونم فرقش با هم چيه) مثل engine باشه واسم
    من از trace كردن برنامه ها هم با نحوه برنامه نويسي اونها اشنا ميشم
    هم ميتونم اون تكه كد رو جاي ديگه copy paste كنم
    خلاصه تريپ فني است!!!
    در ضمن رييس اين error رو هم لطف بفرماييد به بنده تفهم كنيد
    ممنوون از لطفتان
     
  4. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    فقط بازی با تمپلیت هست :D