• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

delpoto 2012 Aces, Double Faults,Unforced Error,Winners

سرانجام این پروژه چه خواهد بود؟

• Total voters
    13
  • Poll closed .

rezavahdani

Registered User
لایک‌ها
1
در این تاپیک تمام شرط هامو با جزییات قرار میدم.

آغاز پروژه : 24 بهمن ماه 1390

پایان پروژه : 31 اسفند 1400

(در این پروژه تمام ماه ها 31 روزه محاسبه خواهند شد.)

طول پروژه : 3759 روز

10 سال کامل (10*372) + اسفند 90 (31 روز) + 8 روز از بهمن 90 =3720+31+8 = 3759 روز

میزان سود روزانه پروژه: 0.0077176475%

میزان سرمایه اولیه: 101 دلار

میزان سرمایه در پایان پروژه: 5 میلیون و 735 هزار دلار

rezavahdani

Registered User
لایک‌ها
1
مروری بر شرط های بسته شده از 24 بهمن تا به حال:

یک- 5.14 دلار بر روی اسوتلانا کوزنتسوا با ضریب 1.27 نتیجه برد میزان سود 1.3 دلار سرمایه پس از شرط : 101.34 دلار

دو- 2.06 دلار بر روی میخاییل یوژنی با ضریب 1.48 نتیجه برد میزان سود 99 سنت سرمایه پس از شرط 102.33 دلار

سه- 5.78 دلار بر روی دنیلا هانتاچوا با ضریب 1.53 نتیجه باخت میزان ضرر 5.78 دلار سرمایه پس از شرط 96.55 دلار

چهار -5.18دلار بر روی ویکتور هانسکو با ضریب 2.31 نتیجه برد میزان سود 6.79 دلار سرمایه پس از شرط 103.34 دلار

پنج-4.49 دلار بر روی کمبوی 5 تایی نتیجه باخت سرمایه پس از شرط 98.85 دلار

شش-39.48 دلار بر روی خوان کارلوس فررو نتیجه باخت ضرر 39.48 دلار سرمایه پس از شرط 59.37 دلار

هفت-9.10 دلار بر روی داوید نلبندیان با ضریب 1.22 نتیجه برد سود 2 دلار سرمایه پس از شرط 61.37

هشت-8.19 دلار بر روی اندی رادیک با ضریب 1.19 نتیجه برد سود 1.49 دلار سرمایه پس از شرط 62.86

نه- 3.81 دلار بر روی کمبوی روانیچ + بنتو با ضریب 1.79 نتیجه برد سود 3 دلار سرمایه پس از شرط 65.86

ده-14.30 دلار بر روی ویکتور ترویسکی با ضریب 1.33 نتیجه برد سود 4.61 دلار سرمایه پس از شرط 70.47 دلار

یازده-13.67 دلار بر روی پوتیتو استراچه با ضریب 2.83 نتیجه باخت ضرر 13.67 دلار سرمایه پس از شرط 56.80 دلار

دوازده-7.42 دلار بر روی ست گرفتن نلبندیان با ضریب 1.30 نتیجه برد سود 2.18 دلار سرمایه پس از شرط 58.98 دلار

سیزده-9.60 دلار بر روی ست گرفتن هریسون با ضریب 1.29 نتیجه برد سود 2.74 دلار سرمایه پس از شرط 61.72 دلار

چهارده-16.05 دلار بر روی ست گرفتن دنیس ایستومین با ضریب 1.22 نتیجه برد سود 3.53 دلار سرمایه پس از شرط 65.25 دلار

پانزده-6 دلار بر روی کمبوی فدرر + بردیخ با ضریب 1.19 نتیجه برد سود 1.13 دلار سرمایه پس از شرط 66.38 دلار

شانزده-19.88 دلار بر روی ست گرفتن لوسی سافارووا با ضریب 1.74 نتیجه برد سود 14.62 دلار سرمایه پس از شرط 81 دلار

هفده-پنج دلار بر روی ست گرفتن داویدنکو با ضریب 1.89 نتیجه برد سود 4.42 دلار سرمایه پس از شرط 85.42 دلار

rezavahdani

Registered User
لایک‌ها
1
روند پیشرفت سرمایه طبق برنامه:

میزان سود روزانه پروژه: 0.0077176475%

پایان روز اول 24 بهمن 90 از 101 دلار به 101.78 دلار

پایان روز دوم 25 بهمن 90 از 101.78 دلار به 102.57 دلار

پایان روز سوم 26 بهمن 90 از 102.57 دلار به 103.36 دلار

پایان روز چهارم 27 بهمن 90 از 103.36 دلار به 104.16 دلار

پایان روز پنجم 28 بهمن 90 از 104.16 دلار به 104.96 دلار

پایان روز ششم یعنی امروز 29 بهمن 90 از 104.96 دلار به 105.77 دلار

rezavahdani

Registered User
لایک‌ها
1
سرمایه فعلی : 71.13 دلار

با دو شرط معلق:

شرط شماره هیجده: 6.75 دلار بر روی لئوناردو مایر با ضریب 2.44

شرط شماره نوزده:8.17 دلار کمبوی میلوس روانیچ و ژولین بنتو با ضریب 2.23

طبق برنامه تا پایان امروز یعنی روز ششم پروژه سرمایه باید از 101 دلار به 105.77 دلار برسد.

rezavahdani

Registered User
لایک‌ها
1
شرط 18 باخت شد. سرمایه همچنان 71.13 دلار .

از شرط 19 یعنی کمبوی روانیچ و بنتو روانیچ 2-0 اندرسون رو شکست داد. در انتظار بازی ژولین بنتو و استیو دارسیس میمونیم.

rezavahdani

Registered User
لایک‌ها
1
شرط شماره 20 - 21.13 بر روی اندی رادیک با ضریب 1.75 نتیجه باخت ضرر 21.13 . سرمایه فعلی 50 دلار

rezavahdani

Registered User
لایک‌ها
1
بنتو بازیش رو برد تا شرط شماره 19 درست در بیاد. کمبوی بنتو و روانیچ .

سرمایه فعلی: 68.17 دلار

سرمایه در پایان روز ششم طبق پلن: 105.77 دلار

عقب ماندگی از پلن: 37.60 دلار

rezavahdani

Registered User
لایک‌ها
1
شرطی از نیمه نهایی مسابقات زنان قطر : برد آزارنکا در مقابل رادوانسکا با ضریب 1.31

میزان ریسک : 25 دلار

Risking 25.00 to Win 7.69 USD

سرمایه فعلی: 43.17

Your new available balance is 43.17 USD.

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8
تشکر رضاجان بابت وقتی که میزاری.

داویدنکو تموم کاسه کوزه ما رو دیشب بهم زد:wacko:

kurt790

Registered User
لایک‌ها
95
با سلام خدمت دوست عزیز
بنده ذر زمینه تنیس تخصص زیادی ندارم ... و چند تا سوال داشتم ...
آیا این ورزش درصد ریسک پذیریش از فوتبال کمتر است ؟
در این ورزش تفاوت فاحشی از نظر امتیازات وجود دارد؟
و کشورهای مطرح در این ورزش کدامها هستند ؟

با تشکر

futbol24

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من نمیدونم شما دقیقا با چه فکر هایی دارید جلو میرید ولی به نظر من شرط بندی روی مسابقات به صورت تک به تک کار کاملا اشتباهیه . شما نگاه کن الان سرمایه 101 دلاریت به خاطر دو سه تا باخت اومده زیر 80 دلار ( در حالی که چندین برابرش برد داری - از نظر تعدادی ) و حالا باید خودت رو بکشی و 1 دلار 1 دلار از شرط های درستش جمع کنی تا اگر این وسط دوباره نباختی اونوقت سرمایت برسه به همون 101 دلاری که قبلا بوده .
فرض کنید که روی سه بازی با ضریب 1.4 هر کدوم 10 دلار سرمایه گذاری می کنید ( در مجموع 30 دلار روی سه بازی با ضریب 1.4 به صورت تک به تک ) . در اینجا اگر پیشبینی هر سه بازی درست از آب دربیاد شما برنده 12 دلار + پول خودتون میشید.
حالا فرض کنید یک پیشبینی شما اشتباه بشه . این یعنی شما دوتا 4 دلار بردید و یک 10 دلار باختید یعنی شما با اینکه اکثر پیش بینی هاتون درست بوده اما باز متضرر شدید و 2 دلار باختید ! و اگر دوتا از سه تا بازی اشتباه بشه شما یک 4 دلار بردید و دوتا 10 دلار باختید . یعنی در مجموع شما 16 دلار متضرر میشید ! و اگر هر سه بازی اشتباه بشه شما نهایت ضرر رو میکنید یعنی سه تا 10 دلار میبازید که در مجموع میشه 30 دلار ضرر
هر 3 بازی درست »»»» 12 دلار سود
2 بازی درست و 1 بازی اشتباه »»»» 2 دلار ضرر
1 بازی درست و 2 بازی اشتباه »»»» 16 دلار ضرر
هر 3 بازی اشتباه »»»» 30 دلار ضرر
همونطور که میبینید شما فقط در یک حالت از 4 حالت سود میکنید و در سه حالت متضرر خواهید شد !
اگر شما این 3 بازی رو که ضریب 1.4 دارند در یک فرم میکس 10 دلاری گرفته بودید در صورتی که هر سه بازی دارای پیشبینی درست باشند شما برنده 27.4 دلار میشید . و در صورتی که یک یا دو یا هر سه بازی اشتباه بشند شما بازنده 10 دلار میشید !
هر سه بازی درست »»»» 27.4 دلار سود
دو بازی درست و یک بازی اشتباه »»»» 10 دلار ضرر
یک بازی درست و دو بازی اشتباه »»»» 10 دلار ضرر
هر سه بازی اشتباه »»»» 10 دلار ضرر
همانطور که مشاهده میکنید در حالت اول ( تکی ) شما روی سه بازی به صورت تکی شرط بندی کردید و 30 دلار رو در معرض خطر باخت قرار دادید تا در بهترین حالت بتونید 12 دلار برنده بشید.( 40 درصد سود )
اما در حالت دوم ( میکس ) شما 10 دلار رو در معرض خطر باخت قرار دادید تا بتونید در بهترین حالت 27.4 دلار برنده بشید ( 274 درصد سود )
در حالت اول خیلی مهمه که چه تعداد از بازی ها درست یا اشتباه بشند چون فرضا اگر اولین بازی شما اشتباه شد شما قطعا متضرر هستید و باید منتظر برگزاری اون 2 بازی دیگه باشید تا ببینید ضرر شما در حد 2 دلار باقی میمونه یا به 16 دلار ضرر افزایش پیدا میکنه یا حتی به 30 دلار ضرر
اما در حالت دوم فرقی نداره که یک بازی اشتباه بشه یا دو بازی یا حتی سه بازی
حالت های زیر رو با هم بررسی میکنیم :
هر سه بازی درست »»»» تکی : 12 دلار سود ** میکس : 27.4 دلار سود (( میکس با 15.4 دلار سود بیشتر به نفع شماست ))
دو بازی درست و یک بازی اشتباه »»»» تکی : 2 دلار ضرر ** میکس : 10 دلار ضرر (( تکی با 8 دلار ضرر کمتر به نفع شماست ))
یک بازی درست و دو بازی اشتباه »»»» تکی : 16 دلار ضرر ** میکس : 10 دلار ضرر (( میکس با 6 دلار ضرر کمتر به نفع شماست ))
هر سه بازی اشتباه »»»»»»»»»»»»» تکی : 30 دلار ضرر ** میکس : 10 دلار ضرر (( میکس با 20 دلار ضرر کمتر به نفع شماست ))
همونطور که دیدید سه حالت از چهار حالت به نفع میکس و یک حالت از چهار حالت به نفع پیش بینی تکی است .
ممکن هست بعضی از دوستان بگند چرا برای حالت اول 30 دلار رو مثال زدی اما برای حالت دوم 10 دلار ؟؟؟
میخواستم بهتون نشون بدم که در پیش بینی به صورت میکس با سرمایه خیلی کمتر و ریسک خیلی کمتر میشه مبالغ بالاتری رو برنده شد. شما ممکن است بازنده باشید اما از 3 حالتی که برای باخت ذکر کردم نسبت به حالت تکی دو حالت به نفع شماییست که پیش بینی میکس کردید و یک حالت به نفع کسی است که پیش بینی تکی انجام داده .
و در یک حالتی که برای برد وجود داره ( درست شدن هر 3 بازی ) سودی که شما به دست می آورید 274% است ولی سودی که از حالت تکی نصیبتون میتونسته بشه فقط 40 درصد هست (( 27.4 دلار سود میکس و 12 دلار سود تکی ))
-----------------------------------------
این مقاله کوتاه رو نوشتم برای دوستان عزیزی که به تازگی وارد اینکار شدند و به دنبال پیدا کردن و خواندن مقالات مربوط به شرط بندی هستند . ممکن است بعضی از دوستانی که این مطلب رو میخونند قبولش نداشته باشند یا در به نتیجه رسیدنش شک و ابهام داشته باشند . من هم خودم مدت ها به صورت تکی پیش بینی میکردم اما احساس کردم پیش بینی تکی به شدت مانع از پیشرفت من هست و الان دارم روی این سیستم کار میکنم .
دوستان گرامی لطفا نظرات موافق و مخالف خودشون رو در مورد نظرات من بیان کنند تا به شیوه ای جامع و کامل در شرط بندی دست پیدا کنیم .

rezavahdani

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوست عزیز
بنده ذر زمینه تنیس تخصص زیادی ندارم ... و چند تا سوال داشتم ...
آیا این ورزش درصد ریسک پذیریش از فوتبال کمتر است ؟
در این ورزش تفاوت فاحشی از نظر امتیازات وجود دارد؟
و کشورهای مطرح در این ورزش کدامها هستند ؟

با تشکر

سلام

در مورد سئوال اول خیر. شرط بندی روی تنیس سخت تر از فوتبال است.

تفاوت فاحشی از لحاظ امتیازات وجود دارد.

کشورهای مطرح اسپانیا-فرانسه-آمریکا-آلمان-آرژانتین-روسیه-ایتالیا-کرواسی-صربستان-جمهوری چک

rezavahdani

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من نمیدونم شما دقیقا با چه فکر هایی دارید جلو میرید ولی به نظر من شرط بندی روی مسابقات به صورت تک به تک کار کاملا اشتباهیه . شما نگاه کن الان سرمایه 101 دلاریت به خاطر دو سه تا باخت اومده زیر 80 دلار ( در حالی که چندین برابرش برد داری - از نظر تعدادی ) و حالا باید خودت رو بکشی و 1 دلار 1 دلار از شرط های درستش جمع کنی تا اگر این وسط دوباره نباختی اونوقت سرمایت برسه به همون 101 دلاری که قبلا بوده .

دوستان گرامی لطفا نظرات موافق و مخالف خودشون رو در مورد نظرات من بیان کنند تا به شیوه ای جامع و کامل در شرط بندی دست پیدا کنیم .

دوست عزیز روش سیستم جز ضرر چیزی به همراه نداره.

خوبی سیستم و استراتژی من اینه که از سامانه جبران ضرر بسیار پیشرفته ای بهره می بره. الان در روز ششم برنامه 50

درصد سرمایه از ببن رفته اما خواهید دید که به تدریج فاصله من با پلن کم و کمتر خواهد شد و بهش خواهم رسید.

بدون این که دست و پام رو گم کنم یا دست به شرط بندی های انتحاری بزنم. کمتر سیستم و استراتژی یی این ویژگی رو داره.

futbol24

Registered User
لایک‌ها
0

خوبی سیستم و استراتژی من اینه که از سامانه جبران ضرر بسیار پیشرفته ای بهره می بره. الان در روز ششم برنامه 50

درصد سرمایه از ببن رفته اما خواهید دید که به تدریج فاصله من با پلن کم و کمتر خواهد شد و بهش خواهم رسید.

بدون این که دست و پام رو گم کنم یا دست به شرط بندی های انتحاری بزنم. کمتر سیستم و استراتژی یی این ویژگی رو داره.
لطفا دلایلتون رو برای رد نظرات من بگید .

futbol24

Registered User
لایک‌ها
0

من تا به حال با چنین سیستمی کار نکردم اما مثلا شما در شش روز 50 درصد سرمایه اولیه ی خودتون رو باختید . چه تضمینی هست در شش روز اینده 50 درصد باقی مانده رو هم نبازید ؟ و چه تضمینی هست که همین اتفاقاتی که در این شش روز باعث شده 50 درصد سرمایتون رو ببازید باعث نشه در شش روز بعدی 50 درصد باقی مانده رو هم ببازید ؟

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
ضمن عرض تبریک بابت شروع به کار تاپیکتون. خواستم بابت شرط مایر تشکر کنم من دیشب بصورت هندی کپ +1.5 روش بستم که تو همون ست اول کار تموم شد.و خوبیش این بود که ضریب مناسبی هم داشت

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
futbul24 عزیز تحلیلتون در مورد جالات مختلف و مقایسه بین تکی و کمبو درسته اما یک نکته اساسی توش لحاظ نشده اونم احتمال وقوع هر یک از حالات هست. با این سبک و سیاق مثلا من میتونم بگم که اگه شما یک کمبو با مجموع ضرایب 1000 رو بگیرید و 1 دلار روش بزارید در حالتی که درست در بیاد 1000 دلار سود کردید و در سایر حالات فقط یک دلار ضرر. پس بهتره همیشه کمبو با ضریب خیلی بالا بگیریم. اما وقتی پای احتمالاب رو وسط میاریم قظیه فرق میکنه . دقیقا شبیه به اون مثالی معروفی هست که در کتابهای آمار پایه داریم این که تعدادی گوی سفید و سیاه رو بریزیم در یک کیسه و بعد بصورت تصادفی خارج کنیم . این قضیه کمبو رو هم باید این طوری حساب کنید که مثلا 4 شرط رو ریختیم توی یک کمبو احتمال اینکه هر 4 تاش درست باشه چقدره احتمال اینکه 1-2-3 تاش درست باشه چقدره. تازه اینجا احتمال بیرون اومدن هر گوی هم با دیگری برابر نیست چراکه قضیه odds هم این وسط دخیله.
Accumulators - Combos - Betting Guide
Single Bets vs Combo Bets
Singles vs Combos - Bettingadvice forum

Last edited:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
البته فکر می کنم که اگه بخواهیم روی این جور قضایای تئوریک اینجا بحث رو ادامه بدیم نظم تاپیک جناب وحدانی بهم میخوره و ایشون حق دارند که نخوان این بحث در تاپیکشون ادامه داشته باشه.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
رضاجان بابت استارت تاپیک تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت و پیروزی میکنم

ضمنا پست رابی هم تایید میشه
به هرحال در کمبو هر چقدر که سود بیشتر میشه ریسک و امکان باخت هم بیشتر میشه و شما باید اینو هم در نظر بگیرید

Last edited:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
رضا جان امروز شرطی نداریم؟

بالا