من امروز یک فرم میکس گرفته بودم دوتاش درست شده بود و اخرین بازی مونده بود که تنیس زنان بود . بازی بارتولی (( با ضریب 1.45رضا جان امروز شرطی نداریم؟
آره خدا رو شکر دوتا فرم میکس پشت سر هم درست شد . خیلی دوست دارم بتونم یه پولی برنده بشم بعدش برم توی یکی از سایت های خارجی که تمام مسابقات مختلف رو با ضرایب خوب داره عضو بشم . مثلا همین سایتی که شما در اون فعال هستید و بازی لیگ های دسته پایین انگلیس رو هم داره کدوم سایته ؟ متاسفانه این سایت ایرانی انگار مسابقه باید در حد جام جهانی باشه تا بذارش توی سایت » البته اون هم با ضرایب فوق جهانیش که واسه آدم حال و حوصله نمیذارهشایدم مصدوم نمیشد ست های بعدی رو می برد. احتمالا دلیل باختش همین مصدومیت بوده. میگم خدا رو شکر مثل اینکه از زمانیکه اینجا فعال شدید شانسهای خوب هم هر ازگاهی سراغتون میاند. البته شرط بندی همینه من تا به حال کلی بازی بوده با گلهای دقایق آخر از دست دادم درعوض کلی باز هم با گلهای دقیقه آخر بردم مثلا امروز بازی یورک از لیگ 5 انگلستان
رضا جان شرمنده دوباره بحث های غیرمرتبط با تاپیک کردیم انشالله که دیگه تکرار نمیشه
رضا جان امروز شرطی نداریم؟
این سایت لایو اسکور که اصلا یک ریال ارزش ندارهلیگهای انگلستان رو تقریبا همه سایتها کامل پوشش میدن
البته به جز بازی یورک من 5 بازی دیگه هم امروز داشتم که فقط این یکی کارش به دقایق آخر کشید. ولی خیلی حال داد بازی های لیگ 5 همشون تموم شده بودند اما این یکی توی لایو اسکور همینطور مونده بود با خودم گفتم حتما یورک گل دوم رو میزنه وقتی گل رو زد واقعا بیشتر از اون 5 تای دیگه بهم حال داد
سرمایه فعلا 23.17
با دو شرط معلق:
20 تا روی ولاندری با ضریب 1.40
25 تا روی آزارنکا با ضریب 1.31
سرمایه فعلا 23.17
با دو شرط معلق:
20 تا روی ولاندری با ضریب 1.40
25 تا روی آزارنکا با ضریب 1.31
ولاندری که ضریبش بالای 3 هستپس از برد آزارنکا:
سرمایه :55.86
با 20 دلار معلق بر روی ولاندری
طبق برنامه سرمایه باید به 105.77 دلار رسیده باشد.
اختلاف از پلن: 49.91
ولاندری که ضریبش بالای 3 هست
احتمالا باختش منظورته
این بلوچی یکدفعه چی شدش ؟ببخشید روی بلوچی با ضریب 1.40