• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Desgin سايت غلامحسين ساعدي (گوهرمراد)

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
يا آللاه
سلام عليكم!!!!!!!!!
من كه سوادم به نرم افزار ها نمي رسه و فقط از زاويه ديد خودم كه جهت يابي سايت هست نظر ميدم (ضمنا واژه جهت يابي اختراع خودمه!!)
در مورد دومين: هيچ پسوندي به جز دات كام مناسب نيست و اگر لازم شد و ساعدي دات كام در دسترس نبود بهتره از عباراتي مثل گوهر مراد يا حتي از روي عناوين كتاب هاي ايشان ميشه كلمه اي كه نشانگر نويسنده باشه استفاده بشود
در مورد هدف سايت و چند سوال ديگر:
آيا هدف فقط معرفي است؟
آيا امكان دانلود كتابها به صورت پي دي اف خواهد داشت؟
آيا امكان ايجاد يك حركت فرهنگي مد نظر هست؟ مثل برگزاري مسابقات نويسندگي كه جايزه ويژه ساعدي رو داشته باشه؟
چند زبان خواهد داشت؟(فارس؟ انگليسي؟ فرانسه؟
آيا امكان . . . . (فعلا همينارو داشته باش)

واقعا عالي بود . . . ;)

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دز اين سايتها. دفتر مهمان. فروم.قسمت عکسها. معرفي کتابها. ديگران در مورد ساعدي چي گفتن. کتابها و مقالاتي که در رابطه با ساعدي منتشر شده . کارت پستال تصاوير ساعدي و . . . لازم هست

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
آثار نمايشي و تصاوير و اطلاعات مربوط به اجراها، داخل و خارج از كشور قبل از فوت و بعد از ان
آثار سينمايي و اطلاعات مربوط به آن
گزارشي از ترجمه و چاپ آثار به زبانهاي خارجي
بررسي پايان نامه هاي دانشگاهي در باره ساعدي
تحليل نقش ساعدي در ادبيات معاصر و برگزاري كنفرانسهاي آنلاين با حضور اساتيد و..............

ميبينم كه آرش خان هم دوباره آرش قديم!!!!!!!!!! دمت آتيش!!!

Senexiratus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره...خوب بود!
اين چيزايي كه شما گفتين تقريبا همه شون مد نظرم هست...ولي قبول دارين كه عملي كردن همه شون وقت زيادي مي بره؟ يا نه؟
در ضمن شايد بد نباشه اينو بگم كه من برادرزاده ساعدي هستم...و فقط مي خوام اون كاري كه بايد بكنم رو انجام بدم...قصد بهره برداري از سايت رو ندارم.
خيلي وقت هم هست به فكر اين كارم ولي قبلا كارها مشكل تر بود...بايد برنامه نويس پيدا مي كردم و سايت رو دربست در اختيارش مي گذاشتم و چند مشكل ديگه...
الان اوضاع بهتره!
در مورد مطالب سايت تفريبا چيزي كم و كسر نيست...ولي نمي خوام فقط كهنه قباله هاي سالهاي گذشته رو باد بدم...اگه قصدم استفاده از سايت فقط به عنوان آرشيو مطالب و عكسها بود مي شد همون كار رو با يه كتاب انجام داد زحمتش هم كمتر بود.
و در مورد اسم دومين...comگرفته شده.مال خانواده ي ساعدي ناميه كه نسبتي با ما ندارن...org هم همين طور...باقي همه در دسترسن ولي من هم با اين كه net و ws و info و... به درد اين كار نمي خورن موافقم.
گمون مي كنم گوهرمراد بهتر باشه يا استفاده از اسم يه كتاب...بايد بيشتر بررسي كرد.
به هر حال...
به زودي كار رو شروع مي كنم و توضيحات بيشتر رو بعدا مي دم.
(منظورم كارهاي غيركامپيوتري بود!)

پ.ن:راستي بيشتر اين نويسنده هاي خارجي هم موجودات بيچاره اي هستن...دات كام يكي مي ره لبنياتي...اون يكي آژانس كاريابيه...يكي ديگه هم لابد قصابيه.

Senexiratus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي اين پست ها مشكلي كه ندارن؟
Forum براي همين كاره ديگه...نه؟

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
من كاري با طراحي و اين حرفا ندارم ولي مي خوام بهت تبريك بگم كه بعد از مدت ها يه نفر داره يه كار خوب و پرمحتوا براي يه نويسنده بزرگ اين مملكت انجام ميده .

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
فورم مال من كه نيست ولي تا جايي كه من خبر دارم اينجا براي همين جور چيزاست.. در مورد دامين هم به هر قيمتي كه شده دات كام بگير حالا چي چي دات كامش با خودت ولي هيچ مدل به فكر دامين هاي ديگه نيفت .. توي بعضي موارد استثنايي ميشه دات نت هم پيشنهاد كرد ولي نه براي سايت يك نويسنده.. موفق باشي ;)

dashti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
حالا كه شما مي خواهيد سايت بسازيد , به نظر من اصلا دور و بر اين چيزهاي آماده و هلو بپر تو گلو نريد كه بازديدكننده اي نخواهيد داشت , چون كه الان قريب به اتفاق سايت داران , يه سيستم آماده , مثل php-nuke , phpbb , mt , b2 , p-machine رو روي سايتشون نصب مي كنن و بعدش بعلت اينكه اينجور سايتهايي مثل همين پرشين تولز قبلا بازار اينترنت رو قبضه كردن , ديگه نمي تونن مشتري خوبي داشته باشن ...
من 2 پيشنهاد دارم براتون :
1. سايتتون رو با p-machine پولي (منظورم مجانيش نيستا , پووولي) بسازيد ...
2. سايتتون حتماَ بصورت ديناميك باشه و حتما توش فلش داشته باشه (فلش خواستيد در خدمتم)
وقتي بيس سايتتون رو ساختيد , اونوقت اگر سيستم هاي آماده رو هم در كنارش بذاريد , شما يه سايت ايده آل خواهيد داشت !!
هر كار فلشي داشتيد , در خدمتم
با تشكر
فلش كار

Senexiratus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب...من درباره P-machine چيزي نمي دونم.
ولي چون حرفتون خيلي انقلابي بود اجازه بدين دوستان كمي بيشتر بررسي كنن!
نظر بقيه چيه؟
به احتمال زياد مخالفين...ولي چرا؟
لطفا دليل...!
در ضمن گويا عمر Flashهاي سنگين گذشته...كمتر مي بينم استفاده بشه...در اين مورد چي فكر مي كنين؟

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
عجب حرف عجيبي !!! ببينم مگه فرضا سياه سپيد كه با ام تي ساخته شده بازار اينترنت قبضه شده و ديگه كسي سراغ كاپوچينو نمي ره؟ يا فرضا وبلاگ هودر كه با ام تي مديريت ميشه الان خواننده نداره؟ ام تي يك ابزار مديريت محتواست و اون چيزي كه براي يك سايت خواننده و مخاطب مياره خود محتواست!!!! اگر سايت محتوا داشته باشه بازديد كننده هم داره اين ربطي به قبضه شدن بازار نداره..

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من اصلا نفهميدم سيستم مديريت محتوا به بازديد كننده و فلش و . . . چي كار داره.

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
راستش بعضي موقع ها عجله زيادي كار دست آدم ميده!!!! هنوز نمي دونيم سايت مي خواد چي كار كنه و كاركردهاش در حال بررسي هست حرف از فلش و ام تي و غيره بحث رو منحرف مي كنه
با پوزش از فلش پرستان و فلش كاران و فلش دوستان!!
فلش در سايت اينترنتي مثل فلفل تنده در ديزي!!!! (خب همه كه فلفل دوست ندارن!!!)
دوستي دارم كه وقتي مي خواد سايت ساخته شده خودشو آدرس بده ميگه:
آدرس : فلان دات كام ولي سايتش خيلي سنگينه ها!!!!!!!! كار اساسي شده!!!
مثل اينكه سايت سبك باشه يعني كاري روش نشده! سايت سرخط دات كام فاقد تصوير هست وبا ذغالي ترين اكانت هم ، فوري دانلود ميشه!!
لطفا قبل از برنامه ريزي جهت گيري سايت و آناليز، پيش گزينه صادر نفرمائيد...
چاكرات

dashti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بابا آخرش يه فلش كار حرفه اي مي خوايد يا نه ؟؟؟
قربون شما
فلش كار

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
فلش كار بله! ولي به موقعش!
ضمنا معمول و مرسوم اينه كه افرادي كه تازه وارد بازار كار ميشن حتي اگر كارشون حرفه اي و توپ هم باشه براي ورود به بازار دنبال كارهاي عام المنفعه ميرن! مثلا سعي كن اتود هايي براي جاهاي مختلف اجرا كن و تلاش كن كه استفاده كنن و تنها به درج نامت اكتفا كن تا بتوني نمونه هاي خوبي ارائه كني و بتوني مطرح بشي!
مثلا ميتوني يه كار براي كاپاچينو اتود بزني و مخ آق احسان رو بزني تا بزاره تو سايتش (كاپاچينو منظورمه)(كه البته اگه توپ نباشه مطمئنا نميزاره)( و البته منظور از توپ، زلم زيمبو اضافي نيستها! بلكه هر چقدر اجراش ساده باشه ولي ايده بكري داشته باشه ، بهتره) و اگه زودتر دست بكار مي شدي براي سايت فستيوال زنان ميتونستي اين كار رو بكني و .....

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
شار به شدت درست ميگه.. در زمينه اين جور مسائل شار را دريابيد تا رستگار شويد! جدي ميگم ..

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
چاكراتم جناب عابر دانشمند!!! شرمنده نفرمائيد!!!!!!!!!

Senexiratus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس اين طور!
حداقل در مورد خودم مي تونم اينو بگم كه نود درصد مواقع وقتي صفحه اول سايت فلش باشه و سنگين من Alt+F4 رو فشار مي دم.
فكر مي كنم طراحي يه لوگوي سبك و به قول آقاي Shaar بكر خيلي بهتر باشه.
ولي هنوز زوده كه بخوايم در اين موراد صحبت كنيم.

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
اگه دوست داشتين، ميشه اينجا طرح ها و ايده هاي راجع به چارچوب و نقشه سايت بحث بشه، بقيه اش، كار اجرائي هست كه مي توني سفارش بدي حاج آقا احسان و حاج آقا ممدرضا برات درست كنن . . .

بالا