Originally Posted by ehsan
سلام.
متاسفانه حساسیت زیادی از طرف دیتاسنتر سرور فروم روی مطالب فروم است. دلیلش هم گزارشها شرکتهای تولید کننده نرم افزار و .. است.
خلاصه تقاضا دارم نسبت به ارسال مطالب و لینکهای کرک یا warez حساسیت بسیاری نشون بدین. اگر هم خیلی لازمه از طریق pm این کار را انجام بدن.
روی فروم ماهواره هم حساسیت است و حرفشون اینه که تاپیکهای dvb hacking داره. از مدیر این بخش خواهش میکنم رو این مورد محدودیت بیشتری بذاره.
همینطور فروم بازارچه و علی الخصوص بخش فروش DVD. من اول میخواستم این فروم را ببندم ولی خب یه جوری فعلا کنار اومدم. نمیدونم راه حل چیه ولی به هر حال با عنوان pirated dvd marketplace نام بردن.
به نقل از benyaminj :يه توضيح در رابطه با خريد بازی های جديد بدم که
شما هميشه برای خريدن جديد ترين بازی ها به اين جا برو..و حتماً بازيرو گير میياری مطمئن
باش...يعنی روزی که عرضه میشه تو اين مغازه بازی هست..نميدونم چرا اينجوريه
آدرس : میدان امام خمينی ، پاساژ لباف ، طبقه زير ز مینش اون قست آخر دست راست
اسمه مغازه يادم نيست
قيمت سيدی هام هر عدد 400 تومن
سعید جون تشکربه نقل از saeid_2001 :چرا اومده .ولی بخاطر قوانین اینجا نمیشه در مورد مسئله کرکش صحبت کرد واقعا که دیگه این pt تهش شده ادم نمیتونه در مورد کرک بازی حرف بزنه اخه چرا یکی جوابشو به من بده .اگه مشکل فیلتر هست که خب شما خودتون چک کنید تقریبا تمام سایتهای کرک باز هستن و فیلتر نشدن مشکل چیه کرک برای بازها و برنامه تو مملکته ما یه چیز جدا نشدنی از برنامه و بازیهاست و هیچ گونه مشکل قانونی نداره خب مگه میشه شما نتونید در مورد مسئله به این مهمی حرف بزنید
اقا ممنونسلام من dvd این بازی رو گرفتم البته خیلی بازی نکردم ولی بازی با حالیه و تقریبا بخش استراتیژیکش خیلی نزدیک به نسخه 1 بازیه ولی نکته جالبش اینه که شما ادماتونو همونطور که در اسکرین شاتهای بالا مشخصه میتونید با دوربین بازیهای Action - Adventure هم کنترل کنید که مخصوصا برای شلیک با تفنگ خیلی بازی بیشتر حال میده .ولی مشکل خیلی بزرگ اینه که گرافیک بازی خیلی پیشرفت کرده و واقعا سیستمی که من توش بازی رو ریختم کم میورد .این سیستم من بود .
P4 2.4
Geforce Fx 5600
1 ram gig
که بازی در حالت 800x600 و همه جزئیات تقریبا روی Low بازی تازه یکمکی روون میشد تازه بعضی جاها بازم کم میورد نمیدونم والا تازه اون سیستم خودم نبود کامپیوتر خودم که خیلی نابود تره ولی هنوز بازی رو روش نریختم
پايتخت گرون نمیدن سيديارو؟به نقل از saeid_2001 :من از پایتخت گرفتم بازیهای جدید هم همیشه تو پایتخت پیدا میشه قبل از اینکه به هر مغازهای برسه
به نقل از benyaminj :شرکت singles جديد ترين بازی هارو سريع میده بيرون
تو شهرستان هم میفرسته..البته نميدونم تکی بفرستن يا نه بايد
بپرسی ازشون اينم وب سايتشون..شماره موبايل هم داره
www.hphland.itgo.com