• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Desperados 2 : انتقام گیری کوپر

abraham66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
160vcbm.jpg

من خریدم این ارورها رو میده...کسی میدونه ماله چیه؟ سیدیش هم از takincdcovers.com هسته
این بازیها همشون یه گیری میدن عصابمون رو خورد میکنن مخصوصا اینکه تا شنبه جایی باز نیست

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از abraham66 :
160vcbm.jpg

من خریدم این ارورها رو میده...کسی میدونه ماله چیه؟ سیدیش هم از takincdcovers.com هسته
این بازیها همشون یه گیری میدن عصابمون رو خورد میکنن مخصوصا اینکه تا شنبه جایی باز نیست
یه دوسته دیگمونم امروز دقیقا همچین مشکلی داشت ببینم شما با Daemon اون فایل Image رو Mount کردی معمولا پسوندش MDS هم هست اگه کردی و این پیغام رو میده باید از برنامهایی مثل SDHider یا یه برنامه دیگه هم بود که اسمشو یادم رفته باید از اونا استفاده کنی

abraham66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
یه دوسته دیگمونم امروز دقیقا همچین مشکلی داشت ببینم شما با Daemon اون فایل Image رو Mount کردی معمولا پسوندش MDS هم هست اگه کردی و این پیغام رو میده باید از برنامهایی مثل SDHider یا یه برنامه دیگه هم بود که اسمشو یادم رفته باید از اونا استفاده کنی
سعید
این easysetup هست خودش همه کارا رو میکنه ....الان توی گوگل سرچ کردم یه بنده خدا ی دیگه هم مشکل من رو داشت ....بعد رفته بود گرافیکش رو از اول نصب کرده بود درست شده بود....منم همینکارو کردم الان درست شده
ولی یه مشکل دیگه پیش امده:
وقتی بازی اجرا میشه اول این رو بهم میگه:

166bshx.jpg

من yes رو میزنم میره توی بازی لود بازی هم تموم میشه فیلمای اولش هم تموم میشه دقیقا اون قسمتی باید بازی رو شروع کنی این خطا میاد و از بازی میاد بیرون:
166byp5.jpg

یعنی چیرو کم دارم؟؟؟؟ اگه میشه حتما بگید برم شنبه بخرم من سرم در نمیاد!!!

کسی میدونه چیه؟
من منتظرم

abraham66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی کارت گرافیکم nvida 128 هسته و cpu 3.2

abraham66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم چرا بروبچ بازیهای رایانه ای جواب نمیدن:) بابا ما به سن شما بودیم می رفتیم زیر تانک....
حالا میگم من رفتم توی آبشنش تنظیمات ویدیو رو آوردم پایین راه افتاده :) باید یه 256 nvidia بخرم

abraham66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت گرافیکم رو بردم بالا خوب شد
میگم من از این بازی زیاد خوشم نیومد البته از ورژن قبلیش خیلی بهتره ولی نمی دونم چرا باهاش حال نمیکنم....2روز بازی کردم خسته شدم....البته شاید چون سنم زیاد شده بازی بهم حال نمیده:D:D:D:D:Dخلاصه به نظرم نخرید زیاد چنگی به دل نمیزنه

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به سلامتی تونستی بازی کنیش....

sinbad68

Registered User
لایک‌ها
21
بابا چون اکشن استراتژیک شد دیگه زاید حال نمیده.

sinbad68

Registered User
لایک‌ها
21
کسی نسخه یک بازی با دوبله فارسی رو نداره.

amar1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باسلام
من به تازگی این بازی رو شروع کردم ولی در همون مرحله اول گیر کردم.میشه راهنمایی کنید همون اول بازی باید چی کار کنم؟

بالا