• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Devil May Cry

كدام شخصيت را بيشتر دوست داريد؟

• Total voters
    38

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
سلام

عجب گرافیکی داره !

گزارش ماجرای بازی تا اینجا :

خب الآن جایی از بازی هستم که با یک قورباقه بزرگ مبارزه کردم و البته شکستش دادم ! نزدیک بود برادرهایش بیاییند که خوشبختانه دروازه رو بستم ;)

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
سلام

بالاخره از توی ساختمون اومدم بیرون ! دیگه داشتم خفه می شدم ! بعد از آبشار , واقعا برای یک لحظه از خود بی خود شدم ! می دونید چرا ؟! چون یه مرتبه صحنه ی جنگل رو دیدم با اون گرافیک فوق العاده اش , برق چشمانم رو می زد :cool:

ببینیم از اینجا به بعد چطور خواهد بود ...;)

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام

بالاخره از توی ساختمون اومدم بیرون ! دیگه داشتم خفه می شدم ! بعد از آبشار , واقعا برای یک لحظه از خود بی خود شدم ! می دونید چرا ؟! چون یه مرتبه صحنه ی جنگل رو دیدم با اون گرافیک فوق العاده اش , برق چشمانم رو می زد :cool:

ببینیم از اینجا به بعد چطور خواهد بود ...;)

كليسا يه ذره سخته ولي جنگله سختره!!!
خيلي سر در گم ميشيد.
تازه با دانته كه اين مراحل رو ميريد سختر هم ميشه!!

رونالدو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا اگه میدونین چطور میشه مرحله 14 دویل می کرای3 رو رد کرد من رو راهنمایی کنید . باور کنینن حدود دو ماهه که این مرحله گیر کردم هرکار میکنم از اون دیوار استوانه ایی شکل نمیشه رد شد . حتی تمام استایل ها رو هم امتحان کردم ولی نفهمیدم چطور باید این مرحله رو رد کرد . لطفا اگه این مرحله رو رد کردین طریقه رد کردنش رو به من یاد بدین یا اگه دوست داشتین برام ایمیل کنین [email protected]
خیلی ممنون
PHP:
[SPOILER][/SPOILER]

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام
لطفا اگه میدونین چطور میشه مرحله 14 دویل می کرای3 رو رد کرد من رو راهنمایی کنید . باور کنینن حدود دو ماهه که این مرحله گیر کردم هرکار میکنم از اون دیوار استوانه ایی شکل نمیشه رد شد . حتی تمام استایل ها رو هم امتحان کردم ولی نفهمیدم چطور باید این مرحله رو رد کرد . لطفا اگه این مرحله رو رد کردین طریقه رد کردنش رو به من یاد بدین یا اگه دوست داشتین برام ایمیل کنین [email protected]
خیلی ممنون
PHP:
[SPOILER][/SPOILER]

سلام، فکر می کنم این کمک کند:

Start by following the path up, near the edge you'll find the Beowulf weapon. To the right of where you started is a statue, go down there and equip the Beowulf. Head back up and use the gauntlets on the statue to get a Blue Orb Fragment and to reveal the door. Step onto the elevator and ride it up. Proceed through the crack in the wall and into the door. In this next area as you go up the thin hallway there's two blue torches. Jump up above the left one and into the indentation in the wall. You'll find Secret Mission 9.

Here's an easy secret mission, simply set up the Gunslinger style (or don't, it's not a requirement) and start the mission. Enemies will constantly appear on other moving platforms and you have to destroy them before they escape. Fortunately they always come with one of those exploding enemies so target those first with Ebony & Ivory and then just slam the square button to clean up the remainders. The reason I said to use Gunslinger is because it makes the mission so easy, between platforms you can hold the square button to charge up your guns and blast any enemies almost immediately after they appear giving you more than enough time to take care of what remains. Just make sure you start firing as soon as possible on the last few platforms which only have exploding guys, because they move fast, and they don't stop.

Drop down and head into the next room, defeat all the enemies here and leave. Descend the stairs and grab the Green Orb under the statue, then get on the moving platform and take it to the other side. Enter the room and go through the gate. Head through another gate toward a green circle on the ground and beat up the enemies, go back and take the other gate now. Beat up all the horse statues and then afterward choose the gate leading to a shiny object on the other side, it is a Vital Star S. Return to the previous room and head toward the red this time. On to the next one after defeating the enemies, you'll find a Blue Orb Fragment before leaving this area.

Use the statue if you need to and then enter the door on the opposite side. In this area there's a large blue pillar of light which acts as a teleportation device. Once you step into it exit the room via the door with the blood streak and head back toward the direction of where Cerberus was.​

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
یه سری عکس دیگه از DMC جدید :

605600_20110816_gum001.jpg

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
اينكه بايونتا...خيلي كارتونيش كردن و شلوغ..هي

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
چه عکس هایی! حیف که از ارواح خبیث و شیاطین می ترسم و نمی توانم Devil May Cry بازی کنم. :(

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
این DMC HD Coll فوق العادست.حتما حتما تهیه کنید.
---
یه تریلر از این DmC جدیده هم دیدم،شخصیت دانته و ظاهرش خیلی تغییر کرده.خیلی خوشم نیومد.
گیم پلی هم یه مشکل اساسی داره و اینه که خیلی غیر طبیعی هست.
مثلا دانته داره با تمام قدرتش به یه جونور کوچیک ضربه میزنه،اونوقت اون جونور سر جاش میمونه و انگار که اصلا ضربه یی نخورده!

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
با اینکه خیلی گرفتاری داشتم و درگیر امتحانات و ... بودم به هر طریقی که بود یه مرحله از این دویل جدیده رو بازی کردم.
واقعا ناامید شدم.رسما بازی رو به فنا دادن.فقط الکی شلوغش کردن و عملا دانته ای وجود نداره.اصن نمیشه با این دانته جدیده کنار اومد.خیلی سوسوله.
تنها و تنها نکته مثبت که من دیدم تمرکز رو داستان بازی بود.هیچ چیز شاخ دیگه ای نداشت.فقط متاستفم برای کپکام که الکی هوادارای این بازیو ناامید کرد.
البته من فقط یه مرحلشو بازی کردم.میگن بعدا با گیم پلیش میشه کنار اومد.من که هیچ انگیزه ای ندارم.

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
بازی های جدید کلان ناامید کننده هست خوبه روی پی سی فعلان نیومده الکی دانلود میکردم

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
بازی Devil May Cry هنوز دارای اکشنی منحصر به فرد، مبارزات روان و شخصیت های دلنشین می باشد که نشانه بارز این سری بازی ها می باشد.
دانته ی Devil May Cry مردی جوان است که احترامی به جامعه یا اختیارات دولت قائل نیست. دانته می داند که انسان نیست، اما همچنین شیاطینی که در طول زندگی اش او را شکنجه کرده اند را نیز دوست ندارد. او بین دنیاها گیر کرده است و احساس یک رانده شده به او دست داده است. او با کمک برادرش Vergil که **** گروه ضد سازمانی The Order می باشد، هم اکون در حال کشف حقیقت معنی فرزند یک شیطان یا یک فرشته بودن است. این شخصیت دو بخشی تاثیر واقعی ایت روی گیم پلی دانته دارد تا او بتواند از قابلیت های یک شیطان یا یک فرشته استفاده کند.
مشخصات :
- زنده ماندن در Limbo : دنیای Limbo یک دنیای زنده است. این دنیا به صورت لحظه ای تغییر شکل می دهد و سعی در کشتن قهرمان بازی دارد. بازیگر نقش اصلی داشتان باید بر قدرت های شیطانی خود مسلط شده تا Limbo را به کشل دلخواه خود تغییر دهد تا بتواند از مهارت های فرشته ای خود برای گذشتن از مهارت ها و پیچیدگی های زندگی استفاده کند.
- دانته کیست؟ : شما داستان دانته را در یک بازی کاملا دنبال خواهید کرد. شخصیت محبوب این بازی یعنی Vergil که بردار دانته است نیز به شما در این زمینه کمک می کند.
- اکشن بی نظیر : سیستم مبارزه با شمشیر و اسلحه به همراه اسلحه های جدید شخصیت فرشته و شیطان و قابلیت های منحصر به فرد از دیگر ویژگی های بازی هستند.
- Rebelion : شمشیر مورد اعتماد دانته است و از طرف پدرش Sparda به او رسیده. این شمشیر دارای قابیت های ترکیبی برای حمله می باشد و برای کشتن دشمنان بسیار کارآمد است.
- Ebony & Ivory : این تفنگ ها برای کشتن سریع دشمن کاربردی هستند تا بتوانید سریعتر آنها را از بین ببرید.
- Arbiter : یک تبر شیطانی که می تواند بادهای سنگین تولید کند و سپرهای دشمنان را بشکند.
- Eryx : دستکشی قدرمند و شیطانی که قوی ترین حملات روی دشمنان را می تواند ترتیب دهد.
- و …
این بازی هم اکنون برای ps3 و xbox 360 عرضه شده و 3 روز دیگر برای pc عرضه میشود.

عکس های از بازی :
مشاهده پیوست 284981
مشاهده پیوست 284982
مشاهده پیوست 284984
مشاهده پیوست 284990
منبع :p30day

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بازی به نظر من بسیار عالی هست....هم برای اونایی که سری های قبلی رو بازی کردن هم برای اونایی که تازه میخوان بازی کنن...

اکشن بازی خیلی عالی هست...مراحل متنوع هست.....اسلحه ها و کمبوها هم ترکیب بینظیری دارن....کلا همه چیز برای یک تجربه عالی تو این اخر نسل X360 مهیا هست.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوستان بازی Devil May Cry 5 برای pc چجوریه؟
ارزش بازی کردن داره؟

Dante25

Registered User
لایک‌ها
2
بازی خوبیه.ارزش بازی کردنو داره.فقط نمیشه با این دانته جدید ارتباط برقرار کرد!

rosha007

Registered User
لایک‌ها
15
بازی خوبیه پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید ولذت ببریید

mohamadebrahim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
بازی عالی هست فقط یه بدی داره که شکل دانته رو عوض کردن که خیلی تو ذوق میزنه.

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
منتظر نسخه ی جدیدش هستم . به نظرتون میاد؟

بالا