سروش جون اینجا آپگرید 5 سنتیش خیلی محترمانستتو پید سطل آشغاله
ولی فکر کنم ماهیت هردوشون سطل آشغاله
![]()
اینم مثل پید خوب سود میده اپگریدش ؟ والا من یدونه گرفتم هفته پیش زیاد باحال نبود
من digger کردم فکر کنم تبلیغات بیشتری نسبت به معمولی میده
سروش جون اینجا آپگرید 5 سنتیش خیلی محترمانستتو پید سطل آشغاله
ولی فکر کنم ماهیت هردوشون سطل آشغاله
![]()
اینم مثل پید خوب سود میده اپگریدش ؟ والا من یدونه گرفتم هفته پیش زیاد باحال نبود
خودمم هم زیاد تو نخش نیستم نظر دوستان رو بفهمیم خیلی بهترهاینم مثل پید خوب سود میده اپگریدش ؟ والا من یدونه گرفتم هفته پیش زیاد باحال نبود
پید همین الانم خوبه فرقی نداره که15 ساعت دیگه نتیجشو بهمون بگو میگه که تبلیغات از 0.001 شروع میشه تا 1 و 3 و 5 دلاری در صورت بالا بودن امتیازت.همون سطل آشغال پید هستش با این تفاوت که این بهتره یادش بخیر تو پید اوایل که خوب بود تو سطل آشغالش یه 90 سنتی بهم داد
15 ساعت دیگه نتیجشو بهمون بگو میگه که تبلیغات از 0.001 شروع میشه تا 1 و 3 و 5 دلاری در صورت بالا بودن امتیازت.همون سطل آشغال پید هستش با این تفاوت که این بهتره یادش بخیر تو پید اوایل که خوب بود تو سطل آشغالش یه 90 سنتی بهم داد
آقا من دیدم ۰.۰۵ سنت بیشتر نیست. همون اول کار آپگرید رو زدم
ولی جریان سورف ؟
سطل آشغال رو بیشتر توضیح میدید؟ بین تبلیغ ها میاد دیگه؟یا گزینه خاص خودش داره؟
امروز 80 سنت تبلیغ بهم داد
این قسمت رو متوجه نشدم عزیز !اگر وقت زیاد داشتید نگاه کنید وگرنه درصد برنده شدن زیاد نیستش
یعنی سورف که میکنید روز بعدش معلوم میشه جایزه ای بردید یا نهاین قسمت رو متوجه نشدم عزیز !
ماشالله fee میگیره هیولا
کسی نیست جواب بده؟دوستان این مورد که پوینت بابتش کم میشه چیه؟
Value Units Assigned
کسی نیست جواب بده؟